en son gittiğimizde bizim masaya kimse oturmamıştı içki var diye@matematik61 gibi hemen zayiflama hikayeni anlatırsın diyecektim ama ismi etiketlenmiyor
Ben yaz ayında 10 tl miydi ne idi aldığımdaiçime mi dışıma mı.bi korse ne kadar sen biliyon mu
Ablam yoğunum pek giremiyorum takıma olayları az buçuk takip ettim ama bi müdahim olamadım bilgi eksikliğinden.sadece yazık diyorum.bükemedikleri bileği kırdılar...Ahu060812 ahum nerdesin?
pardon saygılar babaaSen anlamazsin sekerim
Mahpustaydim
Yeni ciktim
heh işte onu burda 70 80 liradan aşağı alamam.zeytinyağı alırım eve o parayla daha iyiBen yaz ayında 10 tl miydi ne idi aldığımda
Rahat olmuyor ,fazla kullanmadım o ayrı
bol işte kuzum herşey bollaştı torba gibiTorba derken ben bol demek istedin sandim
hoşgeldin ekşınsever ahuAblam yoğunum pek giremiyorum takıma olayları az buçuk takip ettim ama bi müdahim olamadım bilgi eksikliğinden.sadece yazık diyorum.bükemedikleri bileği kırdılar...
Halk arasında geçim karısı diyorlar senin benim gibilereheh işte onu burda 70 80 liradan aşağı alamam.zeytinyağı alırım eve o parayla daha iyi
zeytinyağım yok
Ben de yanlış anladım, fırlıyor elbiseden etler sandımbol işte kuzum herşey bollaştı torba gibi
bende fırlayan tek şey zekaHalk arasında geçim karısı diyorlar senin benim gibilere
Ben de yanlış anladım, fırlıyor elbiseden etler sandım
Afiyet olsun canım harika bir menü olmuş@MiuLego
nehirnil111 i mi etiketliyim bilemedim.
Uyanınca bi incir yarım ceviz
Kahvaltı 1 de(oğlum saolsun uyudum uyandım düzenim şaştı)
2 yağda yumurta
Süzme Peynir
5 zeytin
2 çeri domates
Salatalık
Şekersiz çay
Tt ekmek 1 dilim
Ara
1 küçük mandalina
Akşam 17.30da..
Ton balıklı salata
Akşam acıkırsan çay kahve bide ceviz tarzı şeyler yerim
Hımm onu bilemicem canimen son gittiğimizde bizim masaya kimse oturmamıştı içki var diye
ayy menüye gel maşallah .bi de ben ne yediğimi yazsam ohooo@MiuLego
nehirnil111 i mi etiketliyim bilemedim.
Uyanınca bi incir yarım ceviz
Kahvaltı 1 de(oğlum saolsun uyudum uyandım düzenim şaştı)
2 yağda yumurta
Süzme Peynir
5 zeytin
2 çeri domates
Salatalık
Şekersiz çay
Tt ekmek 1 dilim
Ara
1 küçük mandalina
Akşam 17.30da..
Ton balıklı salata
Akşam acıkırsan çay kahve bide ceviz tarzı şeyler yerim
Mali sen zaten fırsattan istifade sinirle stresle gömdün herhalde ne bulduysanayy menüye gel maşallah .bi de ben ne yediğimi yazsam ohooo
Cnm dün azcık bozdum diyeti.. toparlamalıydık.. doydun mu dersen pek değil :))ayy menüye gel maşallah .bi de ben ne yediğimi yazsam ohooo
evet boşluğa düştüm kurtarın beniMali sen zaten fırsattan istifade sinirle stresle gömdün herhalde ne bulduysan
Akşama otelin personel gecesi varmış ne giycem ben ya herşey torba gibi oluyo
ooooo keyif, süpermiş başbaşaen son gittiğimizde bizim masaya kimse oturmamıştı içki var diye
bozmak ne kelime ben darmaduman ettim.yok ya etmedim valla etmedim.azcık bozdumCnm dün azcık bozdum diyeti.. toparlamalıydık.. doydun mu dersen pek değil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?