Menun gayet güzel canim afiyet olsun acıkırsan yogurtta iyi olurCnm dün azcık bozdum diyeti.. toparlamalıydık.. doydun mu dersen pek değil :))
Sana civilisi iyi giderdi ama elbet zamanı vardırevet boşluğa düştüm kurtarın beni
amin derdimiz bollaşan kıyafetler olsun sadecebiliyorum canım, tanımasam temkinli yaklaşırım
allah hep böyle dertler versin malim
ooooo keyif, süpermiş başbaşaben iş arkadaşlarından çok sıkılıyorum
yook kötü bişe yemedim kendimi cevize kuru kayısıya vurdum sadece.bi de çekirdek var tabi.başka bişe yok kuzum şükürSana civilisi iyi giderdi ama elbet zamanı vardırÇekip kurtaracağız seni de her şeyi yeme az dur sinirle sağlıklı şeylere saldır aklın hep kötüler de
şıkıdık şıkıdık oynamayı saymazsan, biz sadece düğün de dans ettikamin derdimiz bollaşan kıyafetler olsun sadece
pek başbaşa olmuyo ama olsun.en azından dans edebiliyoruz.en son 2 sene önce dansetmiştik, ondan önce de düğünde.çok ormantiktir benim kocam
Ooo şükret bak düğünde bile dans etmeyenler varramin derdimiz bollaşan kıyafetler olsun sadece
pek başbaşa olmuyo ama olsun.en azından dans edebiliyoruz.en son 2 sene önce dansetmiştik, ondan önce de düğünde.çok ormantiktir benim kocam
bunların hepsi ayuuşıkıdık şıkıdık oynamayı saymazsan, biz sadece düğün de dans ettik
yok artıkOoo şükret bak düğünde bile dans etmeyenler varr
sağol canım teşekkürler8takimdan slm kızlar
sizi simsiki görmek beni mutlu etti
Bu olaylar keske yaşanmasaydı ins kaptanlarinizda döner guclu bir takimsiniz)
sağol canım teşekkürler8takimdan slm kızlar
sizi simsiki görmek beni mutlu etti
Bu olaylar keske yaşanmasaydı ins kaptanlarinizda döner guclu bir takimsiniz)
Bende tlfndan giremedim kizlar simdi girebildimPcden giremiyorum sayfama aa çok ilginç
he yidinnBen de mi ban yedim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?