GecMiş olsun yaa. soğukalgınlığı falan. Mi. Oyy yavrular hasta olmasın hicKızlar geldim off oğlan hasta oldu hiç giremedim
ayne kuzum sağolGecMiş olsun yaa. soğukalgınlığı falan. Mi. Oyy yavrular hasta olmasın hic
60 kuzum işte öle olmuyo eşimde yeter dedi şimdi o bişe demese yaparım yeter bencede yaniKaç sin ki. Boşver milleti. Sen nasıl istiosan öyle yap
Temem, o zaman dansssssDers çalışmamak için tüm boşluklarımı sporla doldurdum olmuş de mi
Amaç six pack ve jennifer lopez kasası
diyet kardeşliğinden bacım varsın olmasın sizler varsınız ya yeter gelirim ki ben hergünn oğlan iyi olursa inşBacım nereden mezun edelim senimezuniyet kepi mi istiyorsun?
60 iyimis yaaa. Bence de yeterayne kuzum sağol
60 kuzum işte öle olmuyo eşimde yeter dedi şimdi o bişe demese yaparım yeter bencede yani
Kuzum ben ciddi sordum , eğer kep istiyorsan , herhangi bir grupta cuma bildirimi yapıp mezun olabilirsindiyet kardeşliğinden bacım varsın olmasın sizler varsınız ya yeter gelirim ki ben hergünn oğlan iyi olursa inş
Amin canım inşallah60 iyimis yaaa. Bence de yetermezuniyet yapalım yaa. Ponpon lu falan . Şöyle o yöneticiler un yaptığı gibi süsler kaptanlar falan . Çök eğlenceli darısı basima
yok kuzum gerek yok ya ben 7. Takımdan miunun kaptanlığında mezun oldum ya biliorum o bana yeterKuzum ben ciddi sordum , eğer kep istiyorsan , herhangi bir grupta cuma bildirimi yapıp mezun olabilirsin
Tebrikler arkaaşımVe şimdi konuştuğum tüm diyet kardeşliğindeki arkadaşlar teşekkür ederim hepinizin emeğine sağlık
yok kuzum gerek yok ya ben 7. Takımdan miunun kaptanlığında mezun oldum ya biliorum o bana yeter
ilkez milkkez dinlemeyiz niye yedin h getir miu ordan çivili sopada kar etmezkiii detoksa başla hemenYaa ne bu yaa yapmayın ne olur ilk kez yedim yaa
N NanaYaa ne bu yaa yapmayın ne olur ilk kez yedim yaa
yani ben söledyimde menü spor liste beklemeyin
Sen öyle deyince diyom bu kız nereden mezun olmak istiyor, birde yüzde hesaplama deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?