yazık kızcağızaYa nasıl sesim ciksin öldürdünüz mevludumj yapiyonuz abartmayın yok çikolatalı falan
Ben başlattımYa nasıl sesim ciksin öldürdünüz mevludumj yapiyonuz abartmayın yok çikolatalı falan
Yalannnnnnn , ben daha önce de gördüm,Yaa ne bu yaa yapmayın ne olur ilk kez yedim yaa
teşekkürler iğdem 74.4 ile başladım 60.7 enson 4 ay oldu sanırımTebrikler arkaaşım
kaç kiloyla başlamıştın ne kadan zamanda verdin?
Bi de veda eder gibi konuşma koruma üçün bekliyoruz daha
Yemiş kazan kazan muhallebiyi hala bile laf ediyorN NanaNevreste malipina @tevafuk55 hippotalamus @Floweroflife @cakil80 hepfit aha daaa gelmiş çikiletacı
Kız koşun kııııız komşulaaaaaaaaaaaaar
Yaşasın kötülükN NanaNevreste malipina @tevafuk55 hippotalamus @Floweroflife @cakil80 hepfit aha daaa gelmiş çikiletacı
Kız koşun kııııız komşulaaaaaaaaaaaaar
dibini sıyırmışşYemiş kazan kazan muhallebiyi hala bile laf ediyor
Anamm.. sen hiç şaka kaldırmıyorsunYa nasıl sesim ciksin öldürdünüz mevludumj yapiyonuz abartmayın yok çikolatalı falan
teşekkürler iğdem 74.4 ile başladım 60.7 enson 4 ay oldu sanırım
Öhöm öhömYemiş kazan kazan muhallebiyi hala bile laf ediyor
Çok erötükler vardı da içinde en masum olan oydu ben de onu koyup belgeliyim dedim
çok teşekkür ederim cnm çok dikkat edyrumçok güzel vermişsin canım gerçekten tebrik ederimmm. Koruma yolunda başarılar
Öhöm öhöm
biz psikologlar buna psikolojide şey deriz...
Suçluluk psikolojisi
Hatırladım seni.. sen 4 dilim pasta yiyen hande değil mısınçok teşekkür ederim cnm çok dikkat edyrum
Devran döndü artık dilimizden kurtulamazçok güzel vermişsin canım gerçekten tebrik ederimmm. Koruma yolunda başarılar
Öhöm öhöm
biz psikologlar buna psikolojide şey deriz...
Suçluluk psikolojisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?