diyet kardeşliği

Hellööööö canolar patates salatasi yedim geldim.artik ne pisirecegimi bilmiyorum bana bi menu tavsiyesi verseniz olmami esim hep ayni yemekleri yapiyosun diyor
fellah köftesi yap azcık uğraştırıyo ama güzel oluyo ıspanaklı ekşili miss.yanına yayla çorbası

Menü vereyim
Not: bu menünün sade olma sebebi dün yediğim nanelerdir

Sabah limonlu su

Ara sade kahve 5 fındık, 15 leblebi 2 yulaflı bisküvi

Ögle: 1 kepçe çorba 3 kaşık salata
3.5 kaşık patates kavurmasi

Ara dibek.kahvesi limonlu soda(ev yapimi)

Akşam 18.00: bir kase pulbinerli yoğurt

Ara bitki çayları türk kahvesi 3 hurma olabilir

Su 2 litre

Tamam yarin bunu yapcam cicegim.senden her gun miss gibi tavsiyeler bekliyorum haa
Canom yuvalama var bilir misin?
Fellah koftesi hamurunu yuvarlak yuvarlak yapip ayran corbasi gibi yoguryla terbiye yapiyorsun.
Ustune nane teryag.
Yada etle ayni sekilde kofte yapip salcali da yapabilirsin.
Terbiyeli tavuk corbasi yapabilirsin.
Yanina firinda kasarli karnibahar.
Patates bezelye yada patlican musakka.

Tamam yarin bunu yapcam cicegim.senden her gun miss gibi tavsiyeler bekliyorum haa
olur kuzum sen iste yeterki.tarifi biliyo musun bilmiyorum ama ıspanakları azcık kaynar suda bekletip ılıyınca suyunu iyice sıkki sulu olmasın.soğanları kavur ıspanakları at en son köfteleri ekle.sarımsakları da ocağın altını kapatmadan rendeleyip ekle karıştır daha lezzetli olur

Oooyy oooyyy ne becerikli hatunlarsiniz siz yahuinternetten bakarim hepsine canoomm.sagolasin.azcik degisik yemekler yapayimda esimin midesi bayram etsin

Tamam kuzum.daha detayli olarak intermerten de bakarim.cok sagol cansin

Bugunku menum.

Sabah
Uyaninca 3mil leslie yarim litre su

2tereyagda yimirta
Dom sal marul
Zeytin
Baharatli cokelek
Peynir
20 kadar findik
Bi ayva
Sade tk

Ogle aksam
2kase tavuk corbasi
Bi taabak bulgur pilavi
Salata

Su 2.5 olur
Spor
3mil leslie
1000ip
Ogle 15de o yuzden bulgur pilavi bi tabak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…