- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Yok seni atamazlar, önünde dağ gibi dikilirizzzzBen de mi ban yedim acaba
resmen duygusal travma yaşadım şu anYok seni atamazlar, önünde dağ gibi dikilirizzzz
Oh oh atarsa atsinlar
resmen duygusal travma yaşadım şu an
fellah köftesi yap azcık uğraştırıyo ama güzel oluyo ıspanaklı ekşili miss.yanına yayla çorbasıHellööööö canolar patates salatasi yedim geldim.artik ne pisirecegimi bilmiyorum bana bi menu tavsiyesi verseniz olmami esim hep ayni yemekleri yapiyosun diyor
Tamam yarin bunu yapcam cicegim.senden her gun miss gibi tavsiyeler bekliyorum haafellah köftesi yap azcık uğraştırıyo ama güzel oluyo ıspanaklı ekşili miss.yanına yayla çorbası
kendi ağzınla düğün takısı istedin beçok iyi biriyim
Düğünüm olursa altın takı, o kadar duygusal konuştum
Canom yuvalama var bilir misin?Tamam yarin bunu yapcam cicegim.senden her gun miss gibi tavsiyeler bekliyorum haa
olur kuzum sen iste yeterki.tarifi biliyo musun bilmiyorum ama ıspanakları azcık kaynar suda bekletip ılıyınca suyunu iyice sıkki sulu olmasın.soğanları kavur ıspanakları at en son köfteleri ekle.sarımsakları da ocağın altını kapatmadan rendeleyip ekle karıştır daha lezzetli olurTamam yarin bunu yapcam cicegim.senden her gun miss gibi tavsiyeler bekliyorum haa
Oooyy oooyyy ne becerikli hatunlarsiniz siz yahuCanom yuvalama var bilir misin?
Fellah koftesi hamurunu yuvarlak yuvarlak yapip ayran corbasi gibi yoguryla terbiye yapiyorsun.
Ustune nane teryag.
Yada etle ayni sekilde kofte yapip salcali da yapabilirsin.
Terbiyeli tavuk corbasi yapabilirsin.
Yanina firinda kasarli karnibahar.
Patates bezelye yada patlican musakka.
Tamam kuzum.daha detayli olarak intermerten de bakarim.cok sagol cansinolur kuzum sen iste yeterki.tarifi biliyo musun bilmiyorum ama ıspanakları azcık kaynar suda bekletip ılıyınca suyunu iyice sıkki sulu olmasın.soğanları kavur ıspanakları at en son köfteleri ekle.sarımsakları da ocağın altını kapatmadan rendeleyip ekle karıştır daha lezzetli olur
Tamam kuzum.daha detayli olarak intermerten de bakarim.cok sagol cansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?