sağol canım teşekkürlerKızlar hepinize geçmiş olsun çok üzüldüm
hoşbulduk canım. yine bir aradayız. ben de nasıl yeniden bir araya toplanırız diyordum.hoşgeldin
Bu gun isim var dedim ya..
Acıyın biraz ya..
Tabisi okumaya vaktim yok
Özet olan etiketlesin
Ohoooo olmadi bu simdi,biz kenetlenelim derken uzun sure girmemek ne demekneyse kızlar benim ağzımın tadı yok, belki bi kaç gün girmem, belki daha fazla girmem, beni merak etmeyin. birbirinize sahip çıkın.
Sen nereye storm? Hepiniz tek tek gidecekseniz ne anlami kaldi bu topigin?hepfit te gitcem dioCanlarim
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.Diyet yolunda verdiginiz destekten dolayi.Hoscakalin
aynen kimse kalmicaksa hani spor hani diyetSen nereye storm? Hepiniz tek tek gidecekseniz ne anlami kaldi bu topigin?hepfit te gitcem dio
Aynı şeyi soracaktım ...Sen nereye storm? Hepiniz tek tek gidecekseniz ne anlami kaldi bu topigin?hepfit te gitcem dio
aynen kimse kalmicaksa hani spor hani diyet
ee yani bosuna burda cene patlatiyoruz bosuna debeleniyoruz demek ki.herkes boyle bi zamanda gidiyoruz diycekse bu topikte kapansin madem herkes yoluna baksin olurmu oyle.daha da kenetlenmek,giden arkadaslarimizin kaptanlarimizi mahcup etmemek adina burdayizAynı şeyi soracaktım ...
coco ve hipo haklı fılavır herkes gderse yani napalımKızlar hadi sakinleşelim, bir kahve yapıp rahatlayalım, biraz durulsun ortalık, unutmayın biz arkadaşız bu arkadaşlığı kaybetmeyelim olanlar yüzünden
Canım bulguru hem akşam hem oglenmi yedin anlamadım ama bir tabak çok geldi banaBugunku menum.
Sabah
Uyaninca 3mil leslie yarim litre su
2tereyagda yimirta
Dom sal marul
Zeytin
Baharatli cokelek
Peynir
20 kadar findik
Bi ayva
Sade tk
Ogle aksam
2kase tavuk corbasi
Bi taabak bulgur pilavi
Salata
Su 2.5 olur
Spor
3mil leslie
1000ip
Ogle 15de o yuzden bulgur pilavi bi tabak
Kız nereHelööö
Bana da kaburga banada
lunya bu
o nedemek simdi ya bizimde agzimizin tadı yok canim ama birlik olalım dedik sen vesile oldun toplandık yaneyse kızlar benim ağzımın tadı yok, belki bi kaç gün girmem, belki daha fazla girmem, beni merak etmeyin. birbirinize sahip çıkın.
Yok kiz ogle aksam dedigim 15debyedim daha da bisey yemedim.Canım bulguru hem akşam hem oglenmi yedin anlamadım ama bir tabak çok geldi bana
Kız nere
Bana da kaburga banada
o nedemek simdi ya bizimde agzimizin tadı yok canim ama birlik olalım dedik sen vesile oldun toplandık ya
Canım sana özel mesaj butanu cikmiyirAynı şeyi soracaktım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?