diyet kardeşliği

Hayirli aksamlar guzel hatunlar dagildigimiz yok burdayiz elbette.
hepfit im fit kuzum az sakinlen gelicen zaten yine biliyorum.

Sadece fit degil hepimiz biraz sakinleselim...
Yönetim ciddi şeyler yazdı....biraz durulalim...yeniden hareketleniriz ama once durulalim yoksa hep taşmış olacagiz...

Bize gercekten birbirini dusunen, ettigi laftan haberi olan, sonucu nereye kadar gider bilen kisiler lazim...

Burdayim cunku cok ozel insanlar tanidim.

Buyuk olcude eksiklik hissetsekte su an o eksikligi dolduramasakta tamamen yitip gitmekten iyidir diyorum.

Sakinleselim bir sure insallah sonu iyi olur...

Kızlar dışardagım giremiyorum mesajları üstün körü okuyabildim. Ben bi yere gitmiyorum ister yüzsüz diyin ister arsız. Benim için arkadaşlık dostluk önemli yani siz. 7.takım yok artık bizimle birlikte kapandı o defter. Takım için yazılanlara da takılmayın artık ben alınmıyorum hiçbişeyi üstüme. Benim için sizler önemlisiniz kim nereye ne yazarsa yazsın. Seviyorum sizi

Ne giyindin acaba?

biz de seni seviyoruz canım benimmmmm

kabuk tarçın çayı içiyorum. ağzımda metal tadı var töbe töbe. o kadar ağzımın tadı yok yani. hiç zevk almadım. gün içinde işyerinde içtiğim açık çayların tadı hep zehir gibiydi. ne zaman düzelcem bilmiyom.

cısss yemiyonuz şu an değil mi güzeller

Yaa hani listemiz olucak spor orti morti olucak tık niye yine dagildik
Can bacilar liste de orti de morti de olur.
Biraz toparlanalim.
Ama tabi bu demek degil ki cozutalim.
Kendimize austan ve miudan ogrendiklerime birbirimize vicdani sorumluluklarimiz var unutmayalim.
Cuma tarti icin dikkat ediyorduk ya.
Artik vicdani sorumluluk adina dikkat edecegiz hem de daha cok dikkat edecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…