herşey düzelir canım.Niye gitmeye kalkiyorsunuz añlamadim simdi ben yaa
Inş canim anlamadım şu an ne oluyorherşey düzelir canım.
Enişte tatsızlık çıkarmadan iyi bitmiş.Kimi eşler kabullenemiyor boşanmayı.Yolu açık olsun ablanın ,umarım kolayca atlatır bu süreci.
herhalde biri listeyi üstlenir canım.Yaa hani listemiz olucak spor orti morti olucak tık niye yine dagildik
Kızlar dışardagım giremiyorum mesajları üstün körü okuyabildim. Ben bi yere gitmiyorum ister yüzsüz diyin ister arsız. Benim için arkadaşlık dostluk önemli yani siz. 7.takım yok artık bizimle birlikte kapandı o defter. Takım için yazılanlara da takılmayın artık ben alınmıyorum hiçbişeyi üstüme. Benim için sizler önemlisiniz kim nereye ne yazarsa yazsın. Seviyorum sizi
Siyah pantul pembe kazak siyah ceket bi de fular anca bu çıktıNe giyindin acaba?
biz de seni seviyoruz canım benimmmmmKızlar dışardagım giremiyorum mesajları üstün körü okuyabildim. Ben bi yere gitmiyorum ister yüzsüz diyin ister arsız. Benim için arkadaşlık dostluk önemli yani siz. 7.takım yok artık bizimle birlikte kapandı o defter. Takım için yazılanlara da takılmayın artık ben alınmıyorum hiçbişeyi üstüme. Benim için sizler önemlisiniz kim nereye ne yazarsa yazsın. Seviyorum sizi
Tepkiler nasil malim?Siyah pantul pembe kazak siyah ceket bi de fular anca bu çıktı
Kimse tanımıyoki kuzum beniTepkiler nasil malim?
Iltifatlar geliyor mu?
Can bacilar liste de orti de morti de olur.Yaa hani listemiz olucak spor orti morti olucak tık niye yine dagildik
abiye giyeydin ya gııKimse tanımıyoki kuzum beni
Herifin iş yeri düzenliyo geceyi
toto sağlamdır yaaa taşlı tuşlu giyKuzum elbise var da çok esiyo totoyu üşütürüm mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?