- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.397
- 548
Yemiyoz canim.kabuk tarçın çayı içiyorum. ağzımda metal tadı var töbe töbe. o kadar ağzımın tadı yok yani. hiç zevk almadım. gün içinde işyerinde içtiğim açık çayların tadı hep zehir gibiydi. ne zaman düzelcem bilmiyom.
cısss yemiyonuz şu an değil mi güzeller
Katìlmak istiyordun ama ne kadar katı kurallar bunlarDiyet Kardeşliği
Bu Grup Bir Takım Grubudur
Takımın Ana Kraliçesi @Ausencia
Takım Kaptanı @MiuLego
Takım Kaptan Yardımcıları
@Whiteblacklife, @begum75, @nehirnil111
Kilo vermenin yanında , dostluğun , diyet kardeşliğinin adresi !
Bu yolda beraber ilerlerken , adı kural ama kendi birlik beraberlik ; disiplin içeren bir kaç madde sadece....
Diyet Kardeşliği KURALLARI
1. bir numaralı kuralımız , diyet kardeşliğidir . Takımda olmak demek sadece kilo vermek demek değil , diğer arkadaşının kilosu ile dertlenmek ; hedefine ulaşması ile sevinmek demektir .
2. Üyeler her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
3. Gün içerisinde takımda aktif olmak kuraldır . Ekstrem durumlar haricinde , kaptanın bilgisi olduğu durumlar haricinde , günlük olarak takıma katılmak , arkadaşları ile iletişimi koparmamak, mesaj yazmaya azami özen göstermek gibi ...
4. Her cuma kilo bildirimi , en geç 14:00 / 15:00 e kadar (ekstrem durumlar hariç) aşağıdaki şekilde bildirilmelidir.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Yüzde aşağıdaki şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)*100)/geçen haftaki kilo
6. Perşembe günleri tartı öncesi olduğu için , o gün karbonhidrat almamaya , akşam öğünün hafif geçirmeye , ödem / şişlik oluşturacak aktivitelerden uzak kalmaya gayret gösterilmelidir .
7. Gün içerisinde en az 2 litre su tüketimine dikkat edilmesi , spora zaman ayrılması da takım kuralları içindedir.
8. Her yeni üyenin en az 2 hafta deneme süresi vardır.
9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen üye uyarı alır , ve o haftanın listelerini düzenlemekle ve menüleri takip etmekle görevlendirilir.
10. TAKIMDA DA GÖNÜLLÜLÜK ESASTIR !
TAKIMA SÜREKLİ KATILIMDA BULUNMAK , SAĞLIKLI VE DENGELİ MENÜLER OLUŞTURMAK ,GRUPLA BERABER AKTİF OLARAK YARIŞA DEVAM ETMEK SORUMLULUK İSTER . HEDEFİMİZ BİR OLAN BU YOLDA , KEYİFLE KİLO VERMEK İÇİN BU GÖNÜLLÜLÜK ŞARTI ÖNEMLİDİR !
7.TAKIM(kardeşlik) ANDI
gel, gel yalnız, bir şartım var
makarnanı, pilavını, pastanı geldiğin yerde bırak
ye, ye yalnız, bir şartım var
diyetine benden başka yoldaş olmasın
yağ kütlesi bizi sarmasın
içelim, içelim, içelim yeşil çayın dibiniii
yağlarımızı süzelimmm
hadi içelim, yeşil çayı, beyaz çayı karıştırıp içelim
yemin edelim, ayrılmak yok diye and içelim
hadi içelim, suya tarçın katıp meşk edelim
terketmek yok, and içelim
Söz Müzik : @mimu88
EVEEEETTTT MİUNUN GÜZELLERİ
Oh ne guzel ya .İyi akşamlar kızlar. Ben spora gidiyorum dönünce menümü paylaşacağım.
Yok canım evde yapıyorum ben. Spor yapmaya gidiyorum demem gerekirdi galibaOh ne guzel ya .
Salona mi gidiyorsun sidelya.
Cocugun var diye biliyorum daha dogrusu cocuklarla nasil yazpiyorsun?
En iyisini yapmissin.Yok canım evde yapıyorum ben. Spor yapmaya gidiyorum demem gerekirdi galiba
Oğlumu şimdi uyuttum. Babası da evde değil. Fırsattan istifade
Ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyiz. Tamamen tükenmemek için çaba harcıyoruz.Kızlar nasılsınız
Nıye buraya geldım nıye bunu yazıyorum bılmıyorum
Ama ıyı olmanızı cok isterım
Iyiyiz abla .Kızlar nasılsınız
Nıye buraya geldım nıye bunu yazıyorum bılmıyorum
Ama ıyı olmanızı cok isterım
BonussssssssssMenumu oda ne
O manada demedi sanırım menüde pek hoş şeyler Yok :)Bonussssssssss
Cancagizim kaptanlarimizin arzusu bu olurdu
Merhaba arkadaslar diyet mudavimlerinden ben...
6 senelik uyeyim. Burada iki beğeni için beni harcayan sözde arkadaşlarim oldu. Grup kurup sindirmeye calisanlar, her konumda takip edip provake edenler yuzunden gitmeyi tercih ettim. Baktığım ve olacağım tek kısım diyet bölümüdür.
Siz arkadasliginizi harcamadiniz. O yüzden kutluyorum sizi. 7 takim sizinle kapandi. Kim hakli kim haksiz konusuna girmeyecegim sadece sonuç kismiyla ilgileniyorum cunku. Bence de gitmeyin.
Bazılarına vereceğiniz en guzel cevap vereceğiniz kilolar olacaktir.
Iyi geceler diliyorum.
O manada demedi sanırım menüde pek hoş şeyler Yok :)
Anladim canim da ajitasyon yapmaya calisiyorum. Yarinki menunun yerini yapiyorumO manada demedi sanırım menüde pek hoş şeyler Yok :)
Hepfitim kuzum eline koluna gönlüne sağlıkDiyet Kardeşliği
Bu Grup Bir Takım Grubudur
Takımın Ana Kraliçesi @Ausencia
Takım Kaptanı @MiuLego
Takım Kaptan Yardımcıları
@Whiteblacklife, @begum75, @nehirnil111
Kilo vermenin yanında , dostluğun , diyet kardeşliğinin adresi !
Bu yolda beraber ilerlerken , adı kural ama kendi birlik beraberlik ; disiplin içeren bir kaç madde sadece....
Diyet Kardeşliği KURALLARI
1. bir numaralı kuralımız , diyet kardeşliğidir . Takımda olmak demek sadece kilo vermek demek değil , diğer arkadaşının kilosu ile dertlenmek ; hedefine ulaşması ile sevinmek demektir .
2. Üyeler her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
3. Gün içerisinde takımda aktif olmak kuraldır . Ekstrem durumlar haricinde , kaptanın bilgisi olduğu durumlar haricinde , günlük olarak takıma katılmak , arkadaşları ile iletişimi koparmamak, mesaj yazmaya azami özen göstermek gibi ...
4. Her cuma kilo bildirimi , en geç 14:00 / 15:00 e kadar (ekstrem durumlar hariç) aşağıdaki şekilde bildirilmelidir.
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Yüzde:
Yüzde aşağıdaki şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)*100)/geçen haftaki kilo
6. Perşembe günleri tartı öncesi olduğu için , o gün karbonhidrat almamaya , akşam öğünün hafif geçirmeye , ödem / şişlik oluşturacak aktivitelerden uzak kalmaya gayret gösterilmelidir .
7. Gün içerisinde en az 2 litre su tüketimine dikkat edilmesi , spora zaman ayrılması da takım kuralları içindedir.
8. Her yeni üyenin en az 2 hafta deneme süresi vardır.
9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen üye uyarı alır , ve o haftanın listelerini düzenlemekle ve menüleri takip etmekle görevlendirilir.
10. TAKIMDA DA GÖNÜLLÜLÜK ESASTIR !
TAKIMA SÜREKLİ KATILIMDA BULUNMAK , SAĞLIKLI VE DENGELİ MENÜLER OLUŞTURMAK ,GRUPLA BERABER AKTİF OLARAK YARIŞA DEVAM ETMEK SORUMLULUK İSTER . HEDEFİMİZ BİR OLAN BU YOLDA , KEYİFLE KİLO VERMEK İÇİN BU GÖNÜLLÜLÜK ŞARTI ÖNEMLİDİR !
7.TAKIM(kardeşlik) ANDI
gel, gel yalnız, bir şartım var
makarnanı, pilavını, pastanı geldiğin yerde bırak
ye, ye yalnız, bir şartım var
diyetine benden başka yoldaş olmasın
yağ kütlesi bizi sarmasın
içelim, içelim, içelim yeşil çayın dibiniii
yağlarımızı süzelimmm
hadi içelim, yeşil çayı, beyaz çayı karıştırıp içelim
hadi içelim, suya tarçın katıp meşk edelim
terketmek yok, and içelim
Söz Müzik : @mimu88
EVEEEETTTT MİUNUN GÜZELLERİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?