Sen değişebileceğine inanıyormusun canım? Hiç birşey değişmeyecek. Biliyorum ki miu da artk gelmeyecek.Ne yazacağımı bilmiyorum. İçim buruk, içim kırgın.. herkesin üstünde bir sessizlik var. Takım için, buradaki üyeler için üzgünüm.. bunu hak etmediniz.. buraya aylarımı verdim, en yoğun olduğumda yine de yazdım, gece olup işlerim bitince oturup geçmiş yapmayı dört gözle bekledim.. ne oldu Peki? Hepimiz dağıldık.. neden? Yönetimin haksız uygulamaları yüzünden.. Peki biz ne yaptık bu haksızlık karşısında? Bir kaç kişi dışında hiçbir şey.. üzülen üzüldüğüyle, kırılan kırıldığıyla, atılan atıldığıyla kaldı.. sesimiz çıkmadı..sonuç koca bir sıfır..
evet birçok kişi gidiyor,haklı olarak, ama kalanlara sözüm, madem burayı çok sevdiniz, madem üzülüyorsunuz o zaman beraber olabilmek için birşeyler yapın! Kaptan bıraktı, eskiler küstü ya da atıldı.. kalanlar birşeyler yapın hiçkimse uğraşmazsa hiçbirşey değişmez..
Korkarak geçmişe baktım
Onunda sana slmi var canımÇok haklısın
Benimde içimde fırtınalar kopuyor ama... konuşmucam
@MiuLego nun TEli varsa sende benden Selam söyle
Hoşçakal
AleykümselamOnunda sana slmi var canım
Senin adına çok sevindim cnm umarım herşey gönlünce olur...Kızlar bugün güzel bir haber aldim tahlil sonucum beklediğimden çok çok iyi geldi ve sanirim bu seker illetini yendim ve sizlerle paylaşmayı çok istedim ama içim burkuldu bir hüzün çöktü 6 ayda kat ettiğin yol if dieti ile
Homa 3.69
Homa hr 16.09
Glikoz 93
12saatlik açlık sonucu çıkan rakam
Öncesi
Homa 24
Homa hr 50.30
Glikoz 98
Koşarak gelecektim size kızlar insulin direncinde if ise yarıyor diye bağıracaktım ama öylece kaldım. Kalbimdesiniz
Kızlar bugün güzel bir haber aldim tahlil sonucum beklediğimden çok çok iyi geldi ve sanirim bu seker illetini yendim ve sizlerle paylaşmayı çok istedim ama içim burkuldu bir hüzün çöktü 6 ayda kat ettiğin yol if dieti ile
Homa 3.69
Homa hr 16.09
Glikoz 93
12saatlik açlık sonucu çıkan rakam
Öncesi
Homa 24
Homa hr 50.30
Glikoz 98
Koşarak gelecektim size kızlar insulin direncinde if ise yarıyor diye bağıracaktım ama öylece kaldım. Kalbimdesiniz
Arkadaşlar ...
Beraber çok güzel günlerimiz oldu...Fakat özellikle bu son olaylardan sonra arkadaşlarımın hakkının yendiğini düşünüyorum. Bu süreç hakikaten her birimiz için fazlasıyla yaralayıcı ve yıpratıcı hale geldi.. Ve açıkçası ;bu şekilde ben de artık daha fazla devam edebileceğimi zannetmiyorum ..Kendimde de artık o enerjiyi bulamıyorum ..Bunu biraz serzeniş biraz da sitem olarak kabul edebilir gerekli merciler ..Etmelerini de isterim açıkçası..
Bundan böyle biraz sükunet sanıyorum ki herkese iyi gelecektir...Beni seven arkadaşlarım bana kolaylıkla ulaşabileceklerini zaten biliyorlar ...Benden bu kadar...Hepinizi çok seviyorum..Sevgiyle kalın..
Dugundeydi en son
Napıcaz pembiş
Hiç fikrim yok canım ben burda kalan olursa devam edecem olmazsa takım açılsa bile katilmayacam burda kimse olmazsada kendi kendime yazar motive olurum
Kızlar inanın ne yapacağımı bilmiyorum.. çok moralim bozuldu.. gidenlere neden gittin diyemem.. bakalım ne olacak bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?