diyet kardeşliği

Merhaba kızlar hepimizn tadı yok biliyorm. Kızlarn kararına saygı duyuyorm cidden yoruldular hepinizi selamlıyor öpüyorum.
Keşke böyle olmasaydı ama oldu. Zaman herşeyin ilacıdır.
Numaram kimsede yok. Burdan gelenlerden haberleşrz artk.
Herkes yerinde iyi olsun huzurlu olsn gerisi mühim değil..
Sizleri sevdim seviyorum...
Çok şey söylenebilir ama kimseyi geri getirmeyeceğini bildiğim içn tekrar tekrar yazmanın anlamı yok.
Allah a emanet olun hepiniz...
Hakkınızı helal edin emeğiniz çok.

Sen değişebileceğine inanıyormusun canım? Hiç birşey değişmeyecek. Biliyorum ki miu da artk gelmeyecek.

KRAL ÇIPLAK! !!

Bir varmış, bir yokmuş.. Uzak diyarlarda bereketli topraklarda bir kral yaşarmış. Kendini çok akıllı sanan, giyimine kuşamına çok düşkün olan. O kadar kibirli, o kadar kendini beğenmiş bir hükümdarmış ki, sürekli aynada kendine bakar, ne istiyorsa onu yapar, halka da istediklerine ses çıkarmasınlar diye baskı yaparmış. Bu sırada çok defa hata yapar, ama baskıcı tutumundan dolayı halk gerçekleri söylemeye korkarmış…

Günlerden bir gün, komşu ülkenin kralının ziyaret edeceğini duymuş. Kendisinden haz etmez, onla ilgili hoş olmayan planlar yaparmış. “Fırsat bu fırsat, en şık ben olmalıyım.” diye düşünmüş ve terzi aratmaya başlamış. Demiş ki yaverlerine; “Dünya’nın her yerine habercilerimi gönderin, bir terzi bulun bana, dünyanın en güzel elbisesini dikecek terziyi!”

Bir sürü terzi gelmiş, lakin hiçbirisini beğenmemiş. Sonra bir gün yabancı güçlü bir krallık kendi terzisini yollamış krala ve bu gönderilen terzi demiş ki; “Öyle güzel bir kumaşım var ki, öyle şık olacaksınız ki, kimse sizden gözünü alamayacak. Herkes sizi konuşacak, çok güçlü gözükeceksiniz. Ve sizden önce hiç kimsede olmayacak bu giysi.”

Kral çok şaşırmış tabii, hemen kabul etmiş. Ama terzi eklemiş; “Tek şartım var, ben dikerken karışmayın.”

Gel zaman git zaman, sonunda terzi bitirmiş ve giydirmiş kralı. Kral aynaya bakmış ve üzerinde hiç giysi olmadığını görmüş. Tam kızacakken terzi demiş ki terzi; “Sayın kralım, bu kumaşı sadece akıllılar görebilir.”

Kral’ın kibri

Tabii bizim kral kibirli ya, aptal durumuna düşmemek için “Çok güzel” demiş. Etrafındakilere sormuş, elbette hepsi korktuğu için cesaret edememişler doğruyu söylemeye ve “Çok güzel efendimiz”, “Harika oldunuz efendimiz” demişler. Kral daha da böbürlenmiş tabii ki…

Ardından, büyük bir kendini beğenmişlikle çıkmış halkın arasına. Halk çok meraklı, çünkü duymuşlar sadece akıllıların görebileceği iddiasını. Halk, görünce şaşırmış, üzerinde hiç giysi yok…

Herkes görmüş, anlamış vaziyet, kralın nasıl kandırıldığını fark etmişler, ama korktukları için hiçbir şey söyleyememişler. O anda bir “çocuk” atlamış meydanın ortasına, parmağıyla kralı işaret etmiş ve gülerek bağırmış; “KRAL ÇIPLAK” diye. Bir anda halk, bu ilk sesle cesaretlenmiş ve kahkahalar atıp, hep bir ağızdan birlik içinde bağırmışlar; “Kral Çıplak!” Bu seslere, kralın çevresindekiler de katılmış, korkuyu aşmışlar, zincirlerini kırmışlar ve hep bir ağızdan gerçeği söylemişler; Kral çıplak… En sonunda kral durumu geç de olsa böyle bir acı olayla anlamış ve çok utanmış….

Selamlar, yaşananlar ile ilgili bir şey yazmaya gerek duymuyorum. Benim için söz anlayana söylenir, anlayan için emek verilir.

Burda tanıdığım güzel insanlara hakkım helal olsun. Giremem daha kızlar. Kendinize çok güzel bakın, siz değerlisiniz.

Takım açılmayacak mi yaaa kilo alacağım bugün ne bulduysam geldimmm

Herkes için ayrıca çok üzgünüm niue boule olduk anlamıyorum kendimi boşta gibi hissediyorum ama Bu sefer değişmeyecek kimse gelmeyecek ne kadar bir boşluk oldu içimde

Eskisi gibi olmayacağımız için çok kötüyüm

Kızlar bugün güzel bir haber aldim tahlil sonucum beklediğimden çok çok iyi geldi ve sanirim bu seker illetini yendim ve sizlerle paylaşmayı çok istedim ama içim burkuldu bir hüzün çöktü 6 ayda kat ettiğin yol if dieti ile

Homa 3.69
Homa hr 16.09
Glikoz 93
12saatlik açlık sonucu çıkan rakam
Öncesi
Homa 24
Homa hr 50.30
Glikoz 98

Koşarak gelecektim size kızlar insulin direncinde if ise yarıyor diye bağıracaktım ama öylece kaldım. Kalbimdesiniz

Se
Senin adına çok sevindim cnm umarım herşey gönlünce olur...

çok sevindim canım tahlillerin güzel çıkmış.

iyi akşamlar kızlar.....
valla okuyunca çok üzüldüm. böyle olmamalıydı 7. takımın sonu. ayrılanlar olunca mutlaka farklılık olacaktır ama ben yine de takım açılır toplanırız, zamanla düzene gireriz diye düşünüyordum açıkçası. tat tuz kalmadı kimsede biliyorum. biz çakıl, bonus, hergaf 90 lardayız. arayan olursa. gelirse tabi mali de.

İyi aksamlar hanimlar
Son yasanan olaylara ve 7. Takimdaki uyelerin atilmasina, ayrilmasina cok uzuldum. Zira 7. Tk ve uyeleri gercekten diyet gruplarinin vazgecilmezlerindendi.Aralarina yeni katildim ve takimdakilerin gercekten birbirine cok bagli olduklarini ve birbirlerini cok iyi motive ettiklerini gordum ve bu yuzden de sık sık birinci olduklarini duşunuyorum.
Takimin kapatilmasi buradan faydalanan bircok bayani da magdur etmis oldu.Ortada duzeltilemeyecek onemli bir sorun yoktu kanatimce,yonetim sakin karsilayabilirdi bu olaylari,zira siteye gercekten faydasi olan bir takim 7.tk
Giden arkadaslar karariniza saygili olmakla beraber donmenizi isterim,zira burda zayiflamaya calisan bayanlarin sizin desteginize ihtiyaci var. Biraz once pztesi tatrilari ilsti gozume bir kac arkadasin ve ciddi artilari var,ben uzuldum,gelirseniz onlari tekrar diyete adapte etmis olursunuz.Benim de sizden ogrenecegim cok seylerim var daha
@malipina miu,hepfit,eflalim,vayt,

Dugundeydi en son

Napıcaz pembiş

Hiç fikrim yok canım ben burda kalan olursa devam edecem olmazsa takım açılsa bile katilmayacam burda kimse olmazsada kendi kendime yazar motive olurum

Kızlar inanın ne yapacağımı bilmiyorum.. çok moralim bozuldu.. gidenlere neden gittin diyemem.. bakalım ne olacak bekliyorum..

Ben takimin açılmasını bekliyorum kızlar sonuçta hepimizin bir emeği var devam eden bir program varken bu kadar kapalı kalmasına da ayrı üzüldüm listedeyiz bu hafta hiç bisi anlamadım demekki bizleri de gözden çıkardılar diye düşünüyorum yazacak çok şey var herkes yazmış zaten düşüncesini bir faydası oldu mu hayır olmadı maalesef... sadece bekliyorum cnlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…