diyet kardeşliği

Gunaydin canlar..
Malim fitim..burada yasananlardan sonra gitmek isteyen kimseye kal demek gelmiyor icimden.benim de cok kalasim var desem yalan..malimin yazdiklarina harfi harfine katiliyorum.
Ben bu takimdan cok sey ogrendim isterim ki herkes ogrensin.Benim yogunlugumu bilen bilir ama elimden geldiğince burada olmaya calisacagim.

Pazartesi tartilarini da topluyorum ona göre hanimlar.

Ama kendim bildirmicem :)

Pembiş moralim bozuk ya. Mali de gitmiş, bekliyordum zaten napsın kız. Böyle saçma biiey görmedim ben
Bende öyleyim canım gece kıza uyandım bı bakayım dedim malininde yazısını gördüm ve 4ten 6 kadar uyuyamadım yatakta döndüm kaldım eşim olsaydı kesin noldu derdi Allah tan bugün kızımla yatmistim

Erken kalkıp ta ne güzel muhabbetler hele bugün pazartesi ne guzeldi şimdiye kadar kaç sayfa ilerlemişti off yaa
Aynı şekildeyim şuan

Malim, kaptanım sana ne diyebilirim ki, nasıl kal diyebilirim. Sanal için ağlayanlara gülerdim. Sana yemin ediyorum mesajı yazarken ağlıyorum.bişey de yazamıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…