Hep öyle çakıl kimse yazmiyorki ama biz yinede ayrılmayalım burada destek olalım birbirimizeGünaydın içimden bisey yazmak gelmiyor sadece sizi okuyup gidiyorum
İyi be nereye kovacaz otur oturduğum yerdeBeni kovun önce takımdan. Şom ağızlıyım. Hakikaten babannnede kalan çocuklar olduk
Pembiş moralim bozuk ya. Mali de gitmiş, bekliyordum zaten napsın kız. Böyle saçma biiey görmedim benİyi be nereye kovacaz otur oturduğum yerde
İğde de atıldı. Eflalden haber yok büyük ihtimal gelmez artık, hepfit gitti, mali gittiÖzge mali miu off başka var mıydı sabah kuşlarım yaa
Bende öyleyim canım gece kıza uyandım bı bakayım dedim malininde yazısını gördüm ve 4ten 6 kadar uyuyamadım yatakta döndüm kaldım eşim olsaydı kesin noldu derdi Allah tan bugün kızımla yatmistimPembiş moralim bozuk ya. Mali de gitmiş, bekliyordum zaten napsın kız. Böyle saçma biiey görmedim ben
Waytta gelmez ördekte yokİğde de atıldı. Eflalden haber yok büyük ihtimal gelmez artık, hepfit gitti, mali gitti
Erken kalkıp ta ne güzel muhabbetler hele bugün pazartesi ne guzeldi şimdiye kadar kaç sayfa ilerlemişti off yaa
Aynı şekildeyim şuanBende öyleyim canım gece kıza uyandım bı bakayım dedim malininde yazısını gördüm ve 4ten 6 kadar uyuyamadım yatakta döndüm kaldım eşim olsaydı kesin noldu derdi Allah tan bugün kızımla yatmistim
Takım açılsa bile girmeyecem listesiz devam edecek gunluklerdeAynı şekildeyim şuan
Dugundeydi en sonNesliden hiç haber yok galiba
Malim, kaptanım sana ne diyebilirim ki, nasıl kal diyebilirim. Sanal için ağlayanlara gülerdim. Sana yemin ediyorum mesajı yazarken ağlıyorum.bişey de yazamıyorum zatenArkadaşlar ...
Beraber çok güzel günlerimiz oldu...Fakat özellikle bu son olaylardan sonra arkadaşlarımın hakkının yendiğini düşünüyorum. Bu süreç hakikaten her birimiz için fazlasıyla yaralayıcı ve yıpratıcı hale geldi.. Ve açıkçası ;bu şekilde ben de artık daha fazla devam edebileceğimi zannetmiyorum ..Kendimde de artık o enerjiyi bulamıyorum ..Bunu biraz serzeniş biraz da sitem olarak kabul edebilir gerekli merciler ..Etmelerini de isterim açıkçası..
Bundan böyle biraz sükunet sanıyorum ki herkese iyi gelecektir...Beni seven arkadaşlarım bana kolaylıkla ulaşabileceklerini zaten biliyorlar ...Benden bu kadar...Hepinizi çok seviyorum..Sevgiyle kalın..
Hiç fikrim yok canım ben burda kalan olursa devam edecem olmazsa takım açılsa bile katilmayacam burda kimse olmazsada kendi kendime yazar motive olurumNapıcaz pembiş
Bende akşam miu kaptanimizla mesajlasirken ağladım kızı uyutma ya girmiştimMalim, kaptanım sana ne diyebilirim ki, nasıl kal diyebilirim. Sanal için ağlayanlara gülerdim. Sana yemin ediyorum mesajı yazarken ağlıyorum.bişey de yazamıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?