Nr zaman yapcezCunku burasi takim degil artik vero.
Takimda olmayipta yarismadan da kilo veren bir suru insan var.
Onlari ornek alalim.
Kendi icimizde rekabet yapariz yapariz biseyler...
Nr zaman yapcezkim yapcak kim takip etcek sopaliycek
Canım istediğin sopa olsunNr zaman yapcezkim yapcak kim takip etcek sopaliycek
nasılll gıııMidem buulaniyoooooo ayvayi yedim
Midem bulaniyo iste kuzu.bi elma yedim kocaman cok mu hormonluydu bilmiyorum yedikten yarim saat sonra midem bulanmaya basladi 2 saat gecmez simdinasılll gııı
çok güzel fikirKızlar herkes için tamamsa yarından tezi yoknehirnil111 ve begum75 ın idaresinde iki gruba ayrılalım.. iki grup hem kilo vermede hem sporda yarışsın .. her cuma hem hangi grubun birinci olacağını hemde bireysel birincileri seçeriz..
halletmissin ortaligi arkadsalr dedi o nasil kadındı cok zayifti ama o ne kiyafetti anlayamdik dedikodu ettiler arkandan wc deAkşama otelin personel gecesi varmış ne giycem ben ya herşey torba gibi oluyo
kac kilo nane yedin de bu menu boyle geldi kuzuMenü vereyim
Not: bu menünün sade olma sebebi dün yediğim nanelerdir
Sabah limonlu su
Ara sade kahve 5 fındık, 15 leblebi 2 yulaflı bisküvi
Ögle: 1 kepçe çorba 3 kaşık salata
3.5 kaşık patates kavurmasi
Ara dibek.kahvesi limonlu soda(ev yapimi)
Akşam 18.00: bir kase pulbinerli yoğurt
Ara bitki çayları türk kahvesi 3 hurma olabilir
Su 2 litre
Hayirli aksamlar guzel hatunlar dagildigimiz yok burdayiz elbette.
hepfit im fit kuzum az sakinlen gelicen zaten yine biliyorum.
Sadece fit degil hepimiz biraz sakinleselim...
Yönetim ciddi şeyler yazdı....biraz durulalim...yeniden hareketleniriz ama once durulalim yoksa hep taşmış olacagiz...
Bize gercekten birbirini dusunen, ettigi laftan haberi olan, sonucu nereye kadar gider bilen kisiler lazim...
Burdayim cunku cok ozel insanlar tanidim.
Buyuk olcude eksiklik hissetsekte su an o eksikligi dolduramasakta tamamen yitip gitmekten iyidir diyorum.
Sakinleselim bir sure insallah sonu iyi olur...
Desteginiz icin tesekkur ederizMerhaba arkadaslar diyet mudavimlerinden ben...
6 senelik uyeyim. Burada iki beğeni için beni harcayan sözde arkadaşlarim oldu. Grup kurup sindirmeye calisanlar, her konumda takip edip provoke edenler yuzunden gitmeyi tercih ettim. Baktığım ve olacağım tek kısım diyet bölümüdür.
Siz arkadasliginizi harcamadiniz. O yüzden kutluyorum sizi. 7 takim sizinle kapandi. Kim hakli kim haksiz konusuna girmeyecegim sadece sonuç kismiyla ilgileniyorum cunku. Bence de gitmeyin.
Bazılarına vereceğiniz en guzel cevap vereceğiniz kilolar olacaktir.
Iyi geceler diliyorum.
Kimse bir yere gitmesinn sakinHadi kizlar hadi kuzular Zümrüt-ü Anka gibi küllerimizden doğalım, burayı bırakmayalım , dostluk dayanışma devam etsin, birlik olalım, aramıza katılmak isteyenlerle büyüyelim büyük bir aile olalım, en güzel cevap bu olur, sevelim sevilelim
Hepfit hatun gel sen de kafanı toplayınca
bii nane limonMidem bulaniyo iste kuzu.bi elma yedim kocaman cok mu hormonluydu bilmiyorum yedikten yarim saat sonra midem bulanmaya basladi 2 saat gecmez simdi
Geçmiş olsun.. inş hayırlı bi şeydirMidem bulaniyo iste kuzu.bi elma yedim kocaman cok mu hormonluydu bilmiyorum yedikten yarim saat sonra midem bulanmaya basladi 2 saat gecmez simdi
Sagol kuzum.yok beee nerdeee hic ihtimal vermem :))))Geçmiş olsun.. inş hayırlı bi şeydir
Bencedeçok güzel fikir
Gecmezse yaparım kuzuşbii nane limon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?