miu gelmicek canım hçEvet kızlar bu birliği bozmayalım sonra da miu kaptaniçemiz de gelsin herşey eski düzenine geri dönsün
Söylim mi kikaçtaydın şimdi kaçtasınnn
Gerçekten mimiu gelmicek canım hç
Saçmaladım işte bahaneler üretip yedim de yedim
Yeniden başlarız canım inşaallahBi çırpıda giderler inşallah benim sağlam sopaya ihtiyacım var nevo çok kötü şeyler yedim çoook verdiğim gibi de geri geldi kilolar mutsuzum
Zaten gönül bağı tek sebeb yoksa... Yani çok saçma içime oturdu 28 yaşında 2 çocuk annesiyim çok insanlarla cooook değişik insanlarla tanıştım anlam veremiyorum neyseeee sagol hatrimizi sordugun icinAslında cok boktanım bılıyormusun
Defol lafı çınlıyor beynımde
Ahh gonul bağım olanlar olmasa
Ama ıyı olmalısınız olmalıyız yaşam akıyor
Akarken her yarayı sarar
Yeniden başlarız canım inşaallah
Austa mı yok oda mı gitti çok şaşkın ve üzgünümEki Görüntüle 2110375
Aferin sana detoks ve sporla hallederiz üzülme
Evet cnm gelmicek miu aus vayt
yarın bu detoksa başlarım sende başlaEki Görüntüle 2110375 Eki Görüntüle 2110375
OFF napdinn demeeee. Neyse ödem dir o . Ben de saldım gibi . Bu kopuş pek iyi olmadi. Hos bahane aslında da. İste .. insan bi hedefi olmayınca veremio daSöylim mi ki
Az kızın emi valla bi daha böyle yapmıcam 66.4 idim 68.8 oldum
Barı vayt geleydiAusta mı yok oda mı gitti çok şaşkın ve üzgünüm
Çok haksızlık var ama neyse vardır bunda da bir hayır
Canım bu arada bu detoks bana ağır gelir emziriyorum çünkü
Valla olan oldu artık sıfırdan başlar gibi devam artıkOFF napdinn demeeee. Neyse ödem dir o . Ben de saldım gibi . Bu kopuş pek iyi olmadi. Hos bahane aslında da. İste .. insan bi hedefi olmayınca veremio da
. Miu bana hedef yazardı hey hey...
Ne yedin peki . pasta borek kek poğaça ???Valla olan oldu artık sıfırdan başlar gibi devam artık
Uff bura böyle takım gibi sey .. olmuo.. neyse oluo oluo bir arada olmak iyidir .. menü yazacak miym ki . Napsam .
Ben de ilk öyle demiştim de çatır çatır ayıptır söylemesi wc de bile yazıyorum :)Katìlmak istiyordun ama ne kadar katı kurallar bunlar
Ben gün icerisinde işteyken telefona bakamiyorum ki ama...
Işe başldığımdan beri de cok kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?