ya ada çok güzel gerçekten.yemyeşil.gerçi son bikaç yıldır betonlaşmaya başladı merkez yerler ama gene de güzel.benim tek sıkıntım ailemden uzak olması.annem gelemiyo ne hava yolu ne deniz yolu.panik atak.ben de senede bi kere gidebiliyorum.o da yetmiyo bana çok özlüyorum.iki sene önce dedem vefat etti gidemedim en parasız zamanımızdı uçak bileti alacak param yoktu.başımıza bi iş geldiğinde insan ailesinin desteğine ihtiyaç duyuyo ama üzülmesinler diye anlatamıyosun hiçbişeyini.ne biliyim burda boşlukta gibiyim.alıştım mı buraya az çok alıştım.türkiyeye gidince bocalıyo muyum evet.burda istediğin gece saat 1-2'de çık gezz kimse dönüp bakmaz bile bırak laf atmayı.türkiyede öğlen vakti bi çarşıya çıkim dedim sarkıntılık etmeyen kalmadı.höh dedim noluyoz unutmuşum ben böyle şeyleri.malipina babam 2-3 sene calisti orda sonra geri dondu o ara bende bi geldim 10 gun kaldim.
Yine boyle yariyil tatili zamaniydi kisti 7 sene oluyo.
Lefkoseden baska yerlere biraz gittik.
Uzun yollar git git bitmiyo gibi olsada km si belli trafik yok :))
Annemler 1 kere gitmisler annem dedi dahada istemem cok uzak canimiz sıkıldı gidene kadar dedi :) oraya gidip orda denize girmek isterim.
Tabi cocuklarin kucuk olmasindan kelli hayalimi erteliyorum.
Git sende bence