diyet kardeşliği

Katılıyorum hele sikintili menü olursa yorumlarım mesela ispiklerim ama bir gorevlendirme sart arkadaşlar yanlış anlamayın ama takimda kurallar serttir ama bir zorunluluk olduğu için daha bağlayıcıdır yanlız günlükler daha da zordur çünkü gönüllülük esastır tabi takımdada gonulluyuz ama burada bir yorumlanır 2 yorumlanır 2 gün biri gelmez bir gün biri kaçamak yapar zamanla gevşeme olabilir dikkat etmemiz lazım yani işimiz biraz zor

dah güzel açıklamışşsın söylemek istediğim tamda buydu

kızlar takımda bir kaptan yok menü yorumlamayı tek bir kişiye yıkmak olmaz,herkes her hafta ortisini seçsin birbirinin menüsünü yorumlasın olurmu?
aklıma gelenleri etiketledim başka varsa sizde etiketleyin kızlar

Floweroflife
Nevreste
Antepia27
Sarayca
@eflalim
suspushanimcim
matematik61
Esra_4378
malipina
@Bonus= Cutemom007
Daydream_
tevafuk55
sidelya
@Lunya
hepfit
MySoul
Donna_salut
@derunehatun
@Ytmz
@hippotalamus= smykmy

spor yapmak isteyenleride nilişkomla biz tutarız demis begum75

Lutfen isaretleyelim
Herkes secsin kimse bosta kalmasın kimin ortisi yok gorelim lutfen alintilayarak dewam etsin cannnlarrr

Yarısss baslaasinnnnnn

Korumada olup menu vermek istemeyenler mortilik listesinden adini cikartabilirlermi yanlis eslesmeyi onlemek adina

Bu sadece mortilik ortilik arkadaslar herkes herkesin menusunu yorumlaybilir

O zaman 58 de girme korumaya kuzum 56 hatta 55 diye zorla ki koruma da alınıyor hemen en azından kilon oturana kadar benimki bir öneri tabi
Ben o kiloyu goremeye başarabilecek mıyım inan bilmiyorum hıc umudum yok dedigim gibi pamuk ipliğine bağlı benim diyet Bı olay olsun da denge sassın diye bekliyorum dun de bebek girmeye gitmiştik tum okul deyip neler oldugunu tahmin etme kısmını sıze bırakıyorum

Ahh kuzum hepimiz aslında bir sebep arıyoruz bazen insan diyetten sıkılıyor anlıyorum da ama inan sende biliyorsun o aynaya bakınca o börekler tatlılar daha mutlu ediyor bunu sende biliyorsun korumada kalacağız mecburen hep

Aynen Öyle ya bu duygusal yeme kısmı nasil coxulecek bilmiyorum inanın

kızlar takımda bir kaptan yok menü yorumlamayı tek bir kişiye yıkmak olmaz,herkes her hafta ortisini seçsin birbirinin menüsünü yorumlasın olurmu?
aklıma gelenleri etiketledim başka varsa sizde etiketleyin kızlar

Floweroflife
Nevreste
Antepia27
Sarayca
@eflalim
suspushanimcim
matematik61
Esra_4378
malipina
@Bonus=@Makbule007
Daydream_
tevafuk55
@Sidelya95=@ytmz(ortimmm sidelya seni seçtim)
@Lunya
hepfit
MySoul
Donna_salut
@derunehatun
@Ytmz
@hippotalamus=@smykmy

spor yapmak isteyenleride nilişkomla biz tutarız
begum75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…