Katılıyorum hele sikintili menü olursa yorumlarım mesela ispiklerim ama bir gorevlendirme sart arkadaşlar yanlış anlamayın ama takimda kurallar serttir ama bir zorunluluk olduğu için daha bağlayıcıdır yanlız günlükler daha da zordur çünkü gönüllülük esastır tabi takımdada gonulluyuz ama burada bir yorumlanır 2 yorumlanır 2 gün biri gelmez bir gün biri kaçamak yapar zamanla gevşeme olabilir dikkat etmemiz lazım yani işimiz biraz zoryok tabikide,bence olurda, hani şu açıdan demek istedim,yorumlanmayan menü kalmasın,kimse kırılmasın diye ortilikler olsun ama isteyen itediği menüyüde yorumlasın
olurya gün gelir gelemediğimiz gün olur,çabalar ortada kalmasın
O zaman 58 de girme korumaya kuzum 56 hatta 55 diye zorla ki koruma da alınıyor hemen en azından kilon oturana kadar benimki bir öneri tabi56 aslında
dah güzel açıklamışşsın söylemek istediğim tamda buyduKatılıyorum hele sikintili menü olursa yorumlarım mesela ispiklerim ama bir gorevlendirme sart arkadaşlar yanlış anlamayın ama takimda kurallar serttir ama bir zorunluluk olduğu için daha bağlayıcıdır yanlız günlükler daha da zordur çünkü gönüllülük esastır tabi takımdada gonulluyuz ama burada bir yorumlanır 2 yorumlanır 2 gün biri gelmez bir gün biri kaçamak yapar zamanla gevşeme olabilir dikkat etmemiz lazım yani işimiz biraz zor
smykmy benle makbusu orti diye eklermisim litfen.
Ortilere kalp koyalim mortilerede gozluk neyim olabilir :))
Cutemom007 ayrica o makbusa soyleyin kuculsunde cebime girsin yadi kucukmus he mi
Ben o kiloyu goremeye başarabilecek mıyım inan bilmiyorum hıc umudum yok dedigim gibi pamuk ipliğine bağlı benim diyet Bı olay olsun da denge sassın diye bekliyorum dun de bebek girmeye gitmiştik tum okul deyip neler oldugunu tahmin etme kısmını sıze bırakıyorumO zaman 58 de girme korumaya kuzum 56 hatta 55 diye zorla ki koruma da alınıyor hemen en azından kilon oturana kadar benimki bir öneri tabi
Ol esra ol
Ahh kuzum hepimiz aslında bir sebep arıyoruz bazen insan diyetten sıkılıyor anlıyorum da ama inan sende biliyorsun o aynaya bakınca o börekler tatlılar daha mutlu ediyor bunu sende biliyorsun korumada kalacağız mecburen hepBen o kiloyu goremeye başarabilecek mıyım inan bilmiyorum hıc umudum yok dedigim gibi pamuk ipliğine bağlı benim diyet Bı olay olsun da denge sassın diye bekliyorum dun de bebek girmeye gitmiştik tum okul deyip neler oldugunu tahmin etme kısmını sıze bırakıyorum
Aynen Öyle ya bu duygusal yeme kısmı nasil coxulecek bilmiyorum inanınAhh kuzum hepimiz aslında bir sebep arıyoruz bazen insan diyetten sıkılıyor anlıyorum da ama inan sende biliyorsun o aynaya bakınca o börekler tatlılar daha mutlu ediyor bunu sende biliyorsun korumada kalacağız mecburen hep
masum atıldı gelemez
Diğer türlüsünün daha mutlu ettiğini farkedinceAynen Öyle ya bu duygusal yeme kısmı nasil coxulecek bilmiyorum inanın
Atılanlar kim Begüm biliyor musun?masum atıldı gelemez
ama eflal banlıymış sanırım,banı gidince gelir inşallah :)
ben bitek masumu biliyorumAtılanlar kim Begüm biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?