diyet kardeşliği

52 53 super kilo. Koruman buyuk basari. bir gun ben de yazacagim. Hesaplamalarima gore tam 2 mayista :)

Cumaya az kaldı ama kuzum bak bugün tuttun tuttun çarşamba perşembe çok önemli zaten
Insallah tutarım ya bu gun cumaya sabit hedefim bakalım diger hafta nasıl olur 58 57 gibi bırakıp korumaya geçecegıö zaten içimde zerre istek ve motivasyon kalmadı tekrardan nasıl olacak bilmiyorum sanal ortamda yasanan Bı olaydan bu kadar etkileneceğim aklıma gelmezdi e az degil 10 yıldır burdayım

Makbusss sendemi dinazorsun :))

Yarin ve persembe ikimiz biseyler yapalim olurmu?

Ben de aynı şeyleri söylüyorum kendime. Sanalda yaşanan bir olaydan bu kadar etkileneceğim hiç aklıma gelmezdi.
2 gündür tansiyonum düşünüyor , başım ağrıyor.

Etkiler tabi etkilemez mi ama biz güçlüyüz aşacağız inşallahkoruma rakamın o muydu

Kızlar begum75 in hazırlamis oldugu listede olan ama menu vermek istemeyen yani deynepnaz gibi korumada menu vermek istemeyen kisiler o listeden ismini cikarabilir mi mortilik icin hani kapismak adina diyorum morti eslesmesi yapabilmek icin canlaŕim

kızlar takımda bir kaptan yok menü yorumlamayı tek bir kişiye yıkmak olmaz,herkes her hafta ortisini seçsin birbirinin menüsünü yorumlasın olurmu?
aklıma gelenleri etiketledim başka varsa sizde etiketleyin kızlar

Floweroflife
Nevreste
Antepia27
Sarayca
@eflalim
suspushanimcim
matematik61
Esra_4378
malipina
Bonus
Daydream_
tevafuk55
sidelya
@Lunya
hepfit
MySoul
Donna_salut
@derunehatun
@Ytmz
hippotalamus = smykmy

spor yapmak isteyenleride nilişkomla biz tutarız demis begum75

Lutfen isaretleyelim
Herkes secsin kimse bosta kalmasın kimin ortisi yok gorelim lutfen alintilayarak dewam etsin cannnlarrr

Yarısss baslaasinnnnnn

Korumada olup menu vermek istemeyenler mortilik listesinden adini cikartabilirlermi yanlis eslesmeyi onlemek adina

ortada yorumlanmayan menü kalmasın diye böyle bi teklif sundum, malipina gördüğümü yorumlarım dedi,deynep ben iyi menü yorumlarım dedi,anladığım kadarıyla genelide böyle düşünüyor çünkü farklı bi görüş gelmedi,kısacası gördüğünü yorumlıycak herkes

Olarr :))

Neden ki görünen yorumlanabilir tabiki ama görünmeyen de senin dediğin gibi yorumsuz kalmasın. Bence iyi olur bu ortilik uygulaması.

Neden ki görünen yorumlanabilir tabiki ama görünmeyen de senin dediğin gibi yorumsuz kalmasın. Bence iyi olur bu ortilik uygulaması.
ben görünenin yorumlanmasına bişey demedim zaten,olabilir dedim
maksadım görünmeyenin kalmaması için bir eşleşme de olsun du
ama bonusunda dediği gibi görünmeyen olmaz derseniz sorun yok benimki bi fikirdi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…