- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
52 53 super kilo. Koruman buyuk basari. bir gun ben de yazacagim. Hesaplamalarima gore tam 2 mayista :)Ben korumadayım canım eskiden yani 49-50 kiloya düşmüştüm tekrar çıkmıştım ama şimdi 52-53 arasındayım aşmıyorum çok şükür
Korkma kuzum ben buradayım
Sporlara bence de başlayalım az dinlendiniz yeterli
Bende Nisan- Mayıs gibi ulaşmıştım yazın efil efil ohh en güzel aylar52 53 super kilo. Koruman buyuk basari. bir gun ben de yazacagim. Hesaplamalarima gore tam 2 mayista :)
Cumaya az kaldı ama kuzum bak bugün tuttun tuttun çarşamba perşembe çok önemli zatenBı de kızlar cok fena dağıttım geçtiğimiz iki günde benım diyet pamuk ipliğine bağlı resmen ya bugun toparlamaya calısıyorum
Insallah tutarım ya bu gun cumaya sabit hedefim bakalım diger hafta nasıl olur 58 57 gibi bırakıp korumaya geçecegıö zaten içimde zerre istek ve motivasyon kalmadı tekrardan nasıl olacak bilmiyorum sanal ortamda yasanan Bı olaydan bu kadar etkileneceğim aklıma gelmezdi e az degil 10 yıldır burdayımCumaya az kaldı ama kuzum bak bugün tuttun tuttun çarşamba perşembe çok önemli zaten
Makbusss sendemi dinazorsun :))Insallah tutarım ya bu gun cumaya sabit hedefim bakalım diger hafta nasıl olur 58 57 gibi bırakıp korumaya geçecegıö zaten içimde zerre istek ve motivasyon kalmadı tekrardan nasıl olacak bilmiyorum sanal ortamda yasanan Bı olaydan bu kadar etkileneceğim aklıma gelmezdi e az degil 10 yıldır burdayım
Ben de aynı şeyleri söylüyorum kendime. Sanalda yaşanan bir olaydan bu kadar etkileneceğim hiç aklıma gelmezdi.Insallah tutarım ya bu gun cumaya sabit hedefim bakalım diger hafta nasıl olur 58 57 gibi bırakıp korumaya geçecegıö zaten içimde zerre istek ve motivasyon kalmadı tekrardan nasıl olacak bilmiyorum sanal ortamda yasanan Bı olaydan bu kadar etkileneceğim aklıma gelmezdi e az degil 10 yıldır burdayım
Insallah tutarım ya bu gun cumaya sabit hedefim bakalım diger hafta nasıl olur 58 57 gibi bırakıp korumaya geçecegıö zaten içimde zerre istek ve motivasyon kalmadı tekrardan nasıl olacak bilmiyorum sanal ortamda yasanan Bı olaydan bu kadar etkileneceğim aklıma gelmezdi e az degil 10 yıldır burdayım
Yasım kucuk ama kk da baya fosıllestımMakbusss sendemi dinazorsun :))
Yarin ve persembe ikimiz biseyler yapalim olurmu?
56 aslındaEtkiler tabi etkilemez mi ama biz güçlüyüz aşacağız inşallahkoruma rakamın o muydu
ortada yorumlanmayan menü kalmasın diye böyle bi teklif sundum, malipina gördüğümü yorumlarım dedi,deynep ben iyi menü yorumlarım dedi,anladığım kadarıyla genelide böyle düşünüyor çünkü farklı bi görüş gelmedi,kısacası gördüğünü yorumlıycak herkeskızlar takımda bir kaptan yok menü yorumlamayı tek bir kişiye yıkmak olmaz,herkes her hafta ortisini seçsin birbirinin menüsünü yorumlasın olurmu?
aklıma gelenleri etiketledim başka varsa sizde etiketleyin kızlar
Floweroflife
Nevreste
Antepia27
Sarayca
@eflalim
suspushanimcim
matematik61
Esra_4378
malipina
Bonus
Daydream_
tevafuk55
sidelya
@Lunya
hepfit
MySoul
Donna_salut
@derunehatun
@Ytmz
hippotalamus = smykmy
spor yapmak isteyenleride nilişkomla biz tutarız demisbegum75
Lutfen isaretleyelim
Herkes secsin kimse bosta kalmasın kimin ortisi yok gorelim lutfen alintilayarak dewam etsin cannnlarrr
Yarısss baslaasinnnnnn
Korumada olup menu vermek istemeyenler mortilik listesinden adini cikartabilirlermi yanlis eslesmeyi onlemek adina
Olarr :))He gorecez kuzi 8 sene ama artik ordasiniz galiba
hic gitmedim kibrisa cok merak ediyorum ama nasil
aynen kızlar artik toparlanalim yeter ben bugun spora baslicam insallah
ayyy cok guldum yaaaa deliii
Dikatt etmek lazim surekli ayni seyleri yemekte dogru degil kuzum
anam sen ne dusundun de yatinnn
seni etiketleyemedim yuregim cikti
faaliyete gecelim bir an once
Herkes bir an once mortisini secsin isim koyalim arkdaslarhippotalamus uygun gorursen seni secmek isterimmm
hadi bir morti sec kuzummm
anam sabah sabah ise gitmeden haber mi izliyo napiyo herifin
spor yapicam bende buguun insallah yeter
Evet bir an once takimlasmamiz lazimmm arkadaslar hafii mortiler secilsinnn
Neden ki görünen yorumlanabilir tabiki ama görünmeyen de senin dediğin gibi yorumsuz kalmasın. Bence iyi olur bu ortilik uygulaması.ortada yorumlanmayan menü kalmasın diye böyle bi teklif sundum, malipina gördüğümü yorumlarım dedi,deynep ben iyi menü yorumlarım dedi,anladığım kadarıyla genelide böyle düşünüyor çünkü farklı bi görüş gelmedi,kısacası gördüğünü yorumlıycak herkes
Neden ki görünen yorumlanabilir tabiki ama görünmeyen de senin dediğin gibi yorumsuz kalmasın. Bence iyi olur bu ortilik uygulaması.
ben görünenin yorumlanmasına bişey demedim zaten,olabilir dedimNeden ki görünen yorumlanabilir tabiki ama görünmeyen de senin dediğin gibi yorumsuz kalmasın. Bence iyi olur bu ortilik uygulaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?