diyet kardeşliği

Olmuyo malesef. Tv de manyak sahibi gibi

Kızlar kilom da arti var . Veremedgm gibi almaya mi basladim ne . Skldim bu isten. Motivasyon um düşük
Canım anlıyorum seni. Ama daha fazla çaba harcamalıyız.
Bak iğdenin söylediğini hatırla. Mutlu olmak için yemek yeme spor yap. Gerçi dün başlayıp yarıda bırakan da benim benim de motivasyonum çok düşük. Ama toparlanmalıyız. Belki Birgün miucanım gayretimizi görür geri döner...

Gel canım bekleriz Bende korumadayım anında 2 kg alıp anında verebiliyorum tabi oturmadığından sağlıklı değil ama böyle
Kilolar fazla oturmasın zaten misafirligin kisa olani makbuldür :) hedef kilonun 3 kilo altina inip diyeti birakacaksin 2. 3 kilo her halükarda aliniyor. Yani hedefim 55 ama ben 53 kilo olunca bırakacağım.

İçimden geçenleri yazmışsın canım. Bazı arkadaşlar hiç gelemeyecekler diyor ama umudumuzu kaybetmeyelim lütfen. Sular durulsun gelecekler bence. Bizi birakmayacaklar.
Hoşgeldin bu arada seni de burada görmek çok güzel

Bi kere bende menu yorumluyorum yani ne var :)) az kaciran beni etiketliyomus bugun bonus yorumlasin diye

Ben kendimide yorumluyorum

Herkes menu yorumundan sorumludur.
Bu otomatii bir sekilde ilerliyo aslinda.
Diyete cok ozenli devam eden daha guzel yorumlar ve etkiside daha iyi olur.

Zamana birakalim hele...

Olmuyo malesef. Tv de manyak sahibi gibi
Ahahha estagfirullah
Kilolar fazla oturmasın zaten misafirligin kisa olani makbuldür :) hedef kilonun 3 kilo altina inip diyeti birakacaksin 2. 3 kilo her halükarda aliniyor. Yani hedefim 55 ama ben 53 kilo olunca bırakacağım.

Benimde hedefim o yöndeydi ama meret hemen eski haline döndü

90 lara gelemıyom
Burda yan komşu olunca selam vereyım dedım
Günaydınlarrrr
Ama en çok aydın yanından olsun

tartı göstericek eşitlendi mi eşitlenmedi mi
evet kuzum.düğün parası biriktirebilmek için geldik adaya.bi sene diye geldik 8 sene olacak
He gorecez kuzi 8 sene ama artik ordasiniz galiba
hic gitmedim kibrisa cok merak ediyorum ama nasil

Hadi baaalım öyle olsun

Sizin için uygunsa bizde bir şekilde ayarlarız kuzum hep beraber kalkınacağız inşallah
aynen kızlar artik toparlanalim yeter ben bugun spora baslicam insallah

ayyy cok guldum yaaaa deliii

Kızlar şöyle günlüklere bakıyorum takimlardada oluyordu tabi çok bakamadım ama patates bakliyat pilav insanlar gayet yiyor baya rahat yani biz gerçekten çok disiplinli ilerliyormusuz
Dikatt etmek lazim surekli ayni seyleri yemekte dogru degil kuzum

anam sen ne dusundun de yatinnn

seni etiketleyemedim yuregim cikti

Güzel olabilir bence de gruba ayrılmalıyız böyle daha iyi tat verir
faaliyete gecelim bir an once

Herkes bir an once mortisini secsin isim koyalim arkdaslar hippotalamus uygun gorursen seni secmek isterimmm

Kızlar kilom da arti var . Veremedgm gibi almaya mi basladim ne . Skldim bu isten. Motivasyon um düşük
hadi bir morti sec kuzummm

Yaa herif sabah işe gitmeden tv açıyo. O meret de yüksek sesle açılıyo bi açıyom gözümü bi daha uyuyamıyom
anam sabah sabah ise gitmeden haber mi izliyo napiyo herifin

spor yapicam bende buguun insallah yeter

vorones bak ben de cumadan beri 1600 almışım. Salma kendini veririz ödem o ödem

vorones ula e yaziyorum bi turlu etiketi yapistiramadim :) takimlarda yarismaya girsene istersen vero?

@Lunya ne guzel demis bazen yarisarak daha gaza geliniyor. Birine git istersen burdanda sakin kopma oyle verirsin insallah.

Evet bir an once takimlasmamiz lazimmm arkadaslar hafii mortiler secilsinnn

kızlar takımda bir kaptan yok menü yorumlamayı tek bir kişiye yıkmak olmaz,herkes her hafta ortisini seçsin birbirinin menüsünü yorumlasın olurmu?
aklıma gelenleri etiketledim başka varsa sizde etiketleyin kızlar

Floweroflife
Nevreste
Antepia27
Sarayca
@eflalim
suspushanimcim
matematik61
Esra_4378
deynepnaz
malipina
Bonus
Daydream_
tevafuk55
sidelya
@Lunya
hepfit
MySoul
Donna_salut
@derunehatun
@Ytmz
hippotalamus = smykmy

spor yapmak isteyenleride nilişkomla biz tutarız demis begum75

Lutfen isaretleyelim
Herkes secsin kimse bosta kalmasın kimin ortisi yok gorelim lutfen alintilayarak dewam etsin cannnlarrr

Yarısss baslaasinnnnnn

Evet olabilir canim ben pirinç pilavini çok severim ama çokta yememek lazım bulgurda midemi bulandiriyor düşününce kızda aserikligimde tiskinmistim nakliyatı da yiyorum ama gününe dikkat ediyorum ekmek zaten pek aramazdım kahvaltı hariç sende bide eskisi gibi dene bakalim

Yok arkadas yaz geliyor. Kilo vermemenin imkani yok. Kir direksiyonu sen :)
Bende bir de insulidirenci var ne cektigimi ben bilirim :)
Ben korumadayım canım eskiden yani 49-50 kiloya düşmüştüm tekrar çıkmıştım ama şimdi 52-53 arasındayım aşmıyorum çok şükür
aynen kızlar artik toparlanalim yeter ben bugun spora baslicam insallah

seni etiketleyemedim yuregim cikti

Korkma kuzum ben buradayım

Sporlara bence de başlayalım az dinlendiniz yeterli

Ben menü vermiyorum kiii korumadayım ben canınız çeker
Ama çok güzel menü yorumlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…