Olmuyo malesef. Tv de manyak sahibi gibiNe oldu kuzum niye düşük motivasyonun hayırdır öyle artılar gelir gider bırakmadığımız sürece onlar da gidecek bir anda modunu düşürme sen kilo vermek istiyorsun ve başaracaksın inan kendine
Az kısık açsın akşamdan kısık kapatamıyor musun
Canım anlıyorum seni. Ama daha fazla çaba harcamalıyız.Kızlar kilom da arti var . Veremedgm gibi almaya mi basladim ne . Skldim bu isten. Motivasyon um düşük
Kilolar fazla oturmasın zaten misafirligin kisa olani makbuldür :) hedef kilonun 3 kilo altina inip diyeti birakacaksin 2. 3 kilo her halükarda aliniyor. Yani hedefim 55 ama ben 53 kilo olunca bırakacağım.Gel canım beklerizBende korumadayım anında 2 kg alıp anında verebiliyorum tabi oturmadığından sağlıklı değil ama böyle
İçimden geçenleri yazmışsın canım. Bazı arkadaşlar hiç gelemeyecekler diyor ama umudumuzu kaybetmeyelim lütfen. Sular durulsun gelecekler bence. Bizi birakmayacaklar.Gunaydin kizlar ne iyi yaptınız da actınız burayı keske miu ile aus da gelse Insallah tum uyelerımız tamamlanır da eskisi gibi oluruz bizi sevmeyenlere de istediklerini vermemis oluruz böylece
Cok uzgunum gercekten yazılanları hep okudum banloyken hele paylasım alanında yazılanlar bize karsı cok ayıp edildi ama gun gelir adalet yerini bulur diye dusunuyorum umarım artık boyle seyler yasamadan keyiflice veririz kiloları icim buruk mıu aus White diger takım arkadaşlarımız bir kisi bile eksik kalırsa ciğerimiz yanar Insallah dönerler tek temennim bu nasıl ozlediğimi anlatmam imkansız
Ahahha estagfirullahOlmuyo malesef. Tv de manyak sahibi gibi
Kilolar fazla oturmasın zaten misafirligin kisa olani makbuldür :) hedef kilonun 3 kilo altina inip diyeti birakacaksin 2. 3 kilo her halükarda aliniyor. Yani hedefim 55 ama ben 53 kilo olunca bırakacağım.
Yok arkadas yaz geliyor. Kilo vermemenin imkani yok. Kir direksiyonu sen :)Ahahha estagfirullah
Benimde hedefim o yöndeydi ama meret hemen eski haline döndü
90 lara gelemıyomBi kere bende menu yorumluyorum yani ne var :)) az kaciran beni etiketliyomus bugun bonus yorumlasin diye
Ben kendimide yorumluyorum
Herkes menu yorumundan sorumludur.
Bu otomatii bir sekilde ilerliyo aslinda.
Diyete cok ozenli devam eden daha guzel yorumlar ve etkiside daha iyi olur.
Zamana birakalim hele...
Ay kuzu aynı benim psikolojidesin ama silkelenip bu işi başarmak lazımKızlar kilom da arti var . Veremedgm gibi almaya mi basladim ne . Skldim bu isten. Motivasyon um düşük
He gorecez kuzi 8 sene ama artik ordasiniz galibatartı göstericek eşitlendi mi eşitlenmedi mi
evet kuzum.düğün parası biriktirebilmek için geldik adaya.bi sene diye geldik 8 sene olacak
hic gitmedim kibrisa cok merak ediyorum ama nasilmalipina babam 2-3 sene calisti orda sonra geri dondu o ara bende bi geldim 10 gun kaldim.
Yine boyle yariyil tatili zamaniydi kisti 7 sene oluyo.
Lefkoseden baska yerlere biraz gittik.
Uzun yollar git git bitmiyo gibi olsada km si belli trafik yok :))
Annemler 1 kere gitmisler annem dedi dahada istemem cok uzak canimiz sıkıldı gidene kadar dedi :) oraya gidip orda denize girmek isterim.
Tabi cocuklarin kucuk olmasindan kelli hayalimi erteliyorum.
Git sende bence
aynen kızlar artik toparlanalim yeter ben bugun spora baslicam insallahHadi baaalım öyle olsun
Sizin için uygunsa bizde bir şekilde ayarlarız kuzum hep beraber kalkınacağız inşallah
ayyy cok guldum yaaaa deliiiya ada çok güzel gerçekten.yemyeşil.gerçi son bikaç yıldır betonlaşmaya başladı merkez yerler ama gene de güzel.benim tek sıkıntım ailemden uzak olması.annem gelemiyo ne hava yolu ne deniz yolu.panik atak.ben de senede bi kere gidebiliyorum.o da yetmiyo bana çok özlüyorum.iki sene önce dedem vefat etti gidemedim en parasız zamanımızdı uçak bileti alacak param yoktu.başımıza bi iş geldiğinde insan ailesinin desteğine ihtiyaç duyuyo ama üzülmesinler diye anlatamıyosun hiçbişeyini.ne biliyim burda boşlukta gibiyim.alıştım mı buraya az çok alıştım.türkiyeye gidince bocalıyo muyum evet.burda istediğin gece saat 1-2'de çık gezz kimse dönüp bakmaz bile bırak laf atmayı.türkiyede öğlen vakti bi çarşıya çıkim dedim sarkıntılık etmeyen kalmadı.höh dedim noluyoz unutmuşum ben böyle şeyleri.
Dikatt etmek lazim surekli ayni seyleri yemekte dogru degil kuzumKızlar şöyle günlüklere bakıyorum takimlardada oluyordu tabi çok bakamadım ama patates bakliyat pilav insanlar gayet yiyor baya rahat yani biz gerçekten çok disiplinli ilerliyormusuz
Ay kızlar bir rüya gördüm Gülşen mi ağlasam mı bilemedim.rüyamda çok korktum ama.
Eşimle plan yapıyorduk ve kv öldürüyordukhic bişey yokmuş gibi cenaze evinde insanları ağırlıyoduk. Aman Allahım ne canice ama pişman olmuştum.
Severim de kendisini. Hep cumartesi bana yedirdiği börekten oldu heep
Gunaydin kizlar ne iyi yaptınız da actınız burayı keske miu ile aus da gelse Insallah tum uyelerımız tamamlanır da eskisi gibi oluruz bizi sevmeyenlere de istediklerini vermemis oluruz böylece
Cok uzgunum gercekten yazılanları hep okudum banloyken hele paylasım alanında yazılanlar bize karsı cok ayıp edildi ama gun gelir adalet yerini bulur diye dusunuyorum umarım artık boyle seyler yasamadan keyiflice veririz kiloları icim buruk mıu aus White diger takım arkadaşlarımız bir kisi bile eksik kalırsa ciğerimiz yanar Insallah dönerler tek temennim bu nasıl ozlediğimi anlatmam imkansız
seni etiketleyemedim yuregim ciktiDün ki yediğin nanelerden sonra güzel olmuş tok tutmuştur
Öğle bile olsa 1 tabak bulgur pilavı çok fazla be kuzu onun yerine yemek yeseydin daha iyi olurdu çok erken yemişsin akşam aç kalmadın mı
Hoşgeldin fıstık
Hoşgeldin kuzum
Sende iyi ol canımBizi düşündüğün için çok teşekkür ederiz
Duygulandırdınız çok teşekkürler
Kız kilo mu alıp geldin hep böyle bırakınca rahatlık geliyor işte
Afiyet olsun Bonuscan Allah kabul etsinKuru fasulye az fazla kaçmış ama karbon ekmek karbon cısss
Spor yok kuzum akşamında ağır bence patates püresi diyetimizde pek olmamalı bence mercimek mantar seni tok tutardı zaten
Kız nereden çıkardın banı öyle mi görünüyorum
Ahahaha o nasıl diyet arası böyle kötü örnekler
Spor yok sporunu bırakmasaydın be kuzu ayrıca akşam bulgurun hiç işi yok ki bu menü de gayet güzel gidiyormuşsun pilav yerine yoğurt ya da salata ekle derim
Afiyet olsun canım güzel menü ama spor olmalı diyet yapıyorsak sporumuz da olmalı başka türlü vücut toplamıyor
Günaydın fıstıklar
Ooo revaçta bir ekip işi
Günaydın canlar
Günaydın canım hadi inşallah eksiyle gel azıcık artıyı gönderelim bugün daha salı
faaliyete gecelim bir an onceGüzel olabilir bence de gruba ayrılmalıyız böyle daha iyi tat verir
kızlar takımda bir kaptan yok menü yorumlamayı tek bir kişiye yıkmak olmaz,herkes her hafta ortisini seçsin birbirinin menüsünü yorumlasın olurmu?
aklıma gelenleri etiketledim başka varsa sizde etiketleyin kızlar
Floweroflife
Nevreste
Antepia27
Sarayca
@eflalim
suspushanimcim
matematik61
Esra_4378
deynepnaz
malipina
Bonus
Daydream_
tevafuk55
sidelya
smykmy
@Lunya
hepfit
MySoul
Donna_salut
@derunehatun
@Ytmz
hippotalamus
spor yapmak isteyenleride nilişkomla biz tutarız
hadi bir morti sec kuzummmKızlar kilom da arti var . Veremedgm gibi almaya mi basladim ne . Skldim bu isten. Motivasyon um düşük
anam sabah sabah ise gitmeden haber mi izliyo napiyo herifinYaa herif sabah işe gitmeden tv açıyo. O meret de yüksek sesle açılıyo bi açıyom gözümü bi daha uyuyamıyom
spor yapicam bende buguun insallah yeterCanım anlıyorum seni. Ama daha fazla çaba harcamalıyız.
Bak iğdenin söylediğini hatırla. Mutlu olmak için yemek yeme spor yap. Gerçi dün başlayıp yarıda bırakan da benimbenim de motivasyonum çok düşük. Ama toparlanmalıyız. Belki Birgün miucanım gayretimizi görür geri döner...
Evet olabilir canim ben pirinç pilavini çok severim ama çokta yememek lazım bulgurda midemi bulandiriyor düşününce kızda aserikligimde tiskinmistim nakliyatı da yiyorum ama gününe dikkat ediyorum ekmek zaten pek aramazdım kahvaltı hariç sende bide eskisi gibi dene bakalimo yüzden zırt pırt ödem oluyoz ya kuzum.biz herşeyi yemeyi birden bırakıyoruz.bak hep söylüyorum listeye girene kadar ben tüm hafta bulgur kuru bakliyat pirinç yiyerek haftada 1 -1,5 kilo veriyodum.ne zamanki herşeyi kesip sadece sebze ve pro yemeğe başladım ,o zaman ödemlerle boğuşur oldum
Ben korumadayım canım eskiden yani 49-50 kiloya düşmüştüm tekrar çıkmıştım ama şimdi 52-53 arasındayım aşmıyorum çok şükürYok arkadas yaz geliyor. Kilo vermemenin imkani yok. Kir direksiyonu sen :)
Bende bir de insulidirenci var ne cektigimi ben bilirim :)
aynen kızlar artik toparlanalim yeter ben bugun spora baslicam insallah
seni etiketleyemedim yuregim cikti
Ben menü vermiyorum kiii korumadayım ben canınız çekerkızlar takımda bir kaptan yok menü yorumlamayı tek bir kişiye yıkmak olmaz,herkes her hafta ortisini seçsin birbirinin menüsünü yorumlasın olurmu?
aklıma gelenleri etiketledim başka varsa sizde etiketleyin kızlar
Floweroflife
Nevreste
Antepia27
Sarayca
@eflalim
suspushanimcim
matematik61
Esra_4378
deynepnaz
malipina
Bonus
Daydream_
tevafuk55
sidelya
@Lunya
hepfit
MySoul
Donna_salut
@derunehatun
@Ytmz
hippotalamus = smykmy
spor yapmak isteyenleride nilişkomla biz tutarız demisbegum75
Lutfen isaretleyelim
Herkes secsin kimse bosta kalmasın kimin ortisi yok gorelim lutfen alintilayarak dewam etsin cannnlarrr
Yarısss baslaasinnnnnn
Bana biri kahve yapsa da kendime gelsem ,çok tembelleştim bu aralar.Oğlum okula giderken boşuna ne oturuyorsun ne güzel yatmak varken diye diye sabah uykusuna alıştırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?