in
Makbus gi senle kafamı z aynı. Ben de dağıttim ben de sanaldan Cok etkilendim. Tut beni . Bırakmayın ulee.Bonus can. Başka takım olmuo ya denedim.. keşke burayı cuma yarışmasına katsalar. 7. Takım olmasa da başka isimle . Bssimizida bi kaptan versinler
Canim olan oldu.in
Makbus gi senle kafamı z aynı. Ben de dağıttim ben de sanaldan Cok etkilendim. Tut beni . Bırakmayın ulee.Bonus can. Başka takım olmuo ya denedim.. keşke burayı cuma yarışmasına katsalar. 7. Takım olmasa da başka isimle . Bssimizida bi kaptan versinler
Tamam gidiyorumNehir şunu vursana
Benim ortim yok donna bacim.Bana orti lazim. Kimin ortisi yoksa ben varim
Bonusum niyetli misin?Nehir şunu vursana
Kimler gelmiş :))Ay fena yorgunum başım agriyo günlerdir. Hala yapilacak bi sürü işim var.okula da baslayinca yoğunluk ve yorgunluk fazlasiyla artti.zorlaniyorum.
Valla cuma yarışmaları o kadar cok midemı bulandırdı ki artık bilemiyorum burdan devam etmek en iyisi bence keske kaptanlarım iz da gelselerin
Bence de iyi ki varsiniz.sizde iyiki varsınız
Kizzzz geldinmiii
sende iyki varsınBence de iyi ki varsiniz.
Sizi gorunce aklima pamuk seker geliyor nedense.
Aaa hoşgeldin çakıl!!Kizlar yaw kimse beni ozlemedi miyazdiklariniz cok guzeldi tum ekibin yine burda birlikte olmasini dilerim sizi ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?