Derstesin sanmıştık sayfalar döktürüyormuşsun meğerAllahım en hayırlı zamanda en guzel sekilde nasip etsin insa kuzummm
Ayy kapan kaciyoor ne guldum yaaa
Hayydeeeeeeeeeeeeeeeeebugun listeyiii yapalımmmmmm tamamlayalim vee saglam cuma yapalım
Tamamdır kuzummm harika bir donus yapicam
Eslesme bulunamadı
Morti olup taniyoz iste boyle yavas yavas yakindan bende 3.cuma olucak burda olmam kuzum
Walla baslangic kilo mevzum cook uzunnoraya girmeyeyim 83 lerden geldim kadinlar kulubune kendim tek basima basladim daha sonra baska topiklerdeydim gruplardaydim cuma takimlarinda yaristim 4.takimdan transfer oldum ve 7.takima katildim. 71.4 cuma kilom 1.68 boyundayim calsiyorum kimya ogretmeniyim 3 yasina martta girecek bir seker kızım var malatyaliyim
izmirde yasiyorum
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum diyesim geldi
Anlat bakam sen dokul anne kizlik soyuna kadar yada e devlet sifreni ver en iyisi
l listeyi seven gencler costularrrrr
Hemen atiyorum kızlarr bekleyinnn
Tamam tamam merak etmeyin atiyorumm
Yaa 10 dk az mi asla kucumsemeee
iyi iyi aslan gibiiii
Bak biliyom bencok iyi ben kuzumm
ohhh afferin sana kuzumm
aa ciden misendin ama seni koymuştum
Orti ve morti arasindaki farki biri bana aciklayabilir mimorti rakip tamam orti
Sunu gorunce icim doldu yemin ederimBak ne güzel sporlar yaptim diyetide bırakmadım geliyirmusunEki Görüntüle 2110644 gelmicekmisinEki Görüntüle 2110646 ama çok üzülüyorum Eki Görüntüle 2110647
Canım. Hoşgeldin özlemez olur muyuz..Kizlar yaw kimse beni ozlemedi miyazdiklariniz cok guzeldi tum ekibin yine burda birlikte olmasini dilerim sizi ozledim
nehirhepfit kuzum bu listeyi de ilk sayfaya koyar mısın sana zahmet puanlarının nasıl hesaplandığı görmek isterse arkadaşlarımız bilgileri olsun
Eki Görüntüle 2110643
2 yas arkasindan cocuk bende zor karar veriyorum 3 e gircek ama hala 2. Icin hazir hissetmiyorum kendimi2 yaşında oğlum var cankm başka çocuğum yok kuzum amin
amin nilişkom teşekkür ederim güzel dilekleriniz için canımcımmm
Cnm seni etiketledim görmedin galiba...
Gordum kuzum uzun alinti yaptim ondan gec cevap vermis oldummsmykmy bakar mısın cnm...
Birazdan gidicem aynenÖğretmen canim o kim
Öğretmen canim o kimyacı belki derstedir
kacmam kacmam sen merak etme amaaaaaaa ben eksi tarti fotolari atinca sen kacican mi gorucemmmmAz önce yazdı da ondan kaçırmıyim dedim :))
Naaaaaaaaberrrrr yawru kuşş
Ay fena yorgunum başım agriyo günlerdir. Hala yapilacak bi sürü işim var.okula da baslayinca yoğunluk ve yorgunluk fazlasiyla artti.zorlaniyorum.Naaaaaaaaberrrrr yawru kuşş
Hosgeldin cakil ozlendin tabi ki deeeeeeKizlar yaw kimse beni ozlemedi miyazdiklariniz cok guzeldi tum ekibin yine burda birlikte olmasini dilerim sizi ozledim
Hoşgeldin canım okula başladığım günden beri depresyondayım bendeAy fena yorgunum başım agriyo günlerdir. Hala yapilacak bi sürü işim var.okula da baslayinca yoğunluk ve yorgunluk fazlasiyla artti.zorlaniyorum.
Ama ama deme öyle
Hosgeldin kuzu :))
Sana bernağggg diyesim geldide aglarim diye demiyorum
Resmen 8 5 calisiyorum makbus 1 gunumu bos biraktilar sagolsun diger gunlerin..guya tam gün okul.valla boyle olacagini bilsem sabahci ogleci bi okula tayin isterdimHoşgeldin canım okula başladığım günden beri depresyondayım bende
Bekliyorum bence de sen bu hafta iyi kendine geldinTamamdır kuzummm harika bir donus yapicam
Bizde çok özledik seni canım özlemez miyiz hepimiz burnumuzda tüttünüz vallahiKizlar yaw kimse beni ozlemedi miyazdiklariniz cok guzeldi tum ekibin yine burda birlikte olmasini dilerim sizi ozledim
Yine yağladık balladık iyi miaa ciden miteşekkür ederim ballı çörek o senin asaletinden geliyor işte
Allah'ımmmmmmmmmm çeneye bakk maaşallahhhhhh
Konuşun gariiii konuşunnn
Ama ama deme öyle
Kiz hosgeldin cok sevindim. Ben tamamen biraktin sanmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?