diyet kardeşliği

Resmen 8 5 calisiyorum makbus 1 gunumu bos biraktilar sagolsun diger gunlerin..guya tam gün okul.valla boyle olacagini bilsem sabahci ogleci bi okula tayin isterdim
Bizimki de sabahcı Oglecı okula geliyorum evde Çocuklar kapida bekliyorlar donunce zaten pilim bitmiş oluyor ama tabı derse girmekle asla kıyaslanamaz seninki cok daha zor canım dayan bakalim bu donem esim Öyle benım de 1 gun bos ama her gun 9 saate giriyor

Gemmikgilin soul senden ne haber
Ahahaha hastayım ama modumu düşürmemeye çalışıyorum
Sen nasılsınn cııınııııımmm

Çenesi düşük olmak iyidir iyi

Kiz hosgeldin cok sevindim. Ben tamamen biraktin sanmistim.
Cok mutlu oldum.
cakil da geldi.
Seni gordugume mortim olur musun?
Ben de gittim sandim :) biraz sakinleseyim dedim valla gelmeye niyetim yoktu ama ulasmam gereken arkadaslar da vardi :) ben bikac hafta musade istesem sizden..elimden geldiginde ugramaya caliscam ama oburgun memleketten annemler gelecek zaten bi suru isim oluyo.kendimi tamamen toparlamis degilim.diyete zeval vermedim ama fazla yedigimi hissediyorum. Spor yapmiyorum.cok bi hevesli degilim acikcasi.kafami toplamam gerek bi selam vermek istedim :)

Derstesin sanmıştık sayfalar döktürüyormuşsun meğer
aynenn

Kizlar yaw kimse beni ozlemedi mi yazdiklariniz cok guzeldi tum ekibin yine burda birlikte olmasini dilerim sizi ozledim
hosgeldinnnn
Bos gelme sporla gel elinde yesil cayla gel
Aman onlarda olmasa muhabbete gel
himm anladimmmmmmmmmmmm

Allah'ımmmmmmmmmm çeneye bakk maaşallahhhhhh
Konuşun gariiii konuşunnn
Soulum sen ne hossun ya apartmanda arada gelip hal hatir soran minnos bir komsusun sen
Hosgeldinnn
bi morti verelim abime

Bak şimdiiiii üzüldüm ya ben

amin kuzum sağol

Ben böyle arada gelirim bi yoklarım herkes iyi mi diye bakarım ve giderim
Ama sonra yine gelirim

Tamm kuzum hazir hissetiginde gel.
Isine de Allah kolaylik versin.
Alisirsin insallah bi an once.

helal olsun canım

in

Makbus gi senle kafamı z aynı. Ben de dağıttim ben de sanaldan Cok etkilendim. Tut beni . Bırakmayın ulee. Bonus can. Başka takım olmuo ya denedim.. keşke burayı cuma yarışmasına katsalar. 7. Takım olmasa da başka isimle . Bssimizida bi kaptan versinler

Bak şimdiiiii üzüldüm ya ben
Canim kendimi hazır hissetmeden bi faydam olmaz ama elimden geleni yaparim.cuma bildirimi kacirmicam inşallah kilo bildircem.ama anne baba kardesler de gelince bi yogunluk artisi olacak mecburen.

Canim kendimi hazır hissetmeden bi faydam olmaz ama elimden geleni yaparim.cuma bildirimi kacirmicam inşallah kilo bildircem.ama anne baba kardesler de gelince bi yogunluk artisi olacak mecburen.
Aynen öyle, şimdi misafir varken buraya fazla adepte olamazsın.
Olsun sen iyi ol da...
Geçici bir dönem nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…