- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Bizimki de sabahcı Oglecı okula geliyorum evde Çocuklar kapida bekliyorlar donunce zaten pilim bitmiş oluyor ama tabı derse girmekle asla kıyaslanamaz seninki cok daha zor canım dayan bakalim bu donem esim Öyle benım de 1 gun bos ama her gun 9 saate giriyorResmen 8 5 calisiyorum makbus 1 gunumu bos biraktilar sagolsun diger gunlerin..guya tam gün okul.valla boyle olacagini bilsem sabahci ogleci bi okula tayin isterdim
İyi sende varsın kuzum iyi ki hepimiz varız biz hepimiz biriz kimse tek başına olmaz
Ahahaha hastayım ama modumu düşürmemeye çalışıyorumGemmikgilin soul senden ne haber
Çenesi düşük olmak iyidir iyiBekliyorum bence de sen bu hafta iyi kendine geldin
Bizde çok özledik seni canım özlemez miyiz hepimiz burnumuzda tüttünüz vallahi
Yine yağladık balladık iyi mi
Çenesi düşükleri toplamışlar ne yapacağukk
Ben de gittim sandim :) biraz sakinleseyim dedim valla gelmeye niyetim yoktu ama ulasmam gereken arkadaslar da vardi :) ben bikac hafta musade istesem sizden..elimden geldiginde ugramaya caliscam ama oburgun memleketten annemler gelecek zaten bi suru isim oluyo.kendimi tamamen toparlamis degilim.diyete zeval vermedim ama fazla yedigimi hissediyorum. Spor yapmiyorum.cok bi hevesli degilim acikcasi.kafami toplamam gerek bi selam vermek istedim :)Kiz hosgeldin cok sevindim. Ben tamamen biraktin sanmistim.
Cok mutlu oldum.
cakil da geldi.
Seni gordugume mortim olur musun?
Kizlar yaw kimse beni ozlemedi miyazdiklariniz cok guzeldi tum ekibin yine burda birlikte olmasini dilerim sizi ozledim
Hoşgeldiniz
aynennDerstesin sanmıştık sayfalar döktürüyormuşsun meğer
hosgeldinnnnKizlar yaw kimse beni ozlemedi miyazdiklariniz cok guzeldi tum ekibin yine burda birlikte olmasini dilerim sizi ozledim
himm anladimmmmmmmmmmmmaa ciden miteşekkür ederim ballı çörek o senin asaletinden geliyor işte
ortiortak
mortirakibin gibi düşünebilirsin,hani ikili yarış,çekişme falan
aa o ne demek, hepimiz uğraşıyoruz canım, birlikteliğimiz daim olsun amaç bu,varsa helal olsun sizlerde helal edin
Soulum sen ne hossun ya apartmanda arada gelip hal hatir soran minnos bir komsusun senAllah'ımmmmmmmmmm çeneye bakk maaşallahhhhhh
Konuşun gariiii konuşunnn
Hosgeldinnn
Bekliyorum bence de sen bu hafta iyi kendine geldin
Bizde çok özledik seni canım özlemez miyiz hepimiz burnumuzda tüttünüz vallahi
Yine yağladık balladık iyi mi
Çenesi düşükleri toplamışlar ne yapacağukk
Bak şimdiiiii üzüldüm ya benBen de gittim sandim :) biraz sakinleseyim dedim valla gelmeye niyetim yoktu ama ulasmam gereken arkadaslar da vardi :) ben bikac hafta musade istesem sizden..elimden geldiginde ugramaya caliscam ama oburgun memleketten annemler gelecek zaten bi suru isim oluyo.kendimi tamamen toparlamis degilim.diyete zeval vermedim ama fazla yedigimi hissediyorum. Spor yapmiyorum.cok bi hevesli degilim acikcasi.kafami toplamam gerek bi selam vermek istedim :)
amin kuzum sağolAllahım en hayırlı zamanda en guzel sekilde nasip etsin insa kuzummm
Ayy kapan kaciyoor ne guldum yaaa
Hayydeeeeeeeeeeeeeeeeebugun listeyiii yapalımmmmmm tamamlayalim vee saglam cuma yapalım
Tamamdır kuzummm harika bir donus yapicam
Eslesme bulunamadı
Morti olup taniyoz iste boyle yavas yavas yakindan bende 3.cuma olucak burda olmam kuzum
Walla baslangic kilo mevzum cook uzunnoraya girmeyeyim 83 lerden geldim kadinlar kulubune kendim tek basima basladim daha sonra baska topiklerdeydim gruplardaydim cuma takimlarinda yaristim 4.takimdan transfer oldum ve 7.takima katildim. 71.4 cuma kilom 1.68 boyundayim calsiyorum kimya ogretmeniyim 3 yasina martta girecek bir seker kızım var malatyaliyim
izmirde yasiyorum
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum diyesim geldi
Anlat bakam sen dokul anne kizlik soyuna kadar yada e devlet sifreni ver en iyisi
l listeyi seven gencler costularrrrr
Hemen atiyorum kızlarr bekleyinnn
Tamam tamam merak etmeyin atiyorumm
Yaa 10 dk az mi asla kucumsemeee
iyi iyi aslan gibiiii
Bak biliyom bencok iyi ben kuzumm
ohhh afferin sana kuzumm
Evet kuzu aynen canladıkGünaydın herkese
Oooo orti , morti bişeyler olmuş,
Ben böyle arada gelirim bi yoklarım herkes iyi mi diye bakarım ve giderimaynenn
hosgeldinnnn
Bos gelmesporla gel elinde yesil cayla gel
Aman onlarda olmasa muhabbete gel
himm anladimmmmmmmmmmmm
Soulum sen ne hossun ya apartmanda arada gelip hal hatir soran minnos bir komsusun sen
Hosgeldinnn
bi morti verelim abime
Tamm kuzum hazir hissetiginde gel.Ben de gittim sandim :) biraz sakinleseyim dedim valla gelmeye niyetim yoktu ama ulasmam gereken arkadaslar da vardi :) ben bikac hafta musade istesem sizden..elimden geldiginde ugramaya caliscam ama oburgun memleketten annemler gelecek zaten bi suru isim oluyo.kendimi tamamen toparlamis degilim.diyete zeval vermedim ama fazla yedigimi hissediyorum. Spor yapmiyorum.cok bi hevesli degilim acikcasi.kafami toplamam gerek bi selam vermek istedim :)
helal olsun canımaa ciden miteşekkür ederim ballı çörek o senin asaletinden geliyor işte
ortiortak
mortirakibin gibi düşünebilirsin,hani ikili yarış,çekişme falan
aa o ne demek, hepimiz uğraşıyoruz canım, birlikteliğimiz daim olsun amaç bu,varsa helal olsun sizlerde helal edin
inInsallah tutarım ya bu gun cumaya sabit hedefim bakalım diger hafta nasıl olur 58 57 gibi bırakıp korumaya geçecegıö zaten içimde zerre istek ve motivasyon kalmadı tekrardan nasıl olacak bilmiyorum sanal ortamda yasanan Bı olaydan bu kadar etkileneceğim aklıma gelmezdi e az degil 10 yıldır burdayım
Makbus gi senle kafamı z aynı. Ben de dağıttim ben de sanaldan Cok etkilendim. Tut beni . Bırakmayın ulee.Insallah tutarım ya bu gun cumaya sabit hedefim bakalım diger hafta nasıl olur 58 57 gibi bırakıp korumaya geçecegıö zaten içimde zerre istek ve motivasyon kalmadı tekrardan nasıl olacak bilmiyorum sanal ortamda yasanan Bı olaydan bu kadar etkileneceğim aklıma gelmezdi e az degil 10 yıldır burdayım
Canim kendimi hazır hissetmeden bi faydam olmaz ama elimden geleni yaparim.cuma bildirimi kacirmicam inşallah kilo bildircem.ama anne baba kardesler de gelince bi yogunluk artisi olacak mecburen.Bak şimdiiiii üzüldüm ya ben
Kısa we öz diyosun yaniMy SouL iyiyim şukur
Aynen öyle, şimdi misafir varken buraya fazla adepte olamazsın.Canim kendimi hazır hissetmeden bi faydam olmaz ama elimden geleni yaparim.cuma bildirimi kacirmicam inşallah kilo bildircem.ama anne baba kardesler de gelince bi yogunluk artisi olacak mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?