Kuzumm ben sana telefondan mesaj attım, yani öyle sanıyordum megersem başkasına atmışım, numaram değişti ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzumm ben sana telefondan mesaj attım, yani öyle sanıyordum megersem başkasına atmışım, numaram değişti ya
Sagolasin canim bnde bakiyorum watsapta fln goremiyorum hic nerde bu kiz doyodum bana numarani msj at cnm bn yazarim zana bilmiuordum bumaranin degistiginiKuzumm ben sana telefondan mesaj attım, yani öyle sanıyordum megersem başkasına atmışım, numaram değişti yaben bugün yaralı sayılırım yapılan listedekilere baktım sadece kuzum, yoksa ben seni hiç atlar mıyım
![]()
Olalim mi morti ?Ben ortisiz kaldım, talibim çoktu hepsi gitmiş![]()
Olsun kismetin varmış demek kiyok estağfurullah tahmin ettim yanlışlikla oldugunu, cok sagol canim inşallah
ne yapacaksın o kadar zaman, en iyi kilo emzirirken verilir. Doğum kilosu ağır yağlara dönüştürme sen gel hemen başla 1 ay sonra Olalım, benden yeter düş yakamdan diye kacmana izinde vermem bakOlalim mi morti ?Sporda ama,menu verince kafayi siyirmam an meselesi oluyor, o yuzden vermiyorum
Esra_4378 senle de olalim. Ne guzel 2 morti candir
![]()
6699 sonlu olan kapandı canım, şimdi özelden atıyorum yenisiniSagolasin canim bnde bakiyorum watsapta fln goremiyorum hic nerde bu kiz doyodum bana numarani msj at cnm bn yazarim zana bilmiuordum bumaranin degistigini
Olalim mi morti ?Sporda ama,menu verince kafayi siyirmam an meselesi oluyor, o yuzden vermiyorum
Esra_4378 senle de olalim. Ne guzel 2 morti candir
![]()
Amaninn benide mi ekliyceniz
bn emzirirken gözüm dönüyor resmen ama doğumdan sonra 4 kilo verdim ve oda baska gitmedi
cok düzenli olmasada burda olmaya caliscam canim. İş ev zeyneb baya zor oluyor cok yoruluyorumNe demek, hep geleceksin gelmezsen taciz ederimAmaninn benide mi ekliycenizbn emzirirken gözüm dönüyor resmen ama doğumdan sonra 4 kilo verdim ve oda baska gitmedi
cok düzenli olmasada burda olmaya caliscam canim. İş ev zeyneb baya zor oluyor cok yoruluyorum
Bişey sorsam cuma başlıyor dimi cumaya bişey kalmadıO zaman özetle iki grubuz
Grup 1 (fırtınalar)
Menü başkanıhepfit
Spor başkanı @nehirnil111
Grup 2(kasırgalar)
Menü başkanı N Nana
Spor başkanı @begum75
Böyle mi?
Yanlış yazdığım birşey varsa ya da itirazı olan yazsın buraya
Hedefleri de menü başkanı belirlesin
Ben katilmak istiyorum ama cuma günü başlasa olur mu ya da ben cuma katilsamAynen böyle kuzumlistelerin paylaşmasına gelince gruplara kimler katılmak istiyor millet yazsın, aramızda korumada olanlar da var çünkü
![]()
Hoşgeldin artık burdayızBurdayım