Ben de soğan ve sarımsağı kavuruyorum salça koyup sıcak bulgura ekliyorum.Ilıyınca kıymayı ve baharatları ekliyorumEvet, ben içine 2 dış sarmısak, 1 kuru soğan rendesi, dereotu koydum, azıcık da salça koydum ki köfte gibi yapışmasın
20 nisan da sizi şok edip 70 kilo olacagim tatilde güzel fotolar çektirmek istiyorumInş canim geri ileri zaman kaybetme artik önemli olan birinin seni kontrol etmesinden ziyade senin bunu kafanda bitirmen bak tanistigimizdan bu yana yaklaşık 8 kilo verdim çok sukur
okudum anladım:) benim bebem var yalnız 4 aylık. azıcık esnek olabilirseniz sevinirim bildirimle ilgili. bu arada emzirmiyorum.ilk sayfadaki kuralları okudun mu canım? sert kurallarımız var, tamam diyosan 2 hafta deneme süren var
Bende az dolduruyorum zaten piştikten kendini dolduruyor içi sulu sulu yumuşacık oluyorBen de soğan ve sarımsağı kavuruyorum salça koyup sıcak bulgura ekliyorum.Ilıyınca kıymayı ve baharatları ekliyorum
İçleride az doldurdum.Dün yedim.
Aynen ben tüm dolmalarımı az doldururum yoksa pişmiyorBende az dolduruyorum zaten piştikten kendini dolduruyor içi sulu sulu yumuşacık oluyor
HosbuldumTmm canım
hoşgeldin sende
Hoşgeldin canımHosbuldum
Hosbuldum toplanmaniza sevindim ne.güzel.devam.diyeteHoşgeldin canım
okudum anladım:) benim bebem var yalnız 4 aylık. azıcık esnek olabilirseniz sevinirim bildirimle ilgili. bu arada emzirmiyorum.
Kabul ediyorum iste olmadigim surece yediklerimi paylasirim su icerim sekerli seyleri zaten sevmiyorumyasim 31, boyum 164cm, kilom 53.5, hedefim 50
kim yemiş kim demişse yalan demişBira önce bir mali diyeti okudum oooovvvvv borekler çörekler
kuzu ben sabah 89,700düm canım beni de ekle
kızlar burda çok büyük emek var, baştan söyleyeyim kimseye esneklik tanınmaz. sporsuzluk aslaaaa kabul edilmez, kaçamak asla affedilmez. kabul ediyorsanız 2 hafta daki katılımınıza göre listeye eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?