Ohhh ne guzel. Tam benlik mortiOlalım, benden yeter düş yakamdan diye kacmana izinde vermem bak
Merabalar canım kaç aylık bebeğin ben de emziriyprum 3aylık benimkisiMerababalar yaş 27 ye girmis bulunmaktayimboy 155. Guncel kilo 64.4 hedef suan 55 olsun ama imili garisma grubuna eklemeyin suna motivasyon icin daha cok buradayım en kisa surede düzene girerim inşallah bebek emziriyorum. Pek guvenemiyorum o yuzdne kendime. Tanimayalar iicn omcedem 60 dan 48.8 e inmiştim neredeyse 1 yil korudum
Bu akşam lik benim elimde, menü zamanını bekliyorum
Yazıyorum ama olmuyor ben de varımKIZLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN, YARIŞ ORTAMI OLSUN DİYE İKİ GRUP OLUŞTURACAĞIZ:
FIRTINALAR:
MENÜ BAŞKANI: HEPFİT
SPOR BAŞKANI: NEHİRNİLL @nehirnil111
KASIRGALAR:
MENÜ BAŞKANI: LUNYA @Lunya
SPOR BAŞKANI: BEGUM @begum75
katılmak isteyenler:
1. sidelya
2. ytmz
3.Nevreste
4.makbule
5.zeynepleyla
6.lunya
7.hepfit
8.esra_4378
9.floweroflife
10.masumm
11.malipina
alttan devam ettirelim
o zaman ispiyonlayım menü verdi, çekirdek yemek istiyormuşBu akşam lik benim elimde, menü zamanını bekliyorum
çakıl bu kapışma grubu, yüzdeyle kapışıcaz sıkı tutman lazım yoksa takımını kaybettirirsin.Yazıyorum ama olmuyor ben de varım
Gel gel gel bana gel (sinsiiiii gülüş )Ohhh ne guzel. Tam benlik morti
Yazma 48 ı bak hala sinir olurum,Merababalar yaş 27 ye girmis bulunmaktayimboy 155. Guncel kilo 64.4 hedef suan 55 olsun ama imili garisma grubuna eklemeyin suna motivasyon icin daha cok buradayım en kisa surede düzene girerim inşallah bebek emziriyorum. Pek guvenemiyorum o yuzdne kendime. Tanimayalar iicn omcedem 60 dan 48.8 e inmiştim neredeyse 1 yil korudum
7 bucuk aylik canim bnm çalışıyorum ayni zamanda suan yarim gün bebegimde mrese gidiyorMerabalar canım kaç aylık bebeğin ben de emziriyprum 3aylık benimkisi
Civili sopasini bile özledim sanki buaksam 3 tane Magnum yedim desem de belki ekrandan atlar üstüme sopasiyla
Miuşummmmm
Okuyorsun değil mi?
Seni çok sevdiğimizi ve özlediğimizi de biliyorsun değil mi?
Öyleyse çok bekletme.
Gelsennn var yaa bayram yeri olur burası
Görmez miyim, diğer menüleri bekliyorumo zaman ispiyonlayım menü verdi, çekirdek yemek istiyormuş
TaBiki onun için burdayim canlarina okuyalimçakıl bu kapışma grubu, yüzdeyle kapışıcaz sıkı tutman lazım yoksa takımını kaybettirirsin.
takım arkadaşlarına karşı sorumluluğu kabul ediyor musun?
yok hepfitim. Kilo degil de sadece spor yapicam: kilo aldim ama 51.5im suan. Yasim 28. Baslangic kilom 56ydi. Nasil dolduruldugunu bilmiyorum canim , Ben herkes kadar yetisemiyorum takima Galibacanım tabloda varsın, kilomu vermek istiyorsun? tablodaki eksik bilgileri bi doldurabilir misin kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?