- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 38
kızlar burda çok büyük emek var, baştan söyleyeyim kimseye esneklik tanınmaz. sporsuzluk aslaaaa kabul edilmez, kaçamak asla affedilmez. kabul ediyorsanız 2 hafta daki katılımınıza göre listeye eklerim
olur kuzum.ben çok abarttım 4 gündür zaten.toparlanmam lazım.yarın patates detoksuna başlıyom.ödemlerim gitsin cuma start verelimmalipina hadi seninle morti olalım kiloma en yakın sensin disime goresin cuma itibari ile ortalığı kasıp kavuralim
AynenAynen ben tüm dolmalarımı az doldururum yoksa pişmiyor
ben spor yapamıyorum. peki teşekkürler başarılar sizekızlar burda çok büyük emek var, baştan söyleyeyim kimseye esneklik tanınmaz. sporsuzluk aslaaaa kabul edilmez, kaçamak asla affedilmez. kabul ediyorsanız 2 hafta daki katılımınıza göre listeye eklerim
Kalpler bir kizKız Esra ayni şeyleri yazıyoruz
Kelebek nasıl caninHosbuldum toplanmaniza sevindim ne.güzel.devam.diyete
evet mali doğru okudun, valla iki saattir gözler şeş oldu, fururum
Anlastik ben de costum resmen herseyi yiyorum bugün 1 kase Siirt fıstığı aldım çalışırken habire yedim herkes şok geçirdi şıkır şıkır ses çıka çıka o sessizlikte ben habire yiyen kişi baktım herkes işi bıraktı benim fıstığa dadandi. Yemek tamamen bulasici bunu anladım akşam çıkarken yarın fıstıklı kimden deniyordu onları da yoldan çıkardımolur kuzum.ben çok abarttım 4 gündür zaten.toparlanmam lazım.yarın patates detoksuna başlıyom.ödemlerim gitsin cuma start verelim
evet mali doğru okudun, valla iki saattir gözler şeş oldu, fururum
Aynen canımAynenyoksa köfte niyetine içinde katır kutur yersin
tamam kuzu, yarış listesine ekliyorum seni de
Ajjaaa
Yaaa takimi ozledimAjjaaa
İspikçi Esra eksikliğin anlaşılıyordu walla çok sevindim döndüğüne
aynen ben de yemediğim şey kalmadı herşeyi yedim işkembe gibi odu midemAnlastik ben de costum resmen herseyi yiyorum bugün 1 kase Siirt fıstığı aldım çalışırken habire yedim herkes şok geçirdi şıkır şıkır ses çıka çıka o sessizlikte ben habire yiyen kişi baktım herkes işi bıraktı benim fıstığa dadandi. Yemek tamamen bulasici bunu anladım akşam çıkarken yarın fıstıklı kimden deniyordu onları da yoldan çıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?