- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Bebisler bana müsade. Sabahin 6sinin bucugunda uyaniyorum da soylemesi ayip.Beslenmemi de hazirladim :) Hadi iyi geceler![]()
kuzu sakın diyim hedefe bu kadar yakınken bozma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebisler bana müsade. Sabahin 6sinin bucugunda uyaniyorum da soylemesi ayip.Beslenmemi de hazirladim :) Hadi iyi geceler![]()
Ne izledin ?Pazartesi Söz ile Çukur aynı anda olduğu için birini bugüne kaydırdık,Çukuru izledim bu akşam .Sen ne izledin Kadın mı?UTC mi?dizi bakıyom kuzu
simay kapışmaya giriyon mu?Heeyyyytttttt beeeeee yavrummm sen yorulmadin mi niye bubkadar kastinsen neler oluyo icinde yaglar mi eriyo ahhh kiyamam yaa yapma bunu sen boyle guzelsin kuzummmm
Allah sizi ne guldum yaaa baskasi gelmis
Olsun olsunnn balim ye nohutlarii sen menunu inceledimm harikaaaa
Sabah 11 de kahvalti super dewam kuzucuk
eline canina saglik kuzummmmmm
Alahha allllahhh allllaaahhhh mali sen ne naneler yedin otelde bi de bugun ne yapiyon kuzu
biraz gecistirme mi olmus canim menun
salca bende severimm ama istah acar dimi
Kuzu isten 7 bucukta ciktim terziye ugradim ve eve geldim saat 8 bucuk sonra bizim kuzuyla ilgilendim ve arkasindan cay ve simdi minigi uyutuyorum
masum seninle birebir tanismadik ama severim seni ben hosgeldin gel bende sarilam
Hosgeldin canim benim
Aaa denicem kuzu
siirt fistigimi yavas gel adini bile anma ben andin mi hayir
esra is basinda
48 mi
Lutfen anlat
burasi farkli bir yer oldu gecmisimiz var normal bir grup degiliz farkliyiz bence bize takilabilirse evet olabilirkarisik duygulardayim cekimser oyumu kulllaniyorum
ama sen oradayken geldin burasi farkli oldu kuzucum neyse bakalim hayirlisi![]()
Şu regl gelene kadar ne çay ne detoks gelseyditaam ağlama
heee sorma bacım
sen içme nolur nolmaz![]()
sporda yapmamışın kaakkkdizi bakıyom kuzu
Kv dese neki ,eşin diyor mu ,o daha önemliAy kizlar kv bende kaliyo malum bebise bakiyo.simdi diyo ki ay sen zayifladikca guzellestin annem maasallah baktikca bakasim geliyo![]()
nas felak oku üfle kendineAy kizlar kv bende kaliyo malum bebise bakiyo.simdi diyo ki ay sen zayifladikca guzellestin annem maasallah baktikca bakasim geliyo![]()
kaynanaaa kaynanaaa nazar etme de anam masallah daha çook iltifat alırsın sen kuzum bu başlangıç ne güzel yaAy kizlar kv bende kaliyo malum bebise bakiyo.simdi diyo ki ay sen zayifladikca guzellestin annem maasallah baktikca bakasim geliyo![]()
O kuculdun kucucuk kaldin diyo iltifat seviyesi o kadarKv dese neki ,eşin diyor mu ,o daha önemli![]()
kadunnnNe izledin ?Pazartesi Söz ile Çukur aynı anda olduğu için birini bugüne kaydırdık,Çukuru izledim bu akşam .Sen ne izledin Kadın mı?UTC mi?![]()

patron çıldırdııHeeyyyytttttt beeeeee yavrummm sen yorulmadin mi niye bubkadar kastinsen neler oluyo icinde yaglar mi eriyo ahhh kiyamam yaa yapma bunu sen boyle guzelsin kuzummmm
Allah sizi ne guldum yaaa baskasi gelmis
Olsun olsunnn balim ye nohutlarii sen menunu inceledimm harikaaaa
Sabah 11 de kahvalti super dewam kuzucuk
eline canina saglik kuzummmmmm
Alahha allllahhh allllaaahhhh mali sen ne naneler yedin otelde bi de bugun ne yapiyon kuzu
biraz gecistirme mi olmus canim menun
salca bende severimm ama istah acar dimi
Kuzu isten 7 bucukta ciktim terziye ugradim ve eve geldim saat 8 bucuk sonra bizim kuzuyla ilgilendim ve arkasindan cay ve simdi minigi uyutuyorum
masum seninle birebir tanismadik ama severim seni ben hosgeldin gel bende sarilam
Hosgeldin canim benim
Aaa denicem kuzu
siirt fistigimi yavas gel adini bile anma ben andin mi hayir
esra is basinda
48 mi
Lutfen anlat
burasi farkli bir yer oldu gecmisimiz var normal bir grup degiliz farkliyiz bence bize takilabilirse evet olabilirkarisik duygulardayim cekimser oyumu kulllaniyorum
ama sen oradayken geldin burasi farkli oldu kuzucum neyse bakalim hayirlisi![]()
benimkide sünefe diyo şakacıktanO kuculdun kucucuk kaldin diyo iltifat seviyesi o kadarhatta bi ara cok zayifladin bitanem pijamalar ustunden dusuyo gaffur gibi olmussun seklinde bi iltifati var
![]()
Benim hedef kilom 65 te kalsınKUZULAR TABLOYU İLK SAYFAYA TAŞIDIM, BİLGİSİ EKSİK OLAN VARSA BANA ÖZEL MESAJ ATSIN EKLEYEYİM. BURDAN TAKİP ÇOK ZOR OLUYOR, HEPPİCİİNİZİ ÖPEYRUM![]()

iyi geceler kuzumkuzular ben yatıyorumiyi geceler
![]()
hedefe hiç ulaşamıycanBenim hedef kilom 65 te kalsın
Hedefin altında kilom diye havam oluyordu,şimdi uzak duruyor hedef kilo
![]()