• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Heeyyyytttttt beeeeee yavrummm sen yorulmadin mi niye bubkadar kastin :tokat:sen neler oluyo icinde yaglar mi eriyo ahhh kiyamam yaa yapma bunu sen boyle guzelsin kuzummmm:KK19:

:KK17:

Allah sizi ne guldum yaaa baskasi gelmis :KK70:

Olsun olsunnn balim ye nohutlarii sen menunu inceledimm harikaaaa

Sabah 11 de kahvalti super dewam kuzucuk :KK73:
eline canina saglik kuzummmmmm:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Alahha allllahhh allllaaahhhh mali sen ne naneler yedin otelde bi de bugun ne yapiyon kuzu

biraz gecistirme mi olmus canim menun

salca bende severimm ama istah acar dimi :KK72:

Kuzu isten 7 bucukta ciktim terziye ugradim ve eve geldim saat 8 bucuk sonra bizim kuzuyla ilgilendim ve arkasindan cay ve simdi minigi uyutuyorum

masum seninle birebir tanismadik ama severim seni ben hosgeldin gel bende sarilam :-):confused::KK5::KK74:
Hosgeldin canim benim:KK36:

Aaa denicem kuzu:KK36:
siirt fistigimi yavas gel adini bile anma ben andin mi hayir:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

esra is basinda :confused:

48 mi :KK37:

Lutfen anlat
burasi farkli bir yer oldu gecmisimiz var normal bir grup degiliz farkliyiz bence bize takilabilirse evet olabilir :confused: karisik duygulardayim cekimser oyumu kulllaniyorum

ama sen oradayken geldin burasi farkli oldu kuzucum neyse bakalim hayirlisi :confused:
simay kapışmaya giriyon mu?

Heeyyyytttttt beeeeee yavrummm sen yorulmadin mi niye bubkadar kastin :tokat:sen neler oluyo icinde yaglar mi eriyo ahhh kiyamam yaa yapma bunu sen boyle guzelsin kuzummmm:KK19:

:KK17:

Allah sizi ne guldum yaaa baskasi gelmis :KK70:

Olsun olsunnn balim ye nohutlarii sen menunu inceledimm harikaaaa

Sabah 11 de kahvalti super dewam kuzucuk :KK73:
eline canina saglik kuzummmmmm:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Alahha allllahhh allllaaahhhh mali sen ne naneler yedin otelde bi de bugun ne yapiyon kuzu

biraz gecistirme mi olmus canim menun

salca bende severimm ama istah acar dimi :KK72:

Kuzu isten 7 bucukta ciktim terziye ugradim ve eve geldim saat 8 bucuk sonra bizim kuzuyla ilgilendim ve arkasindan cay ve simdi minigi uyutuyorum

masum seninle birebir tanismadik ama severim seni ben hosgeldin gel bende sarilam :-):confused::KK5::KK74:
Hosgeldin canim benim:KK36:

Aaa denicem kuzu:KK36:
siirt fistigimi yavas gel adini bile anma ben andin mi hayir:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

esra is basinda :confused:

48 mi :KK37:

Lutfen anlat
burasi farkli bir yer oldu gecmisimiz var normal bir grup degiliz farkliyiz bence bize takilabilirse evet olabilir :confused: karisik duygulardayim cekimser oyumu kulllaniyorum

ama sen oradayken geldin burasi farkli oldu kuzucum neyse bakalim hayirlisi :confused:
patron çıldırdıı:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X