• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Yedigin ictigin senin olsun gorduklerini anlat :))
ooo yediğimi içtiğimi sorma zaten:olamaz:
gece güzeldi ama.azcık pistte döktürdüm kalanını oturduğum yerden oynadım.
herkeş çok şıktı.otelin kadın personelleri şıklıkta yarışıyordu sanırsın viyana moda haftasındalardı,erkek personellerin eşleri yani biz paçoz kaldık yanlarında :D
ama ben çok eğlendim:KK45:

herkeş çok şıktı.otelin kadın personelleri şıklıkta yarışıyordu sanırsın viyana moda haftasındalardı,erkek personellerin eşleri yani biz paçoz kaldık yanlarında :KK70:
Senin adına sevindim tatlim ohh eritmissindir yediklerini
Günaydınlar dostlar :KK200:
Bu Sabah cumaya göre azıcık bir arti kalmıştı cumaya daha üç gün var inşallah eksi ile gelecem :halay:

Inş canim gelirsin tabiki ben tartılmadım bile bakalım nasıl isler

herkeş çok şıktı.otelin kadın personelleri şıklıkta yarışıyordu sanırsın viyana moda haftasındalardı,erkek personellerin eşleri yani biz paçoz kaldık yanlarında :KK70:

Eglendiysen ne guzel iste :))

Tekrar kibrisa gelmeyi cok isterim karpazi merak ediyorum cok.

:KK70::KK70::KK70: alinan kal verilen kal umarim esitlemistir birbirini mali :KK72::KK72::KK72::KK71:

Günaydınlar dostlar :KK200:
Bu Sabah cumaya göre azıcık bir arti kalmıştı cumaya daha üç gün var inşallah eksi ile gelecem :halay:
Hadi insallah kuzum benim :KK36:
gelirsen haberim olsun.
bu arada ben 8 sene olacak burdayım ,hiç karpaza gitmedim:KK45: çok uzak :KK45:
evlilik icin mi gitin kuzum :confused:

malipina malipina babam 2-3 sene calisti orda sonra geri dondu o ara bende bi geldim 10 gun kaldim.
Yine boyle yariyil tatili zamaniydi kisti 7 sene oluyo.
Lefkoseden baska yerlere biraz gittik.
Uzun yollar git git bitmiyo gibi olsada km si belli trafik yok :))
Annemler 1 kere gitmisler annem dedi dahada istemem cok uzak canimiz sıkıldı gidene kadar dedi :) oraya gidip orda denize girmek isterim.
Tabi cocuklarin kucuk olmasindan kelli hayalimi erteliyorum.

Git sende bence

yook kötü bişe yemedim kendimi cevize kuru kayısıya vurdum sadece.bi de çekirdek var tabi.başka bişe yok kuzum şükür
Hadi baaalım öyle olsun :KK15:
Kızlar herkes için tamamsa yarından tezi yok nehirnil111 nehirnil111 ve @begum75 ın idaresinde iki gruba ayrılalım.. iki grup hem kilo vermede hem sporda yarışsın .. her cuma hem hangi grubun birinci olacağını hemde bireysel birincileri seçeriz..

Bencede @hippotalamus guzel fikir
Bugun nehirnil111 nehirnil111 beni etiketlemisti sporda ondayim diye artik takim olarak onda oluruz
Sizin için uygunsa bizde bir şekilde ayarlarız kuzum hep beraber kalkınacağız inşallah :KK200:

malipina malipina babam 2-3 sene calisti orda sonra geri dondu o ara bende bi geldim 10 gun kaldim.
Yine boyle yariyil tatili zamaniydi kisti 7 sene oluyo.
Lefkoseden baska yerlere biraz gittik.
Uzun yollar git git bitmiyo gibi olsada km si belli trafik yok :))
Annemler 1 kere gitmisler annem dedi dahada istemem cok uzak canimiz sıkıldı gidene kadar dedi :) oraya gidip orda denize girmek isterim.
Tabi cocuklarin kucuk olmasindan kelli hayalimi erteliyorum.

Git sende bence
Ben yazın tatile gittim 4 yaşında oğlan ve 2 aylık kızla zordu ama çokta güzeldi ins. Bu yaza zayıflamam lazım

Back
X