• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Kızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargida :KK53: biraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın :KK53:
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım :KK53:
Gecmis sun.
Benle de mortilige tamm diyor musun:KK76:
Alirim baskülünü:lülülü:

Kızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargida :KK53: biraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın :KK53:
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım :KK53:

geçmiş olsun lunya :KK60:
kırık falan yok inşallah

Sen öyle san
s-0ce9036ff62c5a262c9cf3f672a7501302f5d86c.gif
Valla kopyala yapıştır telefondan zor iş ben sana diyim hızlı olmuyor bi kerem
14-gif.1318268

Geçmiş olsun kuzum ne oldu o_O

Bana söyle noluuuu :KK45:

Neden alkışamıyorsun pc den bile bir marifet :63::KK53:
Alkışlamıcam işteee
3hdgj9ivrf5-gif.1318262

yaaaaaaaaaaaaaa :mad:lutfenn evde girerim anlat senn

Aslan gibiyim :rolleyes::rolleyes:

Desemmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sen goreceksin esra sen bekle bekle izle beniii:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Tamam gönderiyorum bekle :D

Sorma defol lafindan sonra gelmem diyodum ama ah siz varsınız:KK43:
Kızınca herkes cizgisini aşabiliyormuş demekki canim herşey biz insanlar için sonrasında aciklamadada bulundu ne yapalım böyle bir grup kesinlikle bulamayiz
Bende kendisine ilettim aynen senin dediğini

:tokat::süslü::tokat::süslü::tokat::süslü::tokat::süslü:

:tokat::süslü::tokat::süslü:

:tokat::süslü:

:tokat::süslü:

Suspusum canim benim mortim ( hippotalamus hippotalamus )vardi :tokat: ama sende ol sorun degil :tokat::tokat::tokat:
:süslü:

AnLdim kuzum

Heyttt beeeee :KK19::KK19::KK19::KK19:
Isten cikinca eve gidince ben neler yapicam gorursunuz siz :spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

My SouL My SouL un emojisi var ya soyle yruryus bandi uzerinde cosan ve ter akitan biri

Heh iste ondan koydum buraya hayali sizde anlayın

(Pro degiliz yok bizim öle seylerimiz :deli:)
Yok kız pro olmakla ilgili değil o.. bi sayfa var ordan kopyalıyorlar.. sende ondan kopyala yapıştır ;)

Nereden direk alıyorsunuz Bonuscan ben illa konuya girip kopyalıyorum :deli:

O konu yada baska yer farketmez her hangi bir resmi eklemek icin hani adresi kopyaliyoruz ya hah iste telefonlarda adresi kopyala kismi yok.
Neydecük My SouL My SouL gibileri izleyip icmi gecireceguk yoooov dostum hic sanmam
s-0ce9036ff62c5a262c9cf3f672a7501302f5d86c.gif

Resimi baska sayfada goruntule diyerek baska sayfada acilmasini sagliyoruz.
Sonra sayfa linkini kopyaliyoruz ve burda mesaj yazarken gulen yuzun yanindaki pencereye tiklayip oraya yapistiriyoruz.

Sayfa linki resimin adresi olmali smykmy smykmy anlatabildim insallah.

Bu asagidaki linke tikla bak tek o smiley acilcak. Iste bunu kopyalayip yapistirican

https://img-s1.onedio.com/id-534429...-0ce9036ff62c5a262c9cf3f672a7501302f5d86c.gif

sen daha dokulmedin bana anlat bakim yas boy pos :kahve:
ADINIZ: hippotalamus
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:175
KİLONUZ:69.6
HEDEF KİLONUZ:64
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZMU?:12.takım :))
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ilk kilo alma sebebim hamilelik tabi.. ama bütün suçu de hamileliğeatamam.. genel olarak yemekyemeyi özellikle abur cuburu seven biriyim :kızgın: 2. Bebekten sonra 102 ile başladım ilk 9kiloyu kendim verdim..12.takımda 93 ile başladığım bu yolda 69 a kadar düştüm.. bikaç zamandır diyeti bıtaktım hoppp 71..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 64 kilo olupsabitlemek,istediğim kıyafetegirebilmek istiyorum :KK200:
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 2 çocuklu bir ev hanımıyım.. bi yandan aöftem çocuk gelişimi okuyorum öbür yandançocuklarımı büyütmeyeçalışıyorum :anne: küçük oğlum 1.5 yaşında ve resmen düzduvara tırmanan cinsten :emir_bebek:büyük oğlum 9 yaşında okullu :)) öle işte kızlar.. zati beni tanıyan tanıyo :KK200:

Back
X