• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Ayy cnm olur mu öle şey ?? Vaktim yok arada bildirimlere bakıp çıkıyorum.. alıntı varsa onlara cevap veriyorum bi tek..
Yoksa seni severim bilirsin ♡♡♡

Tamam canım
a200-1-gif.1318302

kızlar takımda bir kaptan yok menü yorumlamayı tek bir kişiye yıkmak olmaz,herkes her hafta ortisini seçsin birbirinin menüsünü yorumlasın olurmu?
aklıma gelenleri etiketledim başka varsa sizde etiketleyin kızlar

Floweroflife Floweroflife
Nevreste Nevreste
@Antepia27
@Sarayca
@eflalim
suspushanimcim suspushanimcim
@matematik61
@Esra_4378
deynepnaz deynepnaz
@malipina
@Bonus
@Daydream_
@tevafuk55
@Sidelya95
@smykmy
N Nana
hepfit hepfit
@MySoul
Donna_salut Donna_salut
@derunehatun
@Ytmz
@hippotalamus

spor yapmak isteyenleride nilişkomla biz tutarız
Hepsi tamamlansin da toplam bakalım :super:

@vorones ula e yaziyorum bi turlu etiketi yapistiramadim :) takimlarda yarismaya girsene istersen vero?

N Nana ne guzel demis bazen yarisarak daha gaza geliniyor. Birine git istersen burdanda sakin kopma oyle verirsin insallah.
İsteyen olursa iki türlü de devam edebilir :KK60:

Ben de kabul ederse N Nana arkadaşımı orti olarak seçmek istiyorum.
Lunya kaptanlık geçmişinle beni hizaya getirirsin diye umut ediyorum:-) Benim de sana faydam dokunur inşallah.
Tabi ki faydan çok dokunur :KK37: beraber yemek yarışmasına bile katılırız :KK33: ortiyi her alana yayariz :KK73:

kızlar takımda bir kaptan yok menü yorumlamayı tek bir kişiye yıkmak olmaz,herkes her hafta ortisini seçsin birbirinin menüsünü yorumlasın olurmu?

Floweroflife Floweroflife
Nevreste Nevreste
@Antepia27
@Sarayca
@eflalim
@matematik61
@Esra_4378
@malipina
:KK200:@Bonus=@Makbule007:KK200:
@Daydream_
@tevafuk55
@Sidelya95=@ytmz(ortimmm sidelya seni seçtim)
N Nana
hepfit hepfit
@MySoul
Donna_salut Donna_salut
@derunehatun
@Ytmz
:KK200:@hippotalamus=@smykmy:KK200:

begum75 begum75

Yine alıntı yapmışım:confused:

Hellöööö:KK3:

Kızlar düzen hala oturmadı, herkes salıyor kendini :KK11:

N Nana bi teklifim var, iki grup oluşturalım birinin menüleri sende birinin ki bende olsun, bu iki grup kapışsın:halay: sporlar da nilim le begusum de olsun:KK76:
Kızlar kabul ederse başlatalım, gelmeyecektim ama yok diyet ipe bağlı, saldık vs okuyunca hoşuma gitmedi:KK12:
Aynen, bu fikirde güzel :KK66: hem kesin bir kişi menü yorumlar hem de orti yorumlar :KK66:

N Nana kuzu nerdesin bi he de yarış ortamını kuralım:)
Kurarız :KK6:

N Nana orti morti seni sectim.
Yarisalim miiiiii
Eki Görüntüle 2110681
Buna da tamam, oluruz :KK33:

Floweroflife Floweroflife =@hepfit
Nevreste Nevreste
@Antepia27
@Sarayca
@eflalim
@matematik61
@Esra_4378
deynepnaz deynepnaz
@malipina
@Bonus
@Daydream_
@tevafuk55
@Sidelya95
@smykmy
N Nana
hepfit hepfit
@MySoul
Donna_salut Donna_salut
@derunehatun
@Ytmz
@hippotalamus

Kızlar üzerinize afiyet biraz kaza geçirdim kolum accuk sargida :KK53: biraz yavaş yazarim kusuruma bakmayın :KK53:
Alıntılarım var ama nasıl tek tek yazacağım bilmiyorum. Şimdilik şuraya herşeye tamam diyorum onu yazayım. Detaylı da birazdan yazacağım :KK53:
Geçmiş olsun canım:cry::KK60:

kızlar ben çıkıyom bikaç saate gelirim öpüldünüz:KK15::KK15:
Dipnot şeysi:çok konuşmayın:KK45::KK45:
Ahahaha mümkün mü :KK70:sen git gel bende giderim :rolleyes:
Acaba yeniden jilliana mi baslasam ? ! Ama hergun farkli leveller yaparak. Hatta bi suru video indirip hergun farkli bi spor yapmayi dusunuyorum. Nasil olur sizce kizlar?
nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 hepfit hepfit CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle suspushanimcim suspushanimcim

Jillian enfes bir şey ben yapamadım devam ettiremedim ama acayip vücudu şekle sokuyor keşke benim olsa :işsiz::KK45:Yap kuzum belki bana da örnek olursun gaza gelirimEn Büyük KK

Jillian enfes bir şey ben yapamadım devam ettiremedim ama acayip vücudu şekle sokuyor keşke benim olsa :işsiz::KK45:Yap kuzum belki bana da örnek olursun gaza gelirimEn Büyük KK
Bi baslaya bilsem ah ahhh. Jillian evet cok guzel sekillendiriyor vucudu. Tum gun evde olmanin avantaji 30 gunluk Jillian.i tamamlamam oldu. Indirip videolari basliycam yeniden insallah. Yalniz bana da gaz lazim :(

Menüm belli yazimm
Sabah10:30
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta rafadan
2 çatal light peynir
Bir çatal tereyağı bal(bir çatalcık yani hemen merdaneyi çıkartmayın)
Yeşillik
7 zeytin

Ara16:30
1 kase light yoğurt

Akşam18:00
1 avuç kıymadan kavurma(sebzesiz 1 yk zeytinyağı ile pişti)
Ayran
Bol yeşillik

Su:2.5 lt
Spor: 60 dk leslie5 mil=180 point
10 dk bölgesel=30 point
= 210 point
Ortican @Sidelya95 begum75 begum75

Bi baslaya bilsem ah ahhh. Jillian evet cok guzel sekillendiriyor vucudu. Tum gun evde olmanin avantaji 30 gunluk Jillian.i tamamlamam oldu. Indirip videolari basliycam yeniden insallah. Yalniz bana da gaz lazim :KK43:
Gel beraber başlayalım ne zaman hazır hissedeceksin daha doğrusu hazır hissetmeliyiz mesela cumadan itibaren :KK69:ben her gün yapamam ama gün aşırı yanında olurum:rolleyes:

aaaaaaa cok gecmis olsun nasil oldu

geçmiş olsun canım iyisindir inşallah:anne:

Geçmiş olsun lunya m, tuh kaburga bana kaldı takamazsın sen şimdi :ıslık:

Geçmiş olsun kuzum ne oldu

Gecmis sun.
Benle de mortilige tamm diyor musun:KK76:
Alirim baskülünü:lülülü:

geçmiş olsun lunya :KK60:
kırık falan yok inşallah

Geçmiş olsun kuzum
:anne:

Oyyyy kuzummm geçmiş olsun ,inşallah önemli birşeyin yoktur.:KK19:
Herşeye tamam he:KK53:

Lunya sen benden şişkoydun değil mi,beni kıskanıyorsun (tamam):KK53:
Lunya bugün benim hatırım için yarım ekmek +kola tüket(tamam)
Lunya iyileşince evimi temizlemeye gel benim (tamam )

Sevdim bu herşeye tamam diyen Lunyayı:KK53:

Çok teşekkür ederim kızlar, üzerinize afiyet biraz düştüm, kırık yok ezilme var. Düşerken demirde çıkıntı olan yere kolumu sürtmüşüm biraz kesildi. Acıdan ölüyorum :KK53: parmaklarım şiş, çok çirkin duruyor :KK53:

hepfit hepfit alırım bileziği, kolum şiş biraz büyük aldın mı sorun kalmaz, 50 Gr olsun :ıslık:
deynepnaz deynepnaz kız bu önceki mesajlar içindi, şansına küs :KK45: git evini kendin temizle, utude yap, oh olsun :KK53:

Bi baslaya bilsem ah ahhh. Jillian evet cok guzel sekillendiriyor vucudu. Tum gun evde olmanin avantaji 30 gunluk Jillian.i tamamlamam oldu. Indirip videolari basliycam yeniden insallah. Yalniz bana da gaz lazim :KK43:
bende yaptım ama bacaklar kollar nasıl inceltti hemen harika bişe ben lvl3 e geçmeyi düşünüyorum tabi reglden sonra sende yaparsın yap vücudun çok fit ve mükemmel olsun hafii ;)

Menüm belli yazimm
Sabah10:30
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta rafadan
2 çatal light peynir
Bir çatal tereyağı bal(bir çatalcık yani hemen merdaneyi çıkartmayın)
Yeşillik
7 zeytin

Ara16:30
1 kase light yoğurt

Akşam18:00
1 avuç kıymadan kavurma(sebzesiz 1 yk zeytinyağı ile pişti)
Ayran
Bol yeşillik

Su:2.5 lt
Spor: 60 dk leslie5 mil=180 point
10 dk bölgesel=30 point
= 210 point
Ortican @Sidelya95 begum75 begum75
Afiyet olsun ben bayıldım vallahi:kk77::halay:
Çok teşekkür ederim kızlar, üzerinize afiyet biraz düştüm, kırık yok ezilme var. Düşerken demirde çıkıntı olan yere kolumu sürtmüşüm biraz kesildi. Acıdan ölüyorum :KK53: parmaklarım şiş, çok çirkin duruyor :KK53:

hepfit hepfit alırım bileziği, kolum şiş biraz büyük aldın mı sorun kalmaz, 50 Gr olsun :ıslık:
deynepnaz deynepnaz kız bu önceki mesajlar içindi, şansına küs :KK45: git evini kendin temizle, utude yap, oh olsun :KK53:

Oyy kuzum çok geçmiş olsun ya Rabbim beterinden saklasın:KK43:

bende yaptım ama bacaklar kollar nasıl inceltti hemen harika bişe ben lvl3 e geçmeyi düşünüyorum tabi reglden sonra sende yaparsın yap vücudun çok fit ve mükemmel olsun hafii :KK66:

Yaa bende istiyorum yok yok ben başlayacağım evde internetim yok perşembeden beri hatlar da sıkıntı var gelsin hemen başlayacağım:KK45::spor:

Back
X