- 8 Aralık 2011
- 46.027
- 168.773
- 798
ÖzledimSenin sporsuz kilo verdiğini biliyoz canım dillere destansın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖzledimSenin sporsuz kilo verdiğini biliyoz canım dillere destansın![]()
Kız bu arada etiket yap bana çok sayfa var arada kaynamasınAhaaa hippommm grldi
Kizzz su an bacagimda bant var kaldirip indiriyom bacak kaslar yaniyoooooooooooooooooooooo![]()
Ben o isi hallettim kuzu uyutta gelBende ayağımla beşik sallıyom nolmuşşş![]()
Arada beni düşünerek bi iki boş meşaj yazaydınızIsin zor gece 1 oldu hala 3 mesaj diyor bitmedi valla
Tamam kuzuKız bu arada etiket yap bana çok sayfa var arada kaynamasın![]()
Uyuttum da yarım saat sonra çığlık çığlığa uyandıBen o isi hallettim kuzu uyutta gel

Uyuttum da yarım saat sonra çığlık çığlığa uyandıBen o isi hallettim kuzu uyutta gel

Bak ben yanlışlıkla 3er tane atmışım. Senin için ♡♡♡Arada beni düşünerek bi iki boş meşaj yazaydınız![]()
Yok öyle birşey kim demişAlenen cilve
Bayılurum![]()
Merhaba,Listede yer varmi daha?
kiskirtanlar coksa sende saglam iradelene guven kuzuYaw ben ne edem nerelere gidem
Eş kişisi almış bir kuru kurabiyeyi gömülmüş yiyiyor
Kardeş kişisi Nutella kavanozuna dadanmış kaşıklıyor
Sonra flavırın adı neden çıkıyor he?
Ama yemedim
![]()
Ay cok guldum yaŞimdi 188 sayfa okuyup gündem içi mi olacağım![]()
Maliiiiiii enerjini baska yere harcamaİki günde 1884 mesaj ![]()

spora geeellll Olsun kuzu yavrucaklarimiz her seyden kiymetliUyuttum da yarım saat sonra çığlık çığlığa uyandısakinleştirdim geri sallıyorum
![]()
Okumaktan yazamiyorum ki yeniden eski sisteme dönüp son sayfadan yazıp gundemi yakalayacagim gerçi bunu bir kez yaptım atildim o da kader işteArada beni düşünerek bi iki boş meşaj yazaydınız![]()

Sağlam irade mi?kiskirtanlar coksa sende saglam iradelene guven kuzu
Ay cok guldum ya
Maliiiiiii enerjini baska yere harcamaspora geeellll
![]()
Bak ben yanlışlıkla 3er tane atmışım. Senin için ♡♡♡
Yarın başlıyom sabahtan spora. Elleşmeyin bana bugünkiskirtanlar coksa sende saglam iradelene guven kuzu
Ay cok guldum ya
Maliiiiiii enerjini baska yere harcamaspora geeellll
![]()

Okumaktan yazamiyorum ki yeniden eski sisteme dönüp son sayfadan yazıp gundemi yakalayacagim gerçi bunu bir kez yaptım atildim o da kader işte![]()