dur bakayım kuzum internetten.bendeki mesajlardaydı ama sildimOk ru da ise bana dda atar misin linkini mali?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur bakayım kuzum internetten.bendeki mesajlardaydı ama sildimOk ru da ise bana dda atar misin linkini mali?
Keskeee ama gelmeyecekBen de onu düşünüyordum malim.
Acaba gayret gösterip harika bi yüzde yapsak mı gelir yoksa cozuttu bunlar bi el atayım diye mi gelir.![]()
ben göreceğimi gördüm zaten cuma kilosuna ne hacetEsra_4378 esra dogru diyo cuma kilolarimiz olsun neyse onu gorucez artik tartida.
Asil haftaya asiliriz insallah.

Ama 1600 senin kaç haftalık emeğindi..boşluğa düştüm herşeyden mahrum kalınca ipimden boşanmışa döndüm![]()
Okru dan indirilebiliyor mu kızlar. YouTubede yok mu?dur bakayım kuzum internetten.bendeki mesajlardaydı ama sildim
Neden öyle diyorsun esraKeskeee ama gelmeyecek![]()
geçmiş geçmişte kaldı artık önümüze bakalımAma 1600 senin kaç haftalık emeğindi..
ben ilk açtığımda indir butonu vardı indirmiştim. ama şimdi baktım yok sitede indir butonuOkru dan indirilebiliyor mu kızlar. YouTubede yok mu?
Neden öyle diyorsun esraumudumuzu kaybetmeyelim
![]()
Kuzum Günaydın hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim

Günaydın maligünaydıııın![]()
Gunaydinnnsssssss
Kendimden huylandim be o nasil giris oyle
@Ausencia sana gelsin hepimizden....sabah neşesi olsun.
Baska diger okuyanlarada gelsin. Ne diyor sarkida "birakipta giden sensin bunun sucu bende degil"
Günaydın canım öyle bir seçenek var mı olabilir miGunaydin
Dun aksam 7 gibi uyumusum sabah 6da uyandim.
Hamile miyim neyim![]()
Günaydın canım bu senin eserin kendinle gurur duymalısınGünaydınnnn okula geldim sade bi nescafe ictim yorucu bir gün daha beni bekliyorrrr sabah 5 sene onceki kiyafetlerimden giydim(o zamanlar zayif idim) aynaya bi baktim da ben baya incelmisim yahu
malipina kiz bu tempolu leslie senin bana attigin video mu?daha acip bakmadim da ben
![]()
Gunaydin millet
Günaydın fıstıklarGünaydın hatunlar
Kuzum Günaydın hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim![]()
begum75 Begüşte görsün o da sevinecek
Günaydın mali
Günaydın BonuscanŞarkıyı sevdim
Günaydın canım öyle bir seçenek var mı olabilir mi
Günaydın canım bu senin eserin kendinle gurur duymalısın
Günaydın fıstıklar
@eflalim Eflalin açılmış kuzum görür gelir inşallah buraya daKelebekte gelecektir toplanacağız inşallah
![]()
Nasılsın
aaaaaaaaaaaaaaaaaKuzum Günaydın hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim![]()
begum75 Begüşte görsün o da sevinecek
Günaydın mali
Günaydın BonuscanŞarkıyı sevdim
Günaydın canım öyle bir seçenek var mı olabilir mi
Günaydın canım bu senin eserin kendinle gurur duymalısın
Günaydın fıstıklar
@eflalim Eflalin açılmış kuzum görür gelir inşallah buraya daKelebekte gelecektir toplanacağız inşallah
![]()
Vakti bulursam don lastigini de ayarlarim :) yarin anam babam gardasim esim dostum yoldasim kim varsa geliyoevet kuzum.meğer benim bacak kasları çalışmıyomuş.anam ağlamıştı ilk 3 gün.dene bak güzel.bi de don lastiği bul kendine lazım olcak
bi mil normal bi mili de lastikli yaptırıyo zalımın kızı![]()
Sende hoşgeldin ortim nerelerdesin ne yedin ne içtin spor falan filan
he yaa dolmuşa bin sonra başka dolmuşa bin, iki saat memurları bekle iki dolmuşla geri dön üffff hiç çekilmezNasılsınİşinde kolaylıklar dilerim yorucu bir gün seni bekliyor he
![]()

ooo maşallah şenliğe gel ne güzel curcuna bayılırımVakti bulursam don lastigini de ayarlarim :) yarin anam babam gardasim esim dostum yoldasim kim varsa geliyo![]()