• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Günaydinnnn ben yürümeye kaçar ..

@smykmy canım dunku mesajını okudum , teşekürler cnm
Kuzum Günaydın hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim :KK200: begum75 begum75 Begüşte görsün o da sevinecek:anne:
günaydıııın:kahve::kahve:
Günaydın mali:KK15:
Gunaydinnnsssssss :KK53:

Kendimden huylandim be o nasil giris oyle :KK45:

@Ausencia sana gelsin hepimizden....sabah neşesi olsun.

Baska diger okuyanlarada gelsin. Ne diyor sarkida "birakipta giden sensin bunun sucu bende degil" :110:

Günaydın Bonuscan :KK200:Şarkıyı sevdim :KK45:
Gunaydin:KK37:
Dun aksam 7 gibi uyumusum sabah 6da uyandim.
Hamile miyim neyim:confused:
Günaydın canım öyle bir seçenek var mı olabilir mi :KK48:
Günaydınnnn okula geldim sade bi nescafe ictim yorucu bir gün daha beni bekliyorrrr sabah 5 sene onceki kiyafetlerimden giydim(o zamanlar zayif idim) aynaya bi baktim da ben baya incelmisim yahu:confused:

malipina malipina kiz bu tempolu leslie senin bana attigin video mu?daha acip bakmadim da ben:KK48:
Günaydın canım bu senin eserin kendinle gurur duymalısın:KK9:

Günaydın hatunlar
Günaydın fıstıklar:KK37:
Kizlar @eflalim in bani ne zaman bitiyor?
kelebekolacam kelebekolacam gelecek degik mi?

@eflalim Eflalin açılmış kuzum görür gelir inşallah buraya da :KK60: Kelebekte gelecektir toplanacağız inşallah:KK37:

Kuzum Günaydın hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim :KK200: begum75 begum75 Begüşte görsün o da sevinecek:anne:

@eflalim Eflalin açılmış kuzum görür gelir inşallah buraya da :KK60: Kelebekte gelecektir toplanacağız inşallah:KK37:
:KK60::KK60::KK60::KK60:

aaaaaaaaaaaaaaaaa
masum gelmiş @masumm hoşgeldiinnnnn :KK200::KK200::KK200::KK74::KK74::KK74::KK36::KK36::KK36::KK15::KK15::KK15:

evet kuzum.meğer benim bacak kasları çalışmıyomuş.anam ağlamıştı ilk 3 gün.dene bak güzel.bi de don lastiği bul kendine lazım olcak:KK70:
bi mil normal bi mili de lastikli yaptırıyo zalımın kızı:KK59:
Vakti bulursam don lastigini de ayarlarim :) yarin anam babam gardasim esim dostum yoldasim kim varsa geliyo :D

Back
X