• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Salı menüm
Sabah 11 (bebek küçük gece geç yat sabah yuruyuse çık o sebeble bu saate kaldı aç karna spor yapiyorum)
2 haşlanmış yumurta domates sos zeytin peynir 1 çay kaşığı reçel

15.00 gibi Ara 1 portakal 1yk yoğurt

Akşam19 .00 daha yemedim
1yk taze fasulye
Karişik kurutmalık yemek
Yoğurt yeşillik

Şu 3 olur
Spor zaten yazmıştım liste yorumu için tekrar yazıyorum
begum75 begum75 ortim ins. Spor yapmışsındır.
@Lunya hepfit hepfit nehirnil111 nehirnil111 sporu eklemiştin zaten canim

Esra_4378 Esra_4378 esroşum ben menülerimi akşam yazamıyorum,senin için sıkıntı olurmu?:110::110::110:

sabah aç karna spor güzel, metabolizmayı hızlandırmakiçin bir türk kahvesi içebilirsin,tabi miden sağlamsa
kahvaltını beğendim, domates salatalık yerine, yeşillik eklersen daha güzel,maydanoz,roka gibi...

ara öğün süper :KK9:

akşamdan bişey anlamadım, 1 kaşık taze fasulye çok değilmi kuzum:110:
karışık kurutmalık yemeğide ilk defa duydum ama sanırım kuru patlıcan kabak domatesli bi yemek mi acaba?o_O

sen emziriyomusun esra? eğer öyleyse dere otu yemeni tavsiye ederim
su miktarın da çok güzel:KK9:

esra kalbin sağlam mı?
sana menü paylaşıcamda:olamaz::olamaz::olamaz:

Esra_4378 Esra_4378 esroşum ben menülerimi akşam yazamıyorum,senin için sıkıntı olurmu?:110::110::110:

sabah aç karna spor güzel, metabolizmayı hızlandırmakiçin bir türk kahvesi içebilirsin,tabi miden sağlamsa
kahvaltını beğendim, domates salatalık yerine, yeşillik eklersen daha güzel,maydanoz,roka gibi...

karışık kurutmalık yemeğide ilk defa duydum ama sanırım kuru patlıcan kabak domatesli bi yemek mi acaba?o_O

esra kalbin sağlam mı?
Ahahahhaa benim sağlam :KK45:

Masumu gördün beni unuttun tabi:KK45:kıskanç smiley :110:

Yollar yoruyor vallahi bende servis olmayınca işyerinde yorulduğumdan daha çok yoruluyorum:deli:
yol mahfediyo adamı gerçekten.bide burdaki taşıtlar 30 sene öncesinin woswos minibüslerinden tor tor tor tor diye gidiyo:silah:

Canım aç karnına spor yapmasan diyeceğim ama bebekle haklısın elinden başka bir şey gelmez normalde spor yemekten 1 saat sonra yapılıyor spor sonrası da protein ağırlıklı beslenmek her zaman daha sağlıklı kaslar erimesin diye :KK15:Menün çok güzel:kk77:

Afiyet olsun canım güzel menü ama kuru incir kuru kayısı ne kadar fazlası zarardır biliyorsun şeker açısından:KK45:

Harikasın :KK76:

Benim boyum neden 1.57 olarak kalmış ki hep ben 1.58 boyundayım çok fark var :lülülü::KK70::KK60:

Zıplayarak mı yaptın leslieyi kuzu :rolleyes:ekledim balım:KK60:

Ahahahha bende yoğunum bugün ya ama buradan da kopamıyorum daha geçmişe gideceğim:confused::KK68:
1er tane..

Cutemom007 Cutemom007 makbiiileee gecen gunler gitti kuzu bosver olan oldu.
Saglam oldu hemde saglam sarsildik hersey yazilmiyor iste...

Dukan şeyi yapalim iki gun. Sadece sabah ekmek yiyelim ogle aksam ekmeksiz.

Bakalim nolucak. Bu sabah kactin?
He ya yapalım valla cuma 60.5 idim bu sabah 62.6 sabah kahvaltımı yaptım güzelce ogleye de salata aldım 2 yk nohut ekledim ama icine aksama da tavuk salata falan olur tahminen planım boyle zaten benim genelde aksam bozulur diyet senin ne durumda kilon

1

esra kalbin sağlam mı?
1yk taze fasulye canim çok mu
Aynen kurutmalık kabak patlıcan biber haşlayıp bol soğan kavurup içine Tiyoruz azıcık salça sarımsak azcik şu 3 yk yedim ondanda değil kalbim sağlam falan yaaaa

Back
X