- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hanımlar, banım açıldı evet ama inanın yazacak gücüm yok. Mium, ausum , iğdem , whiteım, saydinim, HAbibtem, portakalım. Onlarsız yapamam. Kendimde bu gücü göremiyorum henüz
Sizi okudum hep. Her bir sayfanızı, okudukça ağladım, gözüm onları aradı.
Hepiniz çok değerlisiniz...
Ama onlarsız olmaz.
Diyet neydi unuttum.
Üzgünüm, kırgınım...
Toparlanmam zaman alacak ya da umarım çabuk olur.
Sizi okumaya devam edicem, sadece yazacak enerjim yok.
Bu aralar çocuklarla da ekstra ilgilenmek istiyorum.
Seviyorum sizi![]()
Hadi ozaman vakit kendimize gelme vaktiKızlar dün kendimi banladim
2 gündür ev çocuklar cok ihmal ettim diyete
Bir gece 3 kadar
Sonra gece 1 kadar buradaki yaşananlar kafamı diyetimi uykumu aile hayatımı cok etkiledi
Stres hepimiz gidusmanim
Ama şimdi takımlar tablo hedef gruplar
Yaaa siz biz harikayiz nekadar özverilusin
Hadi su ablanuzida zayiflatin gayri çünkü sizi cok seviyor
Cuma kılomu bildiririm geçen haftaki tablo da farkı yazarız
Uygun bir gruba lutfen ekleyn
hu hu kızlar![]()
benim mortilerim @Floweroflifecakil80 ve @Antepia27 burada mısınız, mortiliğe devam mı ne dersiniz bakalım
![]()
Tabiki her daim mortiyizbenim mortilerim @Floweroflifecakil80 ve @Antepia27 burada mısınız, mortiliğe devam mı ne dersiniz bakalım
![]()
En sevdiğimKızlar sevgililer günü , yalnizim sizde sevgili takımımsınız size hediye aldım![]()
Eki Görüntüle 2111167
Geldim canlar... İçim buruk. Sizi özledim sadece
Iyi yapmissin buraya gelmeden olmazİyiydi. Sevgililer günümü kutladı yalvardı yakardı nolur beni sev diye ama yüz vermedim![]()

Teşekkür ederim canım
Hoş bulduk çakılım. Tüm ekip toplanırsa jartiyer giyip miu ya lap dance yapacamHosgeldin çok sevindim duygularimiz bile aynı. Aynı burukluk bizde de var sanırım bizi kardes yapan da bu oluyor. Seni gördüğüme çok mutlu oldum tüm ekip tamamlaninca party yapalım

@MiuLego yu bekledik dayanamaz gelir kendi sopalar diyeKimse de evladiyeliği eline alıp iki sopa vurmamış.
Nasıl yani ay merak ettim şimcikKızlar trend konularda ilk 3teyiz![]()
Nice mutlu yıllaraYaa kızlar bugün sevgili ogluslarim ikizlerimin doğum günü Rabbimin en gugüz hediyesi bugün onlar bana biri Kıbrıs ta su an Rabbim hepimizin kuzularini bizim kuzularimiza korusun inşallah