• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Selam hanımlar, banım açıldı evet ama inanın yazacak gücüm yok. Mium, ausum , iğdem , whiteım, saydinim, HAbibtem, portakalım. Onlarsız yapamam. Kendimde bu gücü göremiyorum henüz :KK43:
Sizi okudum hep. Her bir sayfanızı, okudukça ağladım, gözüm onları aradı.
Hepiniz çok değerlisiniz...
Ama onlarsız olmaz.
Diyet neydi unuttum.
Üzgünüm, kırgınım...
Toparlanmam zaman alacak ya da umarım çabuk olur.
Sizi okumaya devam edicem, sadece yazacak enerjim yok.

Bu aralar çocuklarla da ekstra ilgilenmek istiyorum.

Seviyorum sizi :KK200:

Canim emin ol ben de zor geldim ama yine bir arada olacağız onlar da gelecek yine birlikte olacağız. Pes etmek bize gelmez istediğimiz şey için direnecegiz. onların da zamana ihtiyacı var ama birakmazlar sabırla gelmelerini bekleyecegiz. Tam kutlama olacak

Kızlar dün kendimi banladim:KK45:
2 gündür ev çocuklar cok ihmal ettim diyete
Bir gece 3 kadar
Sonra gece 1 kadar buradaki yaşananlar kafamı diyetimi uykumu aile hayatımı cok etkiledi
Stres hepimiz gidusmanim
Ama şimdi takımlar tablo hedef gruplar
Yaaa siz biz harikayiz nekadar özverilusin
Hadi su ablanuzida zayiflatin gayri çünkü sizi cok seviyor:KK200::KK200::KK200::KK200:
Cuma kılomu bildiririm geçen haftaki tablo da farkı yazarız
Uygun bir gruba lutfen ekleyn
Hadi ozaman vakit kendimize gelme vakti

Hosgeldin çok sevindim duygularimiz bile aynı. Aynı burukluk bizde de var sanırım bizi kardes yapan da bu oluyor. Seni gördüğüme çok mutlu oldum tüm ekip tamamlaninca party yapalım
Hoş bulduk çakılım. Tüm ekip toplanırsa jartiyer giyip miu ya lap dance yapacam :deli:

Back
X