• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Ay bilmiyorum ya nasıl bu hale geldim bende anlamıyorum sömestr dan beri bır turlu toparlayamıyorum kendimi cok yorgun hissediyorum okul ev Çocuklar annem babam bizde sureklı Bı kalabalıktan bunaldım tükenmiş hissediyorum ya ağzıma bısıyler atarak rahatlamaya calısıyorum sanki daha beter oluyor Bı zamanlar 59 da korumaya calis tipim kilom simdi 62 lerde koruyamıyorum cikmazda gibiyim
Nisanın önerisini yazmaya geliyordum ki siz de konuşmuşsunuz eşinle zaten. Bunalmakta haklısın kuzu. Sürekli bir curcuna geldi gözümün önüne sen anlatınca...
En kısa zamanda bi dışarı çıkın eşinle baş başa... Tamamen evdeki kaostan bak sebebini de bulmuşsun

Yaw Kızlar ben sanırım tufanları alamam.. iki hostel bir restoran işletmesi bende , çok vaktim olmayacak :KK43:
Sporcu var mı aramızda? Sporu yapabilecek?
Donna_salut Donna_salut
Sende çok sporcu azmi bilgisi var gibi duruyor
Sporu seviyorum, ama sporcu degilim canim, tum gun oglumla evde oldugum icin spora vaktim bol Oluyor, ama hepfit sporcu aramizdakilerden

KizlKı daha once yazdığım gibi her türlü yaristy grupta morti orti varım lutfen uygun yerlere eklermusiniz
Ayrıca birebir yarışacak hırslı azimli biraz bana catacak gıcık lik yapacak bir rakip ariyorum:KK47::KK53::KK19:
KIZLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN, YARIŞ ORTAMI OLSUN DİYE İKİ GRUP OLUŞTURACAĞIZ:

FIRTINALAR:
MENÜ BAŞKANI: HEPFİT
SPOR BAŞKANI: NEHİRNİLL @nehirnil111

KASIRGALAR:
MENÜ BAŞKANI: LUNYA @Lunya
SPOR BAŞKANI: BEGUM @begum75

katılmak isteyenler:
1. sidelya
2. ytmz
3.Nevreste
4.makbule
5.zeynepleyla
6.lunya
7.hepfit
8.esra_4378
9.floweroflife
10.masumm
11.malipina
12.cakil80
13.smykmy
14. bonus
15.suspushanımcım
16. sarayca
17.hippo (çok uzun siz anladınız :))
18.vorones
19.matematik
20. donna salut
21.springstorm @SpringStorm (hande başlıyorsun vururum seni:sinirli:)

alttan devam ettirelim
yarın cumaaaaaa, @Lunya hatunla paylaşcaz listeleri, yok duymadım demeyen kalmasın bak koca koca yazıyorummmm

Antepia27 Antepia27 ablam yarışta yok musun :sinirli:
igdedali igdedali kuzu ya sen ya sen :rolleyes:

Varım ablacim uygun yere lutfen eklermisin
IZLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN, YARIŞ ORTAMI OLSUN DİYE İKİ GRUP OLUŞTURACAĞIZ:

FIRTINALAR:
MENÜ BAŞKANI: HEPFİT
SPOR BAŞKANI: NEHİRNİLL @nehirnil111

KASIRGALAR:
MENÜ BAŞKANI: LUNYA @Lunya
SPOR BAŞKANI: BEGUM @begum75

katılmak isteyenler:
1. sidelya
2. ytmz
3.Nevreste
4.makbule
5.zeynepleyla
6.lunya
7.hepfit
8.esra_4378
9.floweroflife
10.masumm
11.malipina
12.cakil80
13.smykmy
14. bonus
15.suspushanımcım
16. sarayca
17.hippo (çok uzun siz anladınız :))
18.vorones
19.matematik
20. donna salut
21.springstorm @SpringStorm (hande başlıyorsun vururum seni:sinirli:)
22.Derunehatun
23antepia27

alttan devam ettirelim
yarın cumaaaaaa, @hepfit hatunla paylaşcaz listeleri, yok duymadım demeyen kalmasın bak koca koca yazıyorummmm

Menu veriyom
Sabah yiyemedim müsait olamadım

Öğle
Y.fasulye
1 lahmacun

Akşam
2kepce mercimek çorbası

Ara
Yoğurt kürü

Şu 2lt su yarım lt ödem suyu
Spor canım kuş parmağım aciyor morardi şişti indi pazar günü oldu bugün ayakkabı giyemedim
Evde birşeyler yapmaya caludicam inşallah
@Lunya ve hepfit hepfit

Menu veriyom
Sabah yiyemedim müsait olamadım

Öğle
Y.fasulye
1 lahmacun

Akşam
2kepce mercimek çorbası

Ara
Yoğurt kürü

Şu 2lt su yarım lt ödem suyu
Spor canım kuş parmağım aciyor morardi şişti indi pazar günü oldu bugün ayakkabı giyemedim
Evde birşeyler yapmaya caludicam inşallah
@Lunya ve hepfit hepfit
Ablacim genel olarak güzel menü, lahmacunu Cuma’ya alsan daha süper olur ama 1 tane yemişsin sadece o yüzden seni kutluyorum
:super:
Ben olsam iki üç gömerdim
:ıslık:

Hepfit menü yorumlayacak, sen 3. Takımın soor Kaptan-ı olur musun?
Benin kucuk oglum var, hem de surekli tedavi oldugu hastaligi var canim, o yuzden Ben olmasam iyi olur, hakkini veremem cunku , cok vaktim olmuyo ara-ara girip yaza biliyorum anca. Kusura bakma canim

Ablacim genel olarak güzel menü, lahmacunu Cuma’ya alsan daha süper olur ama 1 tane yemişsin sadece o yüzden seni kutluyorum
:super:
Ben olsam iki üç gömerdim
:ıslık:

Canım hiç yemeye niyetim yok tu kahvaltı yapmayınca cok aciktim komşum vardı sabah yapamadım yanında inşallah yarın eksi bekliyorum bakalım
Grubun tadı yarın başlayacak inşallah

Benin kucuk oglum var, hem de surekli tedavi oldugu hastaligi var canim, o yuzden Ben olmasam iyi olur, hakkini veremem cunku , cok vaktim olmuyo ara-ara girip yaza biliyorum anca. Kusura bakma canim
Çok geçmiş oldun, umarım minigin sağlığına bir an önce kavuşur..
Ne demek, kusura bakar miydim hiç
:KK200:

Back
X