• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Genelde mezun olduktan sonra 2-3 kilo sabit alınıyor o yüzden ben hep koruma takılıyorum hep diyetteyim :KK45:

Aynen kuzum :KK15:

Yazdigimiz sayilara dikkat bubtabloyu vuma tekrar gun yuzune cikartcam kizlarrrrr:KK68::KK68:
Korumak çok zor işte :KK45:

Ekledim sporunu kuzum :KK60:

Biliyorum kuzu bu haftanın önlemini aldım şimdiden yani haftaya daha fena vururum :KK70::KK60:

senin furduğun yerde gül biter:KK60:

ödemlerimle kilolarımla geldim.91 kilom ellerinizden öper:KK45:
geçen cuma:88,100
bu cuma:91,00
fark: +2,900
hadi başlayalım ben de sıkıldım yemek içmekten:işsiz:
Oyyyy hadi bakalım 7. Takım herkes bugunden itibaren tam dikkate baslasın ve haftaya diyet günlükleri bolumunu sallayalım

65.9 mezun oldum:cry:
:skandal::skandal:

Yazdigimiz sayilara dikkat bubtabloyu vuma tekrar gun yuzune cikartcam kizlarrrrr:KK68::KK68:
Alıntıya gellll
21-png.1318270
21-png.1318270

Ben geçen hafta 56.3 idim.
Bu hafta 55.7
a077-gif.1318300
[/QUOTE]

Sen 55 'in altını görünce dans :KK8:

aynen çakılım bu hafta sıkı tutalım hepfit hepfit ve takımını yenelim:KK53::KK71::confused:
:süslü::süslü::süslü:

KIZLAR GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KİLO VEREN VE VERMEYEN ARKADAŞLARIMIZDA TEBRİK EDERİM GEÇMİŞE BAKAMADIM DAHA YATAKTAN KALKAMADIM İYİ GRİP OLMUŞUM @begum75 kuzucum iyi olana kadar spor yok bende hiç yemek yiyesimde yok cankm hiç istemiyo sabah zor yedim inan oda halsiz düşmemek için...
Çok geçmiş olsun kuzucum:KK60:

Genelde mezun olduktan sonra 2-3 kilo sabit alınıyor o yüzden ben hep koruma takılıyorum hep diyetteyim :KK45:

Aynen kuzum :KK15:

Korumak çok zor işte :KK45:

Ekledim sporunu kuzum :KK60:

Biliyorum kuzu bu haftanın önlemini aldım şimdiden yani haftaya daha fena vururum :KK70::KK60:[/QUOTE]
Çabuk verdiğim gibi hızlıda alıyorum benim vücudum sevmediği çok şey var aksine yemek kültürümüz vücudumun sevmediklerinden ibaret yani ben ömür boyu diyette kalamam gerekir yani hiç hata payı vermem lazım :işsiz::işsiz:

Güüüüünaaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııın:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ne çok konuşmuşsunuz okurken 2 kez mola verdim :ruh:
Kilomu bildireyim önce kim etiket yapacağım hala karışık kafam olmuş Sivas'ın dağları:confused:
Geçen hafta: 53.3
Dün: 56.4:oha:
Güncel kilom: 55.1
Fark: +1.8
dünki saf pro -1.3 olarak gösterdi etkisini :süslü:
@Lunya hepfit hepfit
Artık korumadayım ne alayım ne vereyim hep böyle kalayım belki uslu bir kız olursam Şirinleri bile görebilirim de miii:KK53:
Şimdi hemen alıntılarıma döşeyecem :deli:

Back
X