- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
tamamdır, motiveyim çok fazlaikimizdebunu yedik haftaya yemek istemiyosak çabalamalıyız
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamdır, motiveyim çok fazlaikimizdebunu yedik haftaya yemek istemiyosak çabalamalıyız
![]()
Şuan çok kötüyüm ortalıkta verdim nutukları atarken bu durumda olmak kötütü tü tü maşallah
hemşom tahmin ediyordum
hadfi bakalım hep beraber yeniden tertemiz sayfa açtık, nasıl aldıysak öyle veririz biz![]()
Genelde mezun olduktan sonra 2-3 kilo sabit alınıyor o yüzden ben hep koruma takılıyorum hep diyetteyim
Aynen kuzum
Yazdigimiz sayilara dikkat bubtabloyu vuma tekrar gun yuzune cikartcam kizlarrrrr
Korumak çok zor işte
Ekledim sporunu kuzum
Biliyorum kuzu bu haftanın önlemini aldım şimdiden yani haftaya daha fena vururum![]()
bilmezmiyim o duyguyuŞuan çok kötüyüm ortalıkta verdim nutukları atarken bu durumda olmak kötü![]()
bence hepsi bugün olsun bitsinBegum @nehirnil111 benim baslattigim liste haftaya hedef listesi bizde boyle mi yapalim yoksa hedef listesini yarin mi olusturalim once bugunu mu kapasak napsak kuzular
hepfit
olur uyar bana ikimizde ödem var nasılsaAynen canım zaten rakibiz istersen bireysel de morti olalim bu hafta
Oyyyy hadi bakalım 7. Takım herkes bugunden itibaren tam dikkate baslasın ve haftaya diyet günlükleri bolumunu sallayalımödemlerimle kilolarımla geldim.91 kilom ellerinizden öper
geçen cuma:88,100
bu cuma:91,00
fark: +2,900
hadi başlayalım ben de sıkıldım yemek içmekten![]()
gel yamacıma öpemödemlerimle kilolarımla geldim.91 kilom ellerinizden öper
geçen cuma:88,100
bu cuma:91,00
fark: +2,900
hadi başlayalım ben de sıkıldım yemek içmekten![]()
 seni Cig Cig yiyeceğim hazır ololur uyar bana ikimizde ödem var nasılsa

65.9 mezun oldum![]()

Alıntıya gellllYazdigimiz sayilara dikkat bubtabloyu vuma tekrar gun yuzune cikartcam kizlarrrrr![]()

Çok geçmiş olsun kuzucumKIZLAR GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KİLO VEREN VE VERMEYEN ARKADAŞLARIMIZDA TEBRİK EDERİM GEÇMİŞE BAKAMADIM DAHA YATAKTAN KALKAMADIM İYİ GRİP OLMUŞUM @begum75 kuzucum iyi olana kadar spor yok bende hiç yemek yiyesimde yok cankm hiç istemiyo sabah zor yedim inan oda halsiz düşmemek için...
hadi hemşom güveniyorum sana1.68 boy hedef 60![]()
Aglamayın harekete geçin anlamanın faydası yok

amaan ağladığın şeye bak nolmuş iki gr aldıysak
Korumak çok zor işteGenelde mezun olduktan sonra 2-3 kilo sabit alınıyor o yüzden ben hep koruma takılıyorum hep diyetteyim
Aynen kuzum
Yazdigimiz sayilara dikkat bubtabloyu vuma tekrar gun yuzune cikartcam kizlarrrrr![]()

ha haaa güldüm doğrusu, ben seni kıtır kıtır çıtır çıtır yerim haftaya makbuş seni Cig Cig yiyeceğim hazır ol![]()
ödem o ödem hemen de düdük kırmızı kart.bide kırmızıyla yazmışKASIRGALAR
kızlar bizde burdan kilo listemizi oluşturalım mı?
kilosunu ekleyen kopyalayıp devam etsin.
@Lunya
Sarayca 61,1/63,4
@Ytmz 61,2/60,7
malipina 88,1/91,0
zeynepleyya
suspushanimcim
@SpringStorm
Nevreste
matematik61 63,1/62,6
@masumm
Donna_salut
begum75 57,5/57,9