• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Kiz deliler huliler. . Bu at muhabbeti gece gece dermanim kalmadıı . :KK70::KK70::KK70: ben yatem . Hemİ dé yalnuzzzz @hepfit sen de aklın celinikken gel bak :confused::confused::KK75: sabahanann sana karatay kahvaltısı hazirliyim . Fındıklar çiğ olur. Yumurta yoktur sen de gel ben organik de bulurum . Valaaa kizzzz:KK75::KK60::KK60::KK60::KK60::p:KK60::p:KK60::p
İyi geceler kuzum sana da:KK36:

hepfit hepfit sporla ilgili yazacaadım unuttum...
Kuzum Her hafta 1 duruma göre 2 gün off günüm. Pilates vs yapıyorum yoruluyor kaslar. Kramp giriyor diğer türlü Zayıflarken hiç yoksa yürüyordum. Boş günüm olmazdı. Bugün de neredeyse 2 saat rende aradım yürüdüm ama çok hızlı değildim yazmadım.

hepfit hepfit sporla ilgili yazacaadım unuttum...
Kuzum Her hafta 1 duruma göre 2 gün off günüm. Pilates vs yapıyorum yoruluyor kaslar. Kramp giriyor diğer türlü Zayıflarken hiç yoksa yürüyordum. Boş günüm olmazdı. Bugün de neredeyse 2 saat rende aradım yürüdüm ama çok hızlı değildim yazmadım.

valla sorma, bende dün kaseyi çok çalıştırmışım feci acıyor oturup kalkarken:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Nare83 Nare83 canım bu ıs olayi senı geriyor Bı de detoksun arkasından insan patlama yasıyor ya biraz gozu doyacak insanın Rabbım hayırlı bir kapı acar da bu belirsizlik biran once bıter Insallah
Aynen öyle makbule
Evde oturmak iyide
Ödemeler oturmuyor maalesef
Dün gittiğim yer çok iyi geçmişti aslında .bugün ararlar diye düşündum ama arayan olmadı ,bende hemen aramak istemedim ptesi bi arayip soracağım ama

KASIRGALAR

@Lunya Geçen Hafta:69,6 Bu Hafta:68,2 Fark:-1,4

@Sarayca Geçen Hafta:61.1 Bu Hafta:63,4 Fark:+2,3

@Ytmz Geçen Hafta:61,2 Bu Hafta:60,7 Fark:-0,5

@cakil80 Geçen Hafta:88- Bu Hafta:88 Fark:0:KK64:

zeynepleyya zeynepleyya (tartısı sıkıntılı)

@suspushanimcim Bildirim yok :sinirli::sinirli:

@SpringStorm Bildirim yok :sinirli::sinirli:

@Nevreste Geçen Hafta:64.5- Bu Hafta:64.5 Fark:0:KK64:

@Kajupi Geçen Hafta:63- Bu Hafta:62.2 Fark:-0.8:KK60:

Nare83 Nare83 Geçen Hafta:66.5- Bu Hafta:69 Fark:+2.5:KK11:

@deynepnaz Geçen Hafta:63.5- Bu Hafta:63.6 Fark:+0.1:KK11:

malipina malipina Geçen Hafta:88.1- Bu Hafta:91 Fark:+2.9:KK11:

matematik61 matematik61 Geçen Hafta:63.1- Bu Hafta:62.6 Fark:-0.5:KK60:

begum75 begum75 Geçen Hafta:57.5- Bu Hafta:57.9 Fark:+0.4:KK11:

FIRTINALAR

vorones vorones Geçen Hafta:66,8 Bu Hafta:66,9 Fark:+0,1
Floweroflife Floweroflife Geçen Hafta:56,8 Bu Hafta:56,3 Fark:-0,5
Antepia27 Antepia27 Geçen Hafta:104,5 Bu Hafta:102,9 Fark:-1,6
hippotalamus hippotalamus Geçen Hafta:69,5 Bu Hafta:69,8 Fark:+0,3
tevafuk55 tevafuk55 Geçen Hafta:66,7 Bu Hafta:67,6 Fark:+0,9
@Makbule007 Geçen Hafta:60,6 Bu Hafta:62,6 Fark:+2
smykmy smykmy Geçen Hafta:71,4 Bu Hafta:70,9 Fark:0,5
@derunehatun
sidelya sidelya Geçen Hafta:64 Bu Hafta:62,8 Fark:-1,2
Efser Efser Bu Hafta:77,4
Esra_4378 Esra_4378 Geçen Hafta:77,2 Bu Hafta:77,3 Fark+:0,1
@nehirnil111 Geçen Hafta:52 Bu Hafta:52,5 Fark:+0,5
hepfit hepfit Geçen Hafta:53 Bu Hafta:55,5 Fark:+2

yarış dışı takılan güzeller:KK200:
igdedali igdedali Geçen Hafta:53,3 Bu Hafta:55,1 (koruma güzeli istenilen aralıkta)
@60kiloyum Hafta:78,6 Bu Hafta:77,6 Fark: -1 kg
@Dilarassd Geçen Hafta:69,8 Bu Hafta:69,9 Fark:+0,1
@eflalim Geçen Hafta:66,1 Bu Hafta:67 Fark:+0,9

evet arkadaşlar durumumuz bu, silkelenme adına topluca yazdım.(yarın tabloya geçeceğim)

kilo verenleri tebrik ediyorum:KK200:
kendimde dahil + olanlara silkelenme çağrısı yapıyorum:KK12:
kilo bildirmeyenler:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Ben görememiştim kilo bildirimlerini çok iyi oldu bu başganım. Yanlız ne çok artı varmış be. Haftaya inşallah eksilerle dolduracağız buraları. Tabi fırtınalar olarak. Kasırgalar da na böyle :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Kocam yemkten hemen sonra Demler. Ki . Yanına da bal kaymak li ekmek ya da nutelllai ekmek yapar kendine . Ben de bunlari yerim . Nasıl yapsam ki. İyi smi bitsin bi da almım. Tatlı ihtiyacı işte yemek sonrası . Nasıl etsem.. bu hafta biraz dikkat edeyım . Çok şişirilmiş hissetrio zaten
Ay bugün eşim tazecikkk çıtır çıtır ekmeği 3te ikisini tereyağlı çeçilli , diğer yarısını da nutellalı yedi. Öyle canım çekti ki anlatamam.:KK61:
Seninki yine iyiymiş benimki sağolsun benden rica ediyor güzel güzel:işsiz:

Ben görememiştim kilo bildirimlerini çok iyi oldu bu başganım. Yanlız ne çok artı varmış be. Haftaya inşallah eksilerle dolduracağız buraları. Tabi fırtınalar olarak. Kasırgalar da na böyle :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Ay bugün eşim tazecikkk çıtır çıtır ekmeği 3te ikisini tereyağlı çeçilli , diğer yarısını da nutellalı yedi. Öyle canım çekti ki anlatamam.:KK61:
Seninki yine iyiymiş benimki sağolsun benden rica ediyor güzel güzel:işsiz:
Onun manitu versiyonu var bende. İş çıkışı arayıp sesim keyifsiz gelince kadayıf dolması getireninden...:olamaz:
Yiyip yiyip kilo alamayanlara çok sövüyorum :KK11:

Lisans 4 yıllık olandan. Psikolojiyi zar zor bitirdim derdim neydi diyorum bazen:deli:
Amaç kafamı meşgul etmek. Boş durunca saçmalayanlardanım:KK14:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
tevafuk55 tevafuk55 un mesajı vardı aralarda çıtır dost yazmış ben de onu çıtır karışık tost okudum :KK70:

Babamın fikri değişti gibi. Yumuşadı en azından... Hala arada laf sokuyor ama duymuyorm
Nişan vs olursa bi süre Urfa'ya gitmem lazım. Kpss yoğunlaştım. Bi de feylesofun ailesi 1 aya ormana çıkacak onların da ayrı telaşı var. Bekliyoruz

Leslie vaaaaaar leslieeeee:KK59:

fitim normalde 8 dedin mi kahvaltı biter bende. Ama bu şeker orucu mahvetti. Sabah keyifsiz kalktım sonra dedim uyu az şımart kendini saat 30 oldu:KK22:

Haziraaaaaaaaaaaaaaaaan korktun mu?:süslü:
Temmuuuuuuzz korktun mu?:süslü:
Ağustoooooos korktun mu ?:süslü:
Korkmadın mı ?:süslü:

Gayet güzelmiş fitim afiyet olsun:KK72:
Hahahaha fikir zikir meselesi :deli:
:KK70::KK70::KK70:

Onun manitu versiyonu var bende. İş çıkışı arayıp sesim keyifsiz gelince kadayıf dolması getireninden...:olamaz:
Yiyip yiyip kilo alamayanlara çok sövüyorum :KK11:
Evet ya kilo almak için çabalayanlar var bı de. Bir kaşık suda boğasım geliyor onları. Ama vazgeçiyorum sonra onlara da yazık diyorum. Sonra yine gıcık oluyorum:rolleyes:
Benim hassas noktam abur cubur. Diyete başladığım gün eşim toplamış bütün sevdiğim çikolata , bisküvi , gofretleri. İrademi mi deniyorsun diyorum. Yoo ben kendime aldım diyor bir de. :confused:

images (84).webp
@Makbule007 canim lütfen yarın kahvaltıda dikkat et yani bugünde yiyim de sunuda kacirayimda diye diye cuma geliyor sonra haftalar geçiyor biz aynı yerde sayıyoruz
Antepia27 Antepia27 ablacım zaten bu kilolara şunun tabagini bitireyim şunu siyirayim şu lokmayı ağzıma ativereyim derken aldık ne yazıkki bende bakıyorum eşime şunu bitiriver yemicem doydum oğlan desen hep artik bırakıyor bi baktım ben evin copluguymusum malesef israf olabiliyor ama azıcık da evin diğer fertleri düşünse keşke
vorones vorones
Screenshot_20180215-164244.webp
canim ya lütfen çayı sadece çay olarak iç yanina bi şundan bi bundan derken hoppp bi bakmışsın birsürü şey yiyorsun
tevafuk55 tevafuk55 ve hippotalamus hippotalamus zaten siz işi biliyorsunuz kızlar super geleceginize inaniyorum
sidelya sidelya canim hepimiz darma duman maşallah eksiyle geldin tebrik ediyorum
smykmy smykmy sende gerçekten çok cabaliyorsun ve istikrarlı olsun ins.
Efser Efser
unnamed (2).webp
canim kilolarimizda aynı bak takımdan sonra çok kilo almışsın kafanda sağlıklı beslenmeye başladığına tam inan
@derunehatun canim cee ee yapıyor gibi oldun sankim ...
Floweroflife Floweroflife yemek saatlerine dikkat et ve eşinin yediklerinden uzak dur canim 48 kiloluk bir resim atmıştın o cici elbiselere girmek istemiyor musun zatten kocandan büyüksün kendine bak ecuk
indir (3).webp
aaaa ağlamak yok ama seni çıtır günler bekliyor

hepfit hepfit başkanım bu da şenlen bana gelsin
images (80).webp
KASIRGALAR SIZEDE TOPTAN TAVSIYE VERIYORUM YEDIKLERINIZE DIKKAT EDIN LÜTFEN SAĞLIKLI BESLENIN BOL BOL yeşillik yiyin yeşil sağlıktır ahada bundan yiyin annem
images (74).webp
özellikle malipina malipina ve matematik61 matematik61 siz canim

Eki Görüntüle 2112267 @Makbule007 canim lütfen yarın kahvaltıda dikkat et yani bugünde yiyim de sunuda kacirayimda diye diye cuma geliyor sonra haftalar geçiyor biz aynı yerde sayıyoruz
Antepia27 Antepia27 ablacım zaten bu kilolara şunun tabagini bitireyim şunu siyirayim şu lokmayı ağzıma ativereyim derken aldık ne yazıkki bende bakıyorum eşime şunu bitiriver yemicem doydum oğlan desen hep artik bırakıyor bi baktım ben evin copluguymusum malesef israf olabiliyor ama azıcık da evin diğer fertleri düşünse keşke
vorones vorones Eki Görüntüle 2112269 canim ya lütfen çayı sadece çay olarak iç yanina bi şundan bi bundan derken hoppp bi bakmışsın birsürü şey yiyorsun
tevafuk55 tevafuk55 ve hippotalamus hippotalamus zaten siz işi biliyorsunuz kızlar super geleceginize inaniyorum
sidelya sidelya canim hepimiz darma duman maşallah eksiyle geldin tebrik ediyorum
smykmy smykmy sende gerçekten çok cabaliyorsun ve istikrarlı olsun ins.
Efser Efser Eki Görüntüle 2112273 canim kilolarimizda aynı bak takımdan sonra çok kilo almışsın kafanda sağlıklı beslenmeye başladığına tam inan
@derunehatun canim cee ee yapıyor gibi oldun sankim ...
Floweroflife Floweroflife yemek saatlerine dikkat et ve eşinin yediklerinden uzak dur canim 48 kiloluk bir resim atmıştın o cici elbiselere girmek istemiyor musun zatten kocandan büyüksün kendine bak ecuk
Eki Görüntüle 2112276 aaaa ağlamak yok ama seni çıtır günler bekliyor

hepfit hepfit başkanım bu da şenlen bana gelsin Eki Görüntüle 2112271 KASIRGALAR SIZEDE TOPTAN TAVSIYE VERIYORUM YEDIKLERINIZE DIKKAT EDIN LÜTFEN SAĞLIKLI BESLENIN BOL BOL yeşillik yiyin yeşil sağlıktır ahada bundan yiyin annemEki Görüntüle 2112274 özellikle malipina malipina ve matematik61 matematik61 siz canim
Çok hoşsun,son resme bayıldım

hepfitten başka bana iş atan yok napim.o da çok meşgul bu aralar.herkeste varsa yoksa kilo artı tartı :işsiz::işsiz:
naapsın bu zavallı libidoş:KK45:
Aşkolsun biz ne güne duruyoruz:KK53:

Hahahaha fikir zikir meselesi :deli:
:KK70::KK70::KK70:
Aynen öyle. Öğlen yarım saat uyudum Allahıııım neler yedim var ya. Rüya olduğunu anlayınca daha çok yedim :KK72::KK72::KK72:

Evet ya kilo almak için çabalayanlar var bı de. Bir kaşık suda boğasım geliyor onları. Ama vazgeçiyorum sonra onlara da yazık diyorum. Sonra yine gıcık oluyorum:rolleyes:
Benim hassas noktam abur cubur. Diyete başladığım gün eşim toplamış bütün sevdiğim çikolata , bisküvi , gofretleri. İrademi mi deniyorsun diyorum. Yoo ben kendime aldım diyor bir de. :confused:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Şu an mutfaktayım... Kurabiyeleeeer kadayıf dolmaları ekler...
Fenalardayım :confused:

Back
X