Eki Görüntüle 2112267
@Makbule007 canim lütfen yarın kahvaltıda dikkat et yani bugünde yiyim de sunuda kacirayimda diye diye cuma geliyor sonra haftalar geçiyor biz aynı yerde sayıyoruz
Antepia27
ablacım zaten bu kilolara şunun tabagini bitireyim şunu siyirayim şu lokmayı ağzıma ativereyim derken aldık ne yazıkki bende bakıyorum eşime şunu bitiriver yemicem doydum oğlan desen hep artik bırakıyor bi baktım ben evin copluguymusum malesef israf olabiliyor ama azıcık da evin diğer fertleri düşünse keşke
vorones
Eki Görüntüle 2112269
canim ya lütfen çayı sadece çay olarak iç yanina bi şundan bi bundan derken hoppp bi bakmışsın birsürü şey yiyorsun
tevafuk55
ve
hippotalamus
zaten siz işi biliyorsunuz kızlar super geleceginize inaniyorum
sidelya
canim hepimiz darma duman maşallah eksiyle geldin tebrik ediyorum
smykmy
sende gerçekten çok cabaliyorsun ve istikrarlı olsun ins.
Efser
Eki Görüntüle 2112273
canim kilolarimizda aynı bak takımdan sonra çok kilo almışsın kafanda sağlıklı beslenmeye başladığına tam inan
@derunehatun canim cee ee yapıyor gibi oldun sankim ...
Floweroflife
yemek saatlerine dikkat et ve eşinin yediklerinden uzak dur canim 48 kiloluk bir resim atmıştın o cici elbiselere girmek istemiyor musun zatten kocandan büyüksün kendine bak ecuk
Eki Görüntüle 2112276
aaaa ağlamak yok ama seni çıtır günler bekliyor
hepfit
başkanım bu da şenlen bana gelsin
Eki Görüntüle 2112271
KASIRGALAR SIZEDE TOPTAN TAVSIYE VERIYORUM YEDIKLERINIZE DIKKAT EDIN LÜTFEN SAĞLIKLI BESLENIN BOL BOL yeşillik yiyin yeşil sağlıktır ahada bundan yiyin annemEki Görüntüle 2112274
özellikle
malipina
ve
matematik61
siz canim