• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Bazı bazi katilicum diyenler oluoda git doluyuz dioz da . gitmesinler Die şey ettim

Evet ya gondermeyin kimseyi olmazsa uc dort bes gruba ayrilirsiniz. Sizdeki cene butun KK ye yeter. :KK73:Bazilari da ilk gun gorunup bildirim yapmiyor sonra trip atiyorlar. Onlar gelmesin mumkunse :)

Şimdi anladım canım. Güzel o zaman.
Peynir bana çok geldi ama emzirdiğini bilmiyordum ben. Süt açısından en faydalı su zaten. Ama emzirme döneminde sık acıkma oluyor biliyorum. Ama napıcaz. Başa çıkıcaz. Cumaya eksilerle gelicez. Dimi veroşum:KK15:
;):anne::KK60::KK5: oyy ne tatlı dillisin . He temamm . Cuma sabit yà da arti olmamaliyim. Ay benim bişiler yapmam lazım gene yedim uzandım. Gidem temizlik yapım :temizlik::skandal:

Sabah belimden dusen esofman icin
Annem:donun dusuyo Bernaaaaa
Babam:icinde bisey kalmamis ondandir :KK70: :KK70:
Hahahaha cok iyi ya yeninn3sil gencler gibi duusk bel :rolleyes:
SmartSelectImage_2018-02-17-12-48-21.webp

tevafuk55 tevafuk55 bittim bahar fotona. Ne güzel . Yaaa. Ben de özledim o hallarimj
Olacaz ama asagi seeni sopa bekliyor :KK12:
Bu da benim öncesi sonrası halim sevgili bayanlarr
Berna resmen yanlarında pofuduk yastık varmış :KK45: şimdi ise harika azalmış canımın içi :KK200:
Trend konularda birrr numarayız :halay:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Diyet gunlukleri kismi cok pasifti baya bir havalandirdiniz burayi iyi oldu.

Havalı :KK59::KK59::KK59:
Salamı da altlara saklamış görmedik mi sandın :KK70: :KK70: :KK70:
salamı yeme ihtiyacın yok ona:sopa:
Radar valla :KK76:
bi bitmedi şu baş ağrınız bee.oysaki majezik gibi karıyımdır:KK45::KK45:
:KK8::KK8::KK8:
:KK66::anne::KK60::KK5: oyy ne tatlı dillisin . He temamm . Cuma sabit yà da arti olmamaliyim. Ay benim bişiler yapmam lazım gene yedim uzandım. Gidem temizlik yapım :temizlik::skandal:
Sabit ya da arti olmamamk nedir ya :sinirli:
Eksi eksi huuuu eksi :KK11:

Hahahaha cok iyi ya yeninn3sil gencler gibi duusk bel :rolleyes:
Eki Görüntüle 2112348

Olacaz ama asagi seeni sopa bekliyor :KK12:

Berna resmen yanlarında pofuduk yastık varmış :KK45: şimdi ise harika azalmış canımın içi :KK200:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Havalı :KK59::KK59::KK59:

Radar valla :KK76:

:KK8::KK8::KK8:

Sabit ya da arti olmamamk nedir ya :sinirli:
Eksi eksi huuuu eksi :KK11:
Tevafuk yazısı gibi yeşil ışık yaktı bana:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X