- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
sorumluluk sende veroTaaam yaaa. Milleti benle sismanlaatcaniz mi.. benim yaptığım takipte tombak olur onlar![]()
ya birlikte şişmanlarsınız yada zayıflarsınız işte
anca beraber kanca beraber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorumluluk sende veroTaaam yaaa. Milleti benle sismanlaatcaniz mi.. benim yaptığım takipte tombak olur onlar![]()
Bazı bazi katilicum diyenler oluoda git doluyuz dioz da . gitmesinler Die şey ettim
bi bitmedi şu baş ağrınız bee.oysaki majezik gibi karıyımdırhiç biride pas vermiyo ama demi
hepsinin başı ağrıyo![]()
ahaaa yakalandın maliSalamı da altlara saklamış görmedik mi sandın![]()
![]()
salamı yeme ihtiyacın yok ona![]()
bi bitmedi şu baş ağrınız bee.oysaki majezik gibi karıyımdır![]()
yemem diyon diyon hep yiyon sen salamı,iki aydır aynı muhabbet veroAynen kizzz. Yaa 1 tane . He bi da yemem . Igyy
Şimdi anladım canım. Güzel o zaman.
Peynir bana çok geldi ama emzirdiğini bilmiyordum ben. Süt açısından en faydalı su zaten. Ama emzirme döneminde sık acıkma oluyor biliyorum. Ama napıcaz. Başa çıkıcaz. Cumaya eksilerle gelicez. Dimi veroşum![]()

Ana. Nerde giii. Ben dün aldım o kahnemi. 2 ay önce de almisssam zaaryemem diyon diyon hep yiyon sen salamı,iki aydır aynı muhabbet vero![]()
bak kasap 13 senedir vazgeçebiliyo mu benden.tabiki de hayır.niye, eroin gibi karıyım
bi anlasalar vazgeçemeyeceklerde senden![]()
ağzınızın tadı bozulmasın malicimbak kasap 13 senedir vazgeçebiliyo mu benden.tabiki de hayır.niye eroin gibi karıyım![]()
bak kasap 13 senedir vazgeçebiliyo mu benden.tabiki de hayır.niye eroin gibi karıyım![]()
amin kuzucum Allah kimsenin tadını bozmasınağzınızın tadı bozulmasın malicim
nice 13 yıllarınız olsunhep hoş muhabbettiniz olsun
![]()

hee varım de mi
Malii iyi ki varsın ya. Sen olmasan kim güldürcek bizi
![]()
ben de seviyom o mereti de zararlı işte yeme boşver.toksik hep onlar trans yağ,et bile yok içinde Allah bilirAna. Nerde giii. Ben dün aldım o kahnemi. 2 ay önce de almisssam zaar

Hahahaha cok iyi ya yeninn3sil gencler gibi duusk belSabah belimden dusen esofman icin
Annem:donun dusuyo Bernaaaaa
Babam:icinde bisey kalmamis ondandir![]()
![]()
Olacaz ama asagi seeni sopa bekliyortevafuk55 bittim bahar fotona. Ne güzel . Yaaa. Ben de özledim o hallarimj
Berna resmen yanlarında pofuduk yastık varmışBu da benim öncesi sonrası halim sevgili bayanlarr
Trend konularda birrr numarayız![]()
HavalıDiyet gunlukleri kismi cok pasifti baya bir havalandirdiniz burayi iyi oldu.
Radar vallaSalamı da altlara saklamış görmedik mi sandın![]()
![]()
salamı yeme ihtiyacın yok ona![]()
bi bitmedi şu baş ağrınız bee.oysaki majezik gibi karıyımdır![]()
Sabit ya da arti olmamamk nedir yaoyy ne tatlı dillisin . He temamm . Cuma sabit yà da arti olmamaliyim. Ay benim bişiler yapmam lazım gene yedim uzandım. Gidem temizlik yapım
![]()

Tevafuk yazısı gibi yeşil ışık yaktı banaHahahaha cok iyi ya yeninn3sil gencler gibi duusk bel
Eki Görüntüle 2112348
Olacaz ama asagi seeni sopa bekliyor
Berna resmen yanlarında pofuduk yastık varmışşimdi ise harika azalmış canımın içi
Havalı
Radar valla
Sabit ya da arti olmamamk nedir ya
Eksi eksi huuuu eksi![]()
Eğlenelim bebeğim geceyi bekle amaTevafuk yazısı gibi yeşil ışık yaktı bana![]()