• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

ben de seviyom o mereti de zararlı işte yeme boşver.toksik hep onlar trans yağ,et bile yok içinde Allah bilir:sus:

bende seviyorum :olamaz:
zararlı diye almıyorum salam sosis
Allahtan eşim hiç sevmez,sevseydi aldırırdı bende yemeden duramazdım

ne beddualar ne lanetler aldı be tam da kkya dönüş yaptığım zamanlardı noluyoz lan dedim :KK70: :KK70:
eskiden buranın ayrı sohbet bölümü vardı.oraya hep erkekler gelirdi,biz de banlatırdık .sonra baktı yönetim erkeklerle başolmuyo kapattı sohbeti :KK70: :KK70:

teee eskiden buralarda dutluktu demi mali:KK48:

yok ben eskilerdenim.hatta o zamanlar herkes birbirinden şüpheleniyodu.elif abla msn den adresleri ekleyip kameradan bakıyodu bize kadın mıyız erkek miyiz diye :KK70:

yok artık:oha::KK70:

Ara:√
Sabah:√
Akşam:√
Su:√
Spor:√
Mesaj sayısı yeterli mi/ EVET
Gece yeme var mı/YOK

:KK9::KK9:

Not: Böyle devam et, 2 haftada 3 kilo diyorum en az, hemde oluk oluk yağdan :rolleyes::rolleyes:

Öğle:√
Spor:√
Gece yeme var mı/YOK

Not: Gayet güzel :super: umarım ekmek kenarı beyaz ekmek kenarı değildir :sopa:

Spor:?
Gece yeme var mı/YOK

Not: Tost ne ile yapıldı, açık açık yaz kuzu :super: pattiss yok, pattiss cıss:KK20:

Öğle:×
Akşam:×
Su:?
Gece yeme var mı/YOK

:KK20::KK20:

Not: Saraycam ekmek hani 3 dlm olan, beyaz mı , kepekli mı :sopa: dolmaya girmiyorum :sopa: kuru yemişi hiç demiyorum:sopa: bunlar not alındı :sopa:

Öğle:✓
Akşam:✓
Su:✓
Spor:✓
Gece yeme var mı/VAR

Not: Kahvaltı yap mutlaka :sopa: öğlen ekmek beyaz mı? Sandviç nasıl ekmekle yapıldı beyaz mı?
9 buçuk yemek için çok geç, kaç gibi uyuyorsun?

Sabah:✓
Mesaj sayısı yeterli mi/HAYIR
Gece yeme var mı/YOK

Not: Pattiss yemeyin diyordum ama senin fırında olduğu için bu sefer bir şey demiyorum. Su biraz artırılması lazım. Ve maalesef mesaj sayın az , biraz katılım artır daha iyi motive olacaksın :KK66:

Mesaj sayısı yeterli mi/ HAYIR
Gece yeme var mı/YOK

Not: kaymak? Tahin pekmez? Sigara böreği?
Mesaj sayın maalesef biraz az, daha fazla gelmelisin ki daha iyi motive olabilesin :KK66:

Not 2: yarın tartina bir yer belirleyip orada tartilip , güncel kilonu yaz bana, bundan sonra da hep orada tartilmaya dikkat et :KK66:

Sabah:✓
Ara:✓
Öğle:✓
Ara:✓
Akşam:✓
Gece yeme var mı/YOK

Not: Nasıl ekmek? Kaşar mı görüyorum orada :silah:

@Ytmz menü yok :sinirli: Ve bugün 3 den beri yoksun :sopa:

@suspushanimcim menü yok :sinirli: Ve bugün hiç gelmemişsin :sopa:

@SpringStorm menü yok:sinirli: Ve 11 buçukta girmişsin siteye :sopa:

@Nevreste menü yok:sinirli: nevrosum hem aktif olup, hem miss gibi beslenip hem menü vermeyen bir hatun var bugün, acaba kim kim :sopa:

@Kajupi menü yok:sinirli:Ve mesaj sayın yeterli değil biraz daha aktif olmalısın :sopa:

Nare83 Nare83 menü yok:sinirli: Ve biraz daha aktif katılım saglarsan, bu sana pozitif olarak geri dönecektir , +2.5 telafi edilmeli :sopa:

@deynepnaz menü yok:sinirli: menü yok:sinirli:menü yok:sinirli:menü yok:sinirli: :KK53::KK53:
Kepekli olanlardan yumurta kadar sandviç ekmeklerinden yumrugumdan küçük top gibi içini çıkarıp salata koyuyorum. Akşam yemeklerim hep 9 da mecburen 12 de uyuyorum. It e uygun olsun diye 16 saat açlık yaratmak için kahvaltı yapmıyorum. Akşam 21 den sonra ağırlıklı olarak yemeyi kesiyorum ertesi gün 13 e kadar 16 saat açlık olussun istiyorum gerçi doktor bakalım ne diyecek yeni planı vermedi bu haftaki plan 16 saatlik açlık üzerine verdiği liste de zama sınırlama olmadan adet bazlı. Kan tahlili ne çıkacak ne tepki verecek vücudum ona göre seçim yapacağız. Maraton çok uzun başarılı olursam ömür boyu böyle beslenmem olacak hayatım böyle olacak

bende seviyorum :olamaz:
zararlı diye almıyorum salam sosis
Allahtan eşim hiç sevmez,sevseydi aldırırdı bende yemeden duramazdım

teee eskiden buralarda dutluktu demi mali:KK48:

yok artık:oha::KK70:
benim herif de sevmez salam sosis aldırmaz.bi tek otele et getiren kasaptan sucuk alır o da çok titizlenerek yani:D
ben dutluk lafını çok kullanıyodum da artık kullanmıyorum nedense:KK48:

eskiden kk öyleydi kuzum.googlea sohbet yazınca direk kadınlar kulübü çıkıyodu ilk sırada,ışığı gören dalıyodu.hergün 10 kişi banlanıyodu.ama çok eğlenceli oluyodu.bide sorular soruyoduk gelene,kadınların bilebileceği sorular,kaç numara çorap giyiyosun saç boyan hangi numara ,atıyorum siyah saç renginin numarası kaç :D :D

Ben de yaaa:uykucu:

Anammm nasıl esnekler, o ne bacak ve popo:KK57: ben hiç esnek değilim ya:KK23:

Kak spor yap:KK59:

Günaydın kuzucum:KK60:
10 günde çok farkediyor canım. Keşke Türkçesin bulsaydım. Bazı hareketler çok yorucu daha da esnetemem diyorsun ama devam ettkçe bi bakıyorsun bacağın kalkmış. Kısa zamanda hem sıkılaşma hem esneklik sağlıyor. Pilatesten daha çok etikili bende...
Zaten pilates ve jimnastik karışımı bi spor. Pilatesin atası... Her gün yaparsan 10 günde etkisine inanamazsın callanetics in

benim herif de sevmez salam sosis aldırmaz.bi tek otele et getiren kasaptan sucuk alır o da çok titizlenerek yani:KK70:
ben dutluk lafını çok kullanıyodum da artık kullanmıyorum nedense:KK48:

eskiden kk öyleydi kuzum.googlea sohbet yazınca direk kadınlar kulübü çıkıyodu ilk sırada,ışığı gören dalıyodu.hergün 10 kişi banlanıyodu.ama çok eğlenceli oluyodu.bide sorular soruyoduk gelene,kadınların bilebileceği sorular,kaç numara çorap giyiyosun saç boyan hangi numara ,atıyorum siyah saç renginin numarası kaç :KK70: :KK70:

mali
o soruların cevabını bende bilmiyorum:sus:
çok kazık soru soruyomuşsunuz sizde ama:KK70:

10 günde çok farkediyor canım. Keşke Türkçesin bulsaydım. Bazı hareketler çok yorucu daha da esnetemem diyorsun ama devam ettkçe bi bakıyorsun bacağın kalkmış. Kısa zamanda hem sıkılaşma hem esneklik sağlıyor. Pilatesten daha çok etikili bende...
Zaten pilates ve jimnastik karışımı bi spor. Pilatesin atası... Her gün yaparsan 10 günde etkisine inanamazsın callanetics in

idem:KK36:
o linki banada atarmısın

C25D95BA-2CD1-432D-A923-6AA31F406035.webp
Kahvaltım ve öğle yemeğim

hepfit hepfit başkanım burdasın sucumu itiraf Edip cezami çekip cumaya hedefime gelmek istiyorum:KK14:
Dün gece uykudan uyanıp tam buğday ekmeği ile peynir zeytin yedim
Bu sabah kahvaltımı beyaz ekmek le yaptım
Canım pazar günü ayağımı fırının kenarına vurdum bir ses geldi çit diye hatta oğlum bile duymuş küçük parmağım şişti morardi bir haftadır hala agriyoa
Ayakkabı gitmeden terlikler gittim markete
Sonra çıktığımda ayakkabının üstüne basarak gittim gidicem yere
Bunu spor yapamadığını anlatmak için yazdım
Ama PC gelsin nce oğlumda götürdü LEsli yapayım diyorum dışarı çıkmadan
Cezami kes baskannnnnn:silah:
Fatma anlacımmmm
En kötü şeyi yapmışsın
Uykudan uyanıp yemek yemek
:( :( :( :( :(
Diğerleri affedilir de bu pek kolay affedilmez
:( :(

Back