- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Canım
giriş yapmadan okuyorum hala , arada girip geri sinirlenip çıkıyorum Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım
giriş yapmadan okuyorum hala , arada girip geri sinirlenip çıkıyorum Sidelya menü güzel de ben senin sporu beğenmiyorum çok azUOTE]
Biliyorum bebişimama yoğunum bu aralar. Buraya bile çok az girebiliyorum.
En azından hareketsiz değilim diyerek avutuyorum kendimi![]()
Benim telefonda da sorun var bişwy yazdırmıyo okutmuyo pırt pırt kayıyo yukarıya sayfa.Canımsitede ki yavaşlık sorunum devam ediyor ve benim gibi tezcanlı biri için işkence
giriş yapmadan okuyorum hala , arada girip geri sinirlenip çıkıyorum
üç gündür gıcık oldum ya
özledim seni yan odaya gecsene
mesaj gelir umarım
![]()
Kızz hepsi sözleşmiş sanki pınarı çıldırtalım diyeGeldi mi üst üste geliyorsabret yarın geçer
Aman dikkat et, iyileş iyice![]()

İyice şiştik zaten daha da ödem olmaz heralde artıkAynen canım ya ne yiyeceğimizi şaşırdık![]()

Canım suyu en az 2 5 litre yao öğlen nohut yemissin yaylada da pirinç var ekmek yememeliudin@LunyaEsra_4378
Floweroflife
Sabah (07:30)
1 dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Zeytin
1 tatli kaşığı kadar tereyağı
Öğlen (12:00)
Nohut
Salata
Ara (15:30)
1 elma
Peynir
Ara (17:30)
Yarim avuc fıstık+ fındık
Akşam (18:30)
1 dilim ekmek
1 kepçe yayla çorbası
Karnibahar yemegi
Salata
Spor bugun yok aşırı yorgunum evde işlerimi yapicam
Su 1 litre ancak
Sağol canimMisafir gitmedi, yakın arkadaş kalacak mi acabasporumu yapamadım huzursuzum
Menü dicektim vermişsin hemen yorumluyorum
Yaşı uzun olsun canım minigin, menünü de sporunu da severim senin.
Kuzu bu babybel minnoş olanlardan demieger öyleyse güzel menü.
SPOR????
Camım sen spor olarak ne yapıyorsun merak ettim,sen de emziriyordun galibaCanım suyu en az 2 5 litre yao öğlen nohut yemissin yaylada da pirinç var ekmek yememeliudin
Çilek bugün yedim dokanmadı. Kivi midem izin verirse yiyorum hatta kabuğuyla yiyorum(muzu da yarı kabuklu yiyorum mandalinayı portakalı daKuzu markette genelde çok sert hali oluyor, evde dışarda bi iki gün bekletip hafif yumuşayınca denebi tane al bi dilim yiyerek dene, olmaz inşallah bisey.
Çilek kivi dokunuyor mu? Onlarda allerjen. Ya da domates patlıcan?
Piki, yarın spor yap ama olur mu
Ayyy kardeşin doğru söylemiş Kuzu, arayın çağırsın bi tesisatçı
Yan odada alırım gönlünüTüstüm![]()

Benim herif gibi kır kır sonra göynümü al valla güzelÇilek bugün yedim dokanmadı. Kivi midem izin verirse yiyorum hatta kabuğuyla yiyorum(muzu da yarı kabuklu yiyorum mandalinayı portakalı da)
Patlıcan da bu yaz ilk defa yedim pek sevmezdim midemi ağrıtıyor yumruk yemiş gibi gezdim. Alerji miii başka bişey mi bilemedim ama yemiyorum artık pek
Yan odada alırım gönlünü
Gel bakayım şöölee![]()
Mali pohla uğraşmadım diye dua et, beterin beteri var, şimdi de çamaşırhanedeyim çamaşır kurutup katlıyorum ne küsel gün yawBugün ne tuhaf bi gündü herşey aksi gitti. Sarma yaprakları elimde dağıldı, yemek problemli oldu dibi yandı, Magosaya gitcektik herifin dişi ağrıyo diye gidemedik. Lavobo akıttı bulaşık yıkarken. Heryer su oldu,yetmedi üstüne bi de çay kutusuyla şeker kasesi yere döküldü ıslak yerlere herşey battı
S.o.s veriyorum artık![]()
Orda çamaşırlar çamaşırhanede mi yıkanıyo.evde makinan yok mu kuzumMali pohla uğraşmadım diye dua et, beterin beteri var, şimdi de çamaşırhanedeyim çamaşır kurutup katlıyorum ne küsel gün yaw

Benim deCanım acaip acaip şeyler çekiyo. Varın siz hayal edin

![]()

Gelelim bugün neler yemedik
Kuru dolma
Tirit
Kürü fasulye
Kurabiyeler
Tulumba
CIKOLATALI BAKLAVA
kombo yapmışlar Çilek bugün yedim dokanmadı. Kivi midem izin verirse yiyorum hatta kabuğuyla yiyorum(muzu da yarı kabuklu yiyorum mandalinayı portakalı da)
Patlıcan da bu yaz ilk defa yedim pek sevmezdim midemi ağrıtıyor yumruk yemiş gibi gezdim. Alerji miii başka bişey mi bilemedim ama yemiyorum artık pek
Yan odada alırım gönlünü
Gel bakayım şöölee![]()