• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Miuuuu aşk böcüğüm:KK60::KK60::KK60:
wayt domestos kokulum :KK60::KK60::KK60:
Nego Nego detokslu yarim:KK60::KK60::KK60:
Canım :KK200: sitede ki yavaşlık sorunum devam ediyor ve benim gibi tezcanlı biri için işkence :ruh:giriş yapmadan okuyorum hala , arada girip geri sinirlenip çıkıyorum :KK53: üç gündür gıcık oldum ya:confused: özledim seni yan odaya gecsene :KK70: mesaj gelir umarım :rolleyes:

Canım :KK200: sitede ki yavaşlık sorunum devam ediyor ve benim gibi tezcanlı biri için işkence :ruh:giriş yapmadan okuyorum hala , arada girip geri sinirlenip çıkıyorum :KK53: üç gündür gıcık oldum ya:confused: özledim seni yan odaya gecsene :KK70: mesaj gelir umarım :rolleyes:
Benim telefonda da sorun var bişwy yazdırmıyo okutmuyo pırt pırt kayıyo yukarıya sayfa.
Olur hemen geçiyorum odaya. Çoraplarımı da çıkarayım mı:KK53::KK53:

@Lunya canım iki gündr yoğunum tetanoz aşısı yaptırdım kolumuzdaki kAldıramıyorum şişmiş.yapsan ayrı dert yapmasan ayrı dert şu aşıları.
Bugünkü menüm,
Saat 10.00 1tane salçalı yumurta 3zeytin 1 dilim çavdar ekmeği,biraz salata,2dilim peynir
Akşam 19.00
1tabak makarna (Uşak bugün çok huzursuzdu en kolay makarna yaptım)ve salata ,yoğurt
2litre su
Uyumadan bi yoğurt kürü yapmayı düşünüyorum
@Lunya begum75 begum75

@Lunya Esra_4378 Esra_4378 Floweroflife Floweroflife
Sabah (07:30)
1 dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Zeytin
1 tatli kaşığı kadar tereyağı

Öğlen (12:00)
Nohut
Salata

Ara (15:30)
1 elma
Peynir

Ara (17:30)
Yarim avuc fıstık+ fındık

Akşam (18:30)
1 dilim ekmek
1 kepçe yayla çorbası
Karnibahar yemegi
Salata

Spor bugun yok aşırı yorgunum evde işlerimi yapicam
Su 1 litre ancak
Canım suyu en az 2 5 litre yao öğlen nohut yemissin yaylada da pirinç var ekmek yememeliudin

Misafir gitmedi, yakın arkadaş kalacak mi acaba :olamaz: sporumu yapamadım huzursuzum:skandal:

Menü dicektim vermişsin hemen yorumluyorum :rapci:

Yaşı uzun olsun canım minigin, menünü de sporunu da severim senin:KK200:.

Kuzu bu babybel minnoş olanlardan demi:deli: eger öyleyse güzel menü.
SPOR????
Sağol canim

Oğlumu uyutmaya gelmişken menu vereyim

Sabah 10.00
Tost (tb ekmek beyaz peynir)
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 12.00
Az sutlu nescafe

Ara 13.00
1 kucuk elma

Aksam 17.30
1 tabak kiymali karnabahar
Salata

Ara 19.30
1 kucuk muz

Birazdan yesil cay icicem

Su 2 olmustur.
Spor hala yok maalesef ev kalabalık
@Lunya

Kuzu markette genelde çok sert hali oluyor, evde dışarda bi iki gün bekletip hafif yumuşayınca dene :kk77: bi tane al bi dilim yiyerek dene, olmaz inşallah bisey.
Çilek kivi dokunuyor mu? Onlarda allerjen. Ya da domates patlıcan?

Piki, yarın spor yap ama olur mu:KK60:

Ayyy kardeşin doğru söylemiş Kuzu, arayın çağırsın bi tesisatçı
Çilek bugün yedim dokanmadı. Kivi midem izin verirse yiyorum hatta kabuğuyla yiyorum(muzu da yarı kabuklu yiyorum mandalinayı portakalı da:KK53:)
Patlıcan da bu yaz ilk defa yedim pek sevmezdim midemi ağrıtıyor yumruk yemiş gibi gezdim. Alerji miii başka bişey mi bilemedim ama yemiyorum artık pek

Yan odada alırım gönlünü:KK53:
Gel bakayım şöölee:deli:

Çilek bugün yedim dokanmadı. Kivi midem izin verirse yiyorum hatta kabuğuyla yiyorum(muzu da yarı kabuklu yiyorum mandalinayı portakalı da:KK53:)
Patlıcan da bu yaz ilk defa yedim pek sevmezdim midemi ağrıtıyor yumruk yemiş gibi gezdim. Alerji miii başka bişey mi bilemedim ama yemiyorum artık pek

Benim herif gibi kır kır sonra göynümü al valla güzel:KK53:

Bugün ne tuhaf bi gündü herşey aksi gitti. Sarma yaprakları elimde dağıldı, yemek problemli oldu dibi yandı, Magosaya gitcektik herifin dişi ağrıyo diye gidemedik. Lavobo akıttı bulaşık yıkarken. Heryer su oldu,yetmedi üstüne bi de çay kutusuyla şeker kasesi yere döküldü ıslak yerlere herşey battı:silah:
S.o.s veriyorum artık:deli:
Mali pohla uğraşmadım diye dua et, beterin beteri var, şimdi de çamaşırhanedeyim çamaşır kurutup katlıyorum ne küsel gün yaw

sidelya sidelya

Geçici bi durumsa spor yapamamak kabulum kuzucum. Umarım yoğunluk atlatilir da spor da güzel olur :eğlence:

Canım acaip acaip şeyler çekiyo. Varın siz hayal edin:kk77::dondurma::KK72:

:KK42:
Benim de:KK42: geçen hafta yedik ya, resmen tadını hatırladık :kızgın:

Gelelim bugün neler yemedik
Kuru dolma
Tirit
Kürü fasulye
Kurabiyeler
Tulumba
CIKOLATALI BAKLAVA

Çikolatalı baklava mi???:oha: kombo yapmışlar :KK70:

Anladım Kuzu, bütün allerjenler dokunmuyor demekki, dene bakalım. Deneyince yaz, ben çok severim mangoyu:kk77:

Back
X