- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Benim herif gibi kır kır sonra göynümü al valla güzel![]()

Sen de istiyorsun da nazdan hep bunlar biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim herif gibi kır kır sonra göynümü al valla güzel![]()

Kuzu iki hostelin halı perde yatak koruyucu va ne varsa makinemde yıkadım ama kurumuyor meretler, ben de çamaşırhanede kurutuyorum saydım 7 ikea poşeti çamaşır var , şu an değişim zamanı kalanların, o yüzden geldiğimden beri temizlik yapıyorum bugün son umarımOrda çamaşırlar çamaşırhanede mi yıkanıyo.evde makinan yok mu kuzum![]()
Hep siz mi naz yapceksiniz accık da ben yapim ne var
Sen de istiyorsun da nazdan hep bunlar biliyorum![]()
Hee kurutturuveriyon anladım. Kıyamam sana herşeyi sen yapıyonKuzu iki hostelin halı perde yatak koruyucu va ne varsa makinemde yıkadım ama kurumuyor meretler, ben de çamaşırhanede kurutuyorum saydım 7 ikea poşeti çamaşır var , şu an değişim zamanı kalanların, o yüzden geldiğimden beri temizlik yapıyorum bugün son umarım

Of keşke mesajini ozaman gorseydim. Özür ..gene sacmaladim. Hurma üzüm fındık ceviz
Evet resmen uyuyan canavarı uyandırdık@Sidelya95
Geçici bi durumsa spor yapamamak kabulum kuzucum. Umarım yoğunluk atlatilir da spor da güzel olur
Benim degeçen hafta yedik ya, resmen tadını hatırladık
Çikolatalı baklava mi???kombo yapmışlar
Anladım Kuzu, bütün allerjenler dokunmuyor demekki, dene bakalım. Deneyince yaz, ben çok severim mangoyu![]()

Evet yaHee kurutturuveriyon anladım. Kıyamam sana herşeyi sen yapıyon![]()
Portekizli kocan var o yardım etsin işteEvet ya![]()
ama bu böyle olmayacak artık, yardımcı tutmam şart oldu..

Aynı kriz ben dé yemekten sonra oluo . Çılgın gibi k.uzum atıom ağzıma . Hurma bitti.şükür ..pek şekerli anacimBen de çok fena tatlı krizine girdim muz kesmedi resmen kurabi ile eti form yedim ama yinede resmen mücadele veriyorum çay yaptım bakalım onunla bastıracagim. Bu fiziksel baskıya 7 gün nasıl dayanılir. Kola yi bırakırken de böyle olmuştu
En Son ki çay favorimdı bu. Bunun kakaolu olmayanı daha güzel di. Hey heyyyyyBugün çok tatlı istiyor ondan biraz da zorlandım. Bide dün gece sabaha kadar kurabi kokusu ile uyumuşum eşim basucumda bu şekilde birakmis. Kanepe uyuyakalmisim da
Eki Görüntüle 2112538 resmen sabaha kadar kokladim yaaaa

Kız koca yardım ediyordu sağolsun ama şimdi herüf sabah dokuzda restoran tadilatı için gidiyor akşam sekşz dokuza kadar orda..Portekizli kocan var o yardım etsin işte![]()
Benim de moda da şarap çekiyor içip içip ağlamak istiyomEvet resmen uyuyan canavarı uyandırdık
Votka da çekiyo benim canım![]()
oyyyy yemediklerin süper mış. Oyy hayali bile güzel . Yememenin hayaliGelelim bugün neler yemedik
Kuru dolma
Tirit
Kürü fasulye
Kurabiyeler
Tulumba
CIKOLATALI BAKLAVA
tabı. Bide sinirli yapıyor herseye çatasim geliyorAynı kriz ben dé yemekten sonra oluo . Çılgın gibi k.uzum atıom ağzıma . Hurma bitti.şükür ..pek şekerli anacim
Moralin bozukken içme zaten fena çarpar meretBenim de moda da şarap çekiyor içip içip ağlamak istiyom

Valla tabağa bardağa çaya saldiran oglusumdan mi tam çaya yemeğe oturunca mizildanip ağlayan minnakmdan mi bilmiom ben dé çok gergin oluomBide sinirli yapıyor herseye çatasim geliyor
Ben gelim sana hiç iş bırakmam. Çok rahat edersin vallaKız koca yardım ediyordu sağolsun ama şimdi herüf sabah dokuzda restoran tadilatı için gidiyor akşam sekşz dokuza kadar orda..
Neyse kardeşim yardım ediyor ama yine de çok iş beyaw