Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menunu alintiladim gece yerden yere vuracağım

Hayat kadına zor, hele haysiyetsiz bir erkekle muhatap olmak zorunda isen daha da zor

Esracim menunu begendim, sporda öyle haftasonunu guzel atlatiyosun cumaya inşallah guzel sonucla gelicenGörümcem doğum yaptı oradayım
Sabah sucuklu menemen 2 dilim sucugundan peynir maydanoz biber
Çay
Akşam
Bir kase yogurtlu çorba
3yk haşlama tavuk bol salata
Şu 3
Spor
1000 ip
3 mil leslie
50 dk zumba
5 dk kol
@nehirnil111hepfit
begum75
Niye ya çoh güzeldi bugün menüm sankiMenunu alintiladim gece yerden yere vuracağım![]()

Hiçte bile, kötü beğenmedimNiye ya çoh güzeldi bugün menüm sanki![]()

ha sen kıskanmışsıııınHiçte bile, kötü beğenmedim![]()

Beğenmedim yahu zorla mi?ha sen kıskanmışsıııın![]()
Ay ne güzel olur ya güle oynaya yaparız beraberBen gelim sana hiç iş bırakmam. Çok rahat edersin valla![]()

Neyse bekliyorum fikrin önemli sonuçtaBeğenmedim yahu zorla mi?![]()
Benim menüm en güzeli değil miHiçte bile, kötü beğenmedim![]()
Minnakim yeni uyudu mshlarinokuyordum canim ne kdr uzak kalmisim diyorum bu diyet menu vs den ben resmen karadelik gibi. Nevarsa yiyorum hatta suan catlayabilrim
he valla gırgır şamatayla işleri hop diye bitirirdikAy ne güzel olur ya güle oynaya yaparız beraber
Neyse yarın rahatım
Yarın öğle yemeğine kayınvalidedeyim
Benimki sağlıklı yemek yapan tek kayınvalide midir ne
![]()
Hayat kadına zor, hele haysiyetsiz bir erkekle muhatap olmak zorunda isen daha da zor![]()
Ip atlıyorum leslie yapıyorum ecece aktif yaşam videolari var bolgesel zumba nette bulduğum videolar emziriyorum ama çok degilCamım sen spor olarak ne yapıyorsun merak ettim,sen de emziriyordun galiba
Tüüü sana nasip gogsg olmayan kadın ne yapsınlar , ekmegen salcalisi kadının kalcalisi demişler, hey gidi heyy, hep kaybetmişsin sen hayattaBen kilo almak istiyorum ya bana yardımcı olun hanımlar çok zayıfımz Gercektem Gögüslerim kalçalarım küçücük. Uff yaa nasıl büyücek bilmiyorum.![]()
Yatmadan önce yemek yiyinBen kilo almak istiyorum ya bana yardımcı olun hanımlar çok zayıfımz Gercektem Gögüslerim kalçalarım küçücük. Uff yaa nasıl büyücek bilmiyorum.![]()