• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

kız iğde de yapıyor, ben de ona bakıp ağlarım.
evet 1. gün, ekmeksiz kahvaltı yapmak :mad::mad::mad::mad::mad:

Valla alışınca zorlamiyor cnm insanı
Ekmeksiz kahvaltı

Gunaydin arkadaslar

Günaydın makbus

Çok sukur kilom iyi bu sabah 61 ı gördüm bende farklı bısıye baslıyorum bu sabah bakalım neler olacak mortim @Sarayca nerelerdesin ortim @Bonus sende yoksun canım

Canım düzene girmişsin sen ne güzel darısı bana

Günaydın güzeller :KK200:

Gunaydinnnn

:halay::halay::halay::halay::halay:
4. günden sesleniyorum burası çoh güzel :deli:

İğdos bugün başladım cnm
Yulaf kepeği den krep yedim bugün
Bı salçalı sos vardı ,içinde şeker var diye yemedim , şu şekeri kessem çok sevinirim

Günaydın kızlar... ben aylardır kaçamaklar hariç ekmek yemiyorum zati.. mium saolsun ♡♡♡

Ekmeği kesince cidden bir daha aramıyorsun ,ama iste kesmek mesele

Bugün kelle kırdıracaktım geç kalkınca vazcaydım Nego Nego kulakları çınlasın :KK53:

Kelle demeyin bana kelle demeyin evliliğimizin ilk aylarında eşim mum ışığında bana kelle hazirlatmisti. Tabağın kapağını bir açtım hayvan bana bakıyordu mum isiginda olursaniz yiyemem aman allahım bi de eşim hepsini yedi canı gibi gorunuyordu mum isiginda:rolleyes:

ben de yaz meyvelerini çok seviyom :KK43: kışın da portakal :KK68:
karatayda ben hep kabız oldum:KK43: zati ezelden kabızım ben:KK70:
Ben mandalina ciyim bir keresinde mandalinadan zehirlenmistim besin zehirlenmesi. Ilkokuldayken 22 tane mandalina yemistim gece hastanelik oldum ozamandan varmış bende bi yeme bozukluğu

Kelle demeyin bana kelle demeyin evliliğimizin ilk aylarında eşim mum ışığında bana kelle hazirlatmisti. Tabağın kapağını bir açtım hayvan bana bakıyordu mum isiginda olursaniz yiyemem aman allahım bi de eşim hepsini yedi canı gibi gorunuyordu mum isiginda:rolleyes:
:D :D :D :D
aşırı romantiksiniz:confused::confused:

ağlama kız ekmeksiz kahvaltı daha güzel ...
Kilolarımın çoğunu karatayla verdim 0 ekmek tükettim...Hatta patates ve pirinç de yok...
Dediğin gibi kabızlık olmuyor bende hatta daha rahatım
Herşey güzel olacak... Sakın bırakma.
Ben de çok nadir ekmek tüketmiyorum gruba yazmaya basladigimda her ogün 1 dilim ekmek yiyordum simdi ihtiyaç bile duymuyorum
hee üzümde şeker yoh yaniii:confused:
bende de saf harnup pekmezi var ben de onu yiyim tahinle o zaman:confused:
kandırmayalım kendimizi :cool:
Şeker yokmuş REKEŞ VARMIŞ PANPAAA PU HA HA

Back
X