• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Söz verdim işte yediğim kek
0A129BF6-FE05-4CDC-BB53-F44B9C8B4392.webp

Benim gece yemem yok ki o benim akşam yemek saatim ben işten o saate geliyorum. öğle yemeğim var ki öğlen ne yanlış olmuş

Ekmek beyaz ekmek geldi busefer yemek sirketinden. Sarma zeytin yağlı incecikti Kayseri usulü. Akşam yediğim şeyi de diet dediler galeta gibi dediler internette 113 kalori yazıyor yedigime ama daha iyi bişey olsa onu yerdim diğerleri nutella ile yediler. Iyi sadece tadına baktım
Ben boyutuna bakmam, sarmalar dolmalar varsa menü benden geçmez :KK62:
Kusura bakmayınız , bende böyle :mapus:

Unuttum ki nasıl ise daldiysam yerinden kalkmadim. Küçük şu şişesi aldım minicik sürekli elimde tutup içmeyi düşünüyorum bileklige de hatirlatma uyarısı ekledim 30 dakikaya sinyal verip titreyecek. Umarım bu sefer unutmam
Benim 0.75 lt su kabım var , onu yanimdan ayırmıyorum ;)

N Nana cım spor a martta başlayacğm inşallah.
Kaşar a karşı değilim efenim. Karataycıım hertürlü peyniri istrdğinz kadar yiyebilirsnz diyor.
Hafta sonu kızımın doğum gününü kutlayacağm inşallah.
Cuma kilo bildiririm ama cuma cmrt çok aktif olamam. Bi sonraki hafta da ayrı kutlama var ozaman da öyle olur.
Sonrası serbest inşallah..

Karatay bana gelip makale bile yazsa kaşarla ilgili benden onayy yoookkk, kaşar eşittir yağ :KK62:

Oha bunu 10 kişi yeriz biz :KK53::KK53:
Kız sen gece mı yicem demistin :KK53:

Menümü yazayım sonra da ev göçmüş onu toparlıyım doğru dersaneye... sonra daaaaaaa eve gelir spor yaparım damlarım buraya:rapci:

Kahvaltı(07:00)
reçelli yumurta (2 yumurtayla- biber salçasına reçel deriz stop-)
Urfa peyniri
10 zeytin
yer fıstığı
2 kaşık kavurma
yeşillik meşillik

Öğlen(12:30)
Fırında tavuk sebzeli
Salata
Ayran
1 kepçe mercimek çorbası

Ara(16:00)
2 parmağım kadan muz
1 sütlü kahve
2 ceviz

Akşam(19:00)
kereviz salatası
fırında tavuk
Ayran

Su: çoh
Spor gece bildireyim

hepfit hepfit
Reçel görünce ne güzel söz edecektim :110: kavurma yemiş:rolleyes:
Püf birşey de bulamadım :KK51:

Kızlar çok alıntım var. Ama hiçç halim yok. O yüzden menümü bildirip yatıcam. Diziyi de izleyemedim zaten.:işsiz:
Sabah
Bir bardak limonlu su

Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Yarım kk peynir
Domates , maydonoz , kıvırcık
2 yudum süt

Ara 14:30
1 fincan sütlü kahve

Akşam 19:30
1 kepçe domates çorbası
2 yumurta ile ıspanak
3 yk keten tohumlu yoğurt

Su 2 lt
Spor yok temizlik var.

@eflalim den özendim. Renkli menü yaptım.:-) zor geldi bir daha yapar mıyım bilmem :KK51:

hepfit hepfit @nehirnil111

kuzum, ıspanak yumurta ile süt yoğurt yememeye çalış:KK200: menü :super: su azıcık artsın:KK75:

Bizim de tedavi süreci bekliyor diye ben alıştırdım kendimi bakalım.. kendiliğinden olursa çok şaşırırım (daha hiç denemedik)
pko nun sanrıları bunlar, ben de denemedim ama ben de öyle düşünüyorum:ıslık:

Back
X