• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Ayyy Öyle olunca cok ıvır zıvır eşya cıkar ben 4 kere taşındım urfada her seferinde poset poset eşya attım hele annenin biriktirme huyu varsa ki genelde annelerin vardır kavanozlar yogurt kapları :deli:

Fazla yok aslında genelde yazın attı bir çoğu şeyi ama yine de evde 2 kardeşimin eşyaları var kendileri var kız kardeşim evlenecek onun yarı oda dolusu çeyizi var :confused:

+0,1 muhallebici esra :KK70:
indir (3).webp
ama sen benim ortimsin

Allah razı olsun canım 1-2 güne toparlarız inşallah annemler mutfak eşyaları falan hep ufak ufak taşımışlar kaba eşyalar duruyor bir de bazı kıyafetleri falan yerleştirmesi var o kadar sil süpür bitti gitti :KK200:
Kolay gelsin canım:KK200:Hayırlı olur inşaallah:KK68:

Selam kızlar nasılsınız ?

Hoş geldin kuzucum, nasilsin:KK60:

hepfit hepfit canim özür dilemenin yada bahaneleri siralamanin bir anlamı yok yememeliydim hiç anlamadim yedigimj zaten bir an diyette yeniliyor gibi hissettim gerçekten bak 200 ip atladım yatmadan kızın öksürük nöbeti başlayınca devam edemedim

hepfit hepfit seni burada üzebilecek en son kişi ben olmalıydım inan kıza yedirirken gayri ihtiyari yemisim sonra farkettim yoksa ben ne baklavalar teomis insanim cikolatali baklavaları mutfakta koklayip cikmis insanim

Aynen Kuzum, senin bahanen olmamalı, zayıflamasını çok istediğim insanlardan birisin seninle önce 6 lar sonra 5 ler partisi yapmak istiyorum, üzüldüm kaçamak gorunce:KK61:

Gunaydin hanimlar @masumm u gordum Bı yerlerde nasılsın kuzum

@hepfıt 59.9 İÇİN 600 gr var onu bugun erıtmelıyım ama nasıl

Kuzum listeni bozma, güzel gidiyorsun, bugün bolca su iç ekstra bisey yapma. Meta durduğunda biseyler yapariz:KK60:

Günaydınlar efenim :KK60: Çok yorgunum annemlerin evi taşıyoruz dün biraz yaptık bugün daha da zorlu :confused:

Ayyy taşınmaktan nefret ediyorum:confused:
Kolay gelsin kuzucum.
Ay sabahin köründe annem babam resmen sagdan soldan saldirdi yeter zayiflama yuzun bembeyaz olmus hemen doktora git tahlil yaptir hasta olacaksin...
Baba makyajimi silmeden yatmisim gözümün etrafi mor olmus ondan yuzum beyaz gozukuyodur hem ben zaten beyaz tenliyim diyorum ama yemiyor :KK70:
Taktılar sana bernaaaaa:confused:

2 yemek kaşığı :olamaz:
Neredeyse kk da davulla ilan ettiler

Oyyy kıyamam seninle dalga geçenler kendine baksin
Floweroflife Floweroflife baklava,kek, aşure gömdü
malipina malipina içki meze gömdü
@Ytmz pasta gömdü
Nevreste Nevreste Bi iki gün menü vermedi(gözümden kacmadi)

igdedali igdedali bu kıza bisey diyemiyom, ıgde seninle dalga geçebilir :KK48:

Hafızam iyi demiş miydim? Bi kilo veremedim diyin dökerim Hepsini önünüze :KK53:

günaydın gençlik sabah sabah kaçamakları okuyunca çok sıkıldım, hem de çarşamba günü??????
menü vereyim

kalkınca 06:00
2 ceviz

09:30
1 yumurta
1 dilim peynir
5-6 zeytin
domates-salatalık
1 bardak süt

13:30 yine ameliyatla dişimi alacaklar, öğle yemeği yemem

16:00 1 bardak süt

18:30 1 kase balkabağı çorbası

bugün spor yapamam ağrım çok oluyor :KK43:

@Lunya igdedali igdedali
Geçmiş olsun kuzucum
Bu menü eksi getirir:deli:

Canım acaba ayarlarından etiketlendiğinde bildirim gelsin kısmını kapattın mı bir kontrol et istersen öyledir büyük ihtimal :KK59:

Bir tırstım yani:KK45:

Afiyet olsun canım menü güzel spor çok iyi :KK9:

Begüşüm bugüne biraz karbon yüklenmiş ama çarşamba günü o yüzden bugün eritirsin bugün sebze ya da protein beslenmeye çalış derim kuru fasulye tarhana bugün yersen karbon engeller seni:KK60:Eliptiğine laf yok zaten:KK31:

Afiyet olsun canım çok güzel menün:KK68:yürüyüşlerin normal yürüyüş değil mi tempoluysa puan hesaplaması başka çünkü:cool:

Yine harika bir Esracık menüsü :KK9:sporu :KK9:

Spora bak be kasırgada mısın sen yüreğime indi şuan :confused: begum75 begum75 :cry:

Ekledim canım çok güzel :KK9:

Canım inşallah koruma da çok başarılı olursun helal olsun ne demek sende bize et :KK60::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:Tebrik ederim:KK37:Buradan gitme ama gel olur mu korumada daha başarılı olursun:KK36:
Nehirimmmm 1 haftadır fırtına propagandası yaptım amma velakin kasırgaymışım..Begüşün listesinde diğer günlerin sporları vardır. yoksa da yazarım tekrardan. Kasırgalara transferimi tamamlayalım sana zahmet:deli:
Bi deee yürüyüş 2,5 pontten hesaplanıyorumuş. 745 değil de 720 point ediyor dünün sporu:halay:

Back
X