• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Anaaaa esra muhallebi yemis hemde baklava eşliğinde yemis:skandal:yetmemis birde 3 tabak yemis ben şok:skandal:

Sus börekçi kurabici seni:sopa: menü ver coco:KK53:
Geçmiş olsun kuzucum
Bu menü eksi getirir:deli:

Nehirimmmm 1 haftadır fırtına propagandası yaptım amma velakin kasırgaymışım..Begüşün listesinde diğer günlerin sporları vardır. yoksa da yazarım tekrardan. Kasırgalara transferimi tamamlayalım sana zahmet:deli:
Bi deee yürüyüş 2,5 pontten hesaplanıyorumuş. 745 değil de 720 point ediyor dünün sporu:halay:
Sağol kuzucum.
Sen fırtınasın :rapci: vermem seni:KK53:

Oyyy kıyamam seninle dalga geçenler kendine baksin
@Floweroflife baklava,kek, aşure gömdü
@malipina içki meze gömdü
@Ytmz pasta gömdü
@Nevreste Bi iki gün menü vermedi(gözümden kacmadi)

igdedali igdedali bu kıza bisey diyemiyom, ıgde seninle dalga geçebilir :KK48:

Hafızam iyi demiş miydim? Bi kilo veremedim diyin dökerim Hepsini önünüze :KK53:

benimde seceremi şeyetsene hepfit,sence ben neden veremiyorum :işsiz:

Geçmiş olsun kuzucum

Nehirimmmm 1 haftadır fırtına propagandası yaptım amma velakin kasırgaymışım..Begüşün listesinde diğer günlerin sporları vardır. yoksa da yazarım tekrardan. Kasırgalara transferimi tamamlayalım sana zahmet:deli:
Bi deee yürüyüş 2,5 pontten hesaplanıyorumuş. 745 değil de 720 point ediyor dünün sporu:halay:

kasırga olan biziz,nilişkom fırtına,kasırgalara geçmezsen bendeki sporlarını rehin alırım vermem puanlarını ona göre:deli:

Dün akşam uyurken ne geldi aklıma...
Şimdi biz ip atlıyoruz ya hani?
Bu Cuma ip atlama challenge gibi bişey mi başlatsak... 1 haftada en çok ipi kim atlar gibi...
@Candysugar olaydı bize gösterirdi kim atlar... Türkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan evine döööööööööööön

kaçamak yaparsan küsüp konuşmuyucam:bicak:

vero saat 23:00 de bunlarla zayıflayamazsın, gerçekten boşa konuşuyoruz sana:KK12:

ahahaha yürüyün be kızlar yok öyle 2 kaşık:KK45:

geçmiş olsun canım:KK200:

kuzucum senin boyun uzun değil ki 60 kilo senin için zayıf bi kilo da değil, diyeti bırakacak gibi duruyorsun benim durduğum yerden:işsiz: bi etkinlik mi var? sıkıldın mı?
mezun olan menü ve spor vermekten muaf mı tutuluyormuş:işsiz:
Öyle boşa deme ya :( her zaman yapmiom ki. Sadece düné özeldi. O da cook erken yiyince . Gece süt için yedim fındık üzüm

günaydın gençlik sabah sabah kaçamakları okuyunca çok sıkıldım, hem de çarşamba günü??????
menü vereyim

kalkınca 06:00
2 ceviz

09:30
1 yumurta
1 dilim peynir
5-6 zeytin
domates-salatalık
1 bardak süt

13:30 yine ameliyatla dişimi alacaklar, öğle yemeği yemem

16:00 1 bardak süt

18:30 1 kase balkabağı çorbası

bugün spor yapamam ağrım çok oluyor :KK43:

@Lunya igdedali igdedali
Gecmis olsun :KK60:

Aaaah ah sormayın a dostlar şoktayız depresyondayız... En güvendiğimiz kalemiz meğersem bir oburmuş... Evi arabayı satıp çikileta şelalerine yakın yerden bi kulübe yaptırmış(gofrettenmiş kulübe). Eşi filan hep perişan... :olamaz:
O şelaleyi de kurutmuş... Küresel ısınma ve afrikadaki açlığın baş sebebi olduğu söyleniyor:sus:
Ay içim parçalandı. Ne dramlar var Ya Rab:olamaz:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yarın tartın iyi olmazsa gözüme görünme Esra_4378 Esra_4378 çarşamba akşamı yapılacak iş mi bu:KK42:

igdedali igdedali , @Lunya , hepfit hepfit
Benim aklıma birşey geldi Ytmz nin mezun olma isteği üzerine,geçen gün de matematikçi berna da o tür birşeyler yazmıştı.Malum kabul etmiyoruz takımın açılmasını ,ama takım tam olarak 28 Şubatta kapanacak ,o güne kadar süre verildi,şu an açık yani,bu kızların 7.takımdan mezun olması için kızlar Seabahara yarın başvursa ,sonuçta kapansa da şu an 7.takım kapanmadı ,hiç değilse 7.takımdan mezun olmuş olurlar.

Oyyy kıyamam seninle dalga geçenler kendine baksin
@Floweroflife baklava,kek, aşure gömdü
@malipina içki meze gömdü
@Ytmz pasta gömdü
@Nevreste Bi iki gün menü vermedi(gözümden kacmadi)

igdedali igdedali bu kıza bisey diyemiyom, ıgde seninle dalga geçebilir :KK48:

Hafızam iyi demiş miydim? Bi kilo veremedim diyin dökerim Hepsini önünüze :KK53:
2000 ip atladım gecede 200 canim daha yapacağım ins.

Geçmiş olsun kuzucum

Yine çok fazla vicdansız o nasıl spor :p:confused::KK37:
Kimlik kargaşası yaşıyorum şu an:KK53:
Şimdi biz neyiz:deli:
nehirnil111 nehirnil111 hepfitin grubundayım yav :olamaz:

Sporda bende değilsin ama işin ilginci bu hafta seni bölüşememişiz biz :KK70:haftaya artık bizdesin sanırım bu hafta sporlarında Begüştesin :KK70:

Zorlan ip atlatasım var size hatunlar...:sinirli: Çok hızlı şekillendiriyor, kilo vermeyi hızlanıdırıyor, süper bi kardiyo... Nütfen beraber yapalım nütfen:rapci:

ip atlıyo gibi zıplasakta olurmuki idee o_O

Sporda bende değilsin ama işin ilginci bu hafta seni bölüşememişiz biz :KK70:haftaya artık bizdesin sanırım bu hafta sporlarında Begüştesin :KK70:

olmaz öyle bırakmam iğdeyi,sporunu ben tuttum ilmek ilmek işledim puanlarını vermem idemi kimseye:KK4:

Kimlik kargaşası yaşıyorum şu an:KK53:
Şimdi biz neyiz:deli:
nehirnil111 nehirnil111 hepfitin grubundayım yav :olamaz:
Nehir e bildiricen kuzu

benimde seceremi şeyetsene hepfit,sence ben neden veremiyorum :işsiz:

kasırga olan biziz,nilişkom fırtına,kasırgalara geçmezsen bendeki sporlarını rehin alırım vermem puanlarını ona göre:deli:

Yazım mi gerçekten :işsiz: combolar popkekler:kusmuk:

Igdeeee benim:KK62:
Dün akşam uyurken ne geldi aklıma...
Şimdi biz ip atlıyoruz ya hani?
Bu Cuma ip atlama challenge gibi bişey mi başlatsak... 1 haftada en çok ipi kim atlar gibi...
@Candysugar olaydı bize gösterirdi kim atlar... Türkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan evine döööööööööööön
Yapın kuzu ben ev şartları yüzünden atlayamıyorum çok özeniyorum :mad:

Kuzu hicbirsey yiyemiom inan ki.istahim hic yok.suan kahvalti niyetine cubuk kraker yiyorum ve süt iciyorum
Neden :cool:

Öyle boşa deme ya :KK43: her zaman yapmiom ki. Sadece düné özeldi. O da cook erken yiyince . Gece süt için yedim fındık üzüm
Sütü su ve vücudundaki yağlar yapiyor:işsiz:

Sağol canim:KK60:
Veroo akşam yine yedin mi kız?
Hemde 11 de

igdedali igdedali , @Lunya , hepfit hepfit
Benim aklıma birşey geldi Ytmz nin mezun olma isteği üzerine,geçen gün de matematikçi berna da o tür birşeyler yazmıştı.Malum kabul etmiyoruz takımın açılmasını ,ama takım tam olarak 28 Şubatta kapanacak ,o güne kadar süre verildi,şu an açık yani,bu kızların 7.takımdan mezun olması için kızlar Seabahara yarın başvursa ,sonuçta kapansa da şu an 7.takım kapanmadı ,hiç değilse 7.takımdan mezun olmuş olurlar.
Mantıklı... Fekat geçen haftayla bu haftanın bildirimleri yok onu nası yapacaz?

Yine çok fazla vicdansız o nasıl spor :p:confused::KK37:

İkinizi de deneyip tarafımı seçeyim dedim:KK70::KK70::KK70:
Allam paylaşılamayan kadınım yaaaaa:KK53::KK53::KK53::KK53:
@begum75 o zaman son kez bildireyim dün 720 point im var. Tabloya çipçiplersin kuzum:KK54:

Back
X