• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet listeleri lütfen yardım...

berraksuuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
1.840
23
158
Almanya
Merhaba 33 yasında 160cm 80 kilo bir bayanım kan testi yaptırdım herşey normal...diyetisyene gidecek maddi durumum yok...bir fikir oluşmadı için lütfen diyetisyen listenizi benimle paylaşırmısınız.

Merhaba 33 yasında 160cm 80 kilo bir bayanım kan testi yaptırdım herşey normal...diyetisyene gidecek maddi durumum yok...bir fikir oluşmadı için lütfen diyetisyen listenizi benimle paylaşırmısınız.
devlet hastanesin de ücretsiz gidebilirsiniz,ben geçen hafta gittim. önce bir hastanede ki aile hekimine ya da dahiliye bölümüne sıra alıyorsunuz ,sonra doktora beni diyetisyene yönlendirir misiniz derseniz yönlendiriyor,ücretsiz.

sabahları
1 yumurta / yeşillik / 3 5 eytin /şekersiz çay ya da 1 tost tam buğday kepekli ekmeğe / domtes salatalık yeşilik
ara
1 meyve yada 1 türk kahvesi 3 kuru kayısı ya da 1 çay bardağı süt yanına 4 tane fındık çiğ olcak yada sade soda
öğlen
120 gr ( 1 avuç içi büyüklüğü kadar )et yada tavuk ızgara /haşlama yanına salata yada 6 yk kadar bakliyat yemeği nohut yada kuru fasulye
ara
1.aradan farklı olmalı
akşam
sebze yemeği 6 yk yanına yoğurt

Back
X