Diyet listem nekadar sağlıklı?

Ecclicious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
161
72
98
31
Bugun diyetimin 1 haftasındayım, 64kg ile basladım bugun 62.6 idim. Boyum 1.60..
Şöyle bir listem var,iste yemek yiyemiyorum,vaktim olmuyor..

Saat 10:00 Yulaf ezmesi, yarım muz.
Saat 14:00 kaşarlı tost + ayran
saat 17:00 1 portakal
saat 20;00 boool salata

fazla su icemiyorum 1LT falan heralde, icmeye gayret ediyorum ama cok zorlaniyorum.. Sizce bu diyet listem nasil? Yeni yila kadar 55kg olur muyum?

Ne kadar sağlıklı bilemiyorum :(. Benim önerebileceğim sabah 1 dilim buğday ekmeği, haşlanmış yumurta, domates, peynir istersen zeytin. 11 gibi bir tane yeşil elma. Öğlen Haşlama et ya da bir tabak sebze yemeği ve yanında bir kase yoğurt. Öğlen balık, kırmızı et, veya tavuk tüketirsen açlık hissini giderir akşam çok yeme isteğin olmaz. Akşam da aynı şekilde bir tabak sebze yemeği yoğurt. En önemlisi de hazır yiyeceklerden kaçınmak. Diyet yapmayı iş edinmek lazım ki sonuç iyi olsun. Kolay gelsin :))

Bugun diyetimin 1 haftasındayım, 64kg ile basladım bugun 62.6 idim. Boyum 1.60..
Şöyle bir listem var,iste yemek yiyemiyorum,vaktim olmuyor..

Saat 10:00 Yulaf ezmesi, yarım muz.
Saat 14:00 kaşarlı tost + ayran
saat 17:00 1 portakal
saat 20;00 boool salata

fazla su icemiyorum 1LT falan heralde, icmeye gayret ediyorum ama cok zorlaniyorum.. Sizce bu diyet listem nasil? Yeni yila kadar 55kg olur muyum?

Bu liste ile yağ yakımı yerine kas ve su kaybedersiniz maalesef.

Beyaz et,sebze,yoğurt ve en önemlisi ekmek oranı çok az.

Düzenli yemek yiyemiyorsanız öğünlerinizde kepek ekmek sandviç hazırlayabilirsniz;yeşillik ve tavuk içeren.

Ara öğünlerde de yağsız süt ya da yoğurt ve meyve atıştırın muhakkak.

Son düzenleme:
Back
X